Bazı İnsanlar Neden Böyle ?

O zaman zevkle laf sok devam et para verseler giymem dedin mi keyfine bozup durmak harika böylelerini arkadaşım da 40 üstü beden s beden giydiğini iddia ediyo bende dedim ki ayağım 39 ama 36 giyebiliyorum
Armut tipi vücudu var.Benimde öyle ve istediği kadar kilo versin.Kalca kısmı illa kalıyor.

Kızın işi var gücü var.Meslegi yerinde.Evli gayet dışarıdan mutlu bir hayatı var.Ama biliyorum ki ailesi ile barışık degilmis.Esinin ailesine sürekli ilgi gösterip kendisini sevdirmeye çalışıyor.

Senin konularını okurken roman okuyor gibi hissediyorum. Her defasında hiç tanımadığımız insanların hayatlarından birer kesit sunduktan sonra konuya giriş yapıyorsun; derdini anlatmadan önce mutlaka mahalledeki teyzenin neden geliniyle kavgalı olduğu, ya da Belçika'dan gelin gelen kızın babasının oradan mı yoksa buradan mı emekli olduğu, birlikte düğün alışverişine çıkılan akrabanın da zaten önceki evliliğinin yürümediği gibi çeşitli detayları bizlere okutarak kültürel birikimimize katkı sağlıyorsun. Dalga geçmek için söylemiyorum ciddiyim. Bu konuda da arkadaşının kaba davranışından başlamak yerine eş ailesiyle ilişkisinden başlayıp kadının kaç beden giydiği ile sonlandırmışsın. Neyse mutlu yıllar dilerim, umarım uzun yıllar forumda konularını okuruz

O ailede 4 5 kişi benim için değerli.Onlardan saygısızlık görmedim.Ben en son raddede bağırdıgimda bile efendiliklerini korudular
Ailesi farklı kendisi farklı. Hadsizlere cevabını vermeden nasıl duruyorsunuz şaşırtıcı doğrusu. Şimdiye haşlamıştım.

Bence guzel bir cevap vermissin Nur, nice yaslara bu arada.
Bana cok saf geliyorsunuz. Kalbiniz temiz bence. Bu tarz insanlara kin gutmek yerine cikar gitsin, senden degerli mi? Dusmanim dedigin insan neden ozel hayatini, paylasimlarini gorsun ki?

Ne biliyorsun mutlu olduğunu hiçbir şey dışardan göründüğü gibi değildir. Çok boş vakti var galiba pes doğrusu
Çalışıyor aslında ama ne bileyim.Zaten sürekli onunla kiyaslandim.Kizardim sürekli farklı ailelerde yetiştirildik.Neden kıyaslama yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…