- 13 Ağustos 2022
- 8.821
- 4.471
- 103
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Armut tipi vücudu var.Benimde öyle ve istediği kadar kilo versin.Kalca kısmı illa kalıyor.O zaman zevkle laf sok devam et para verseler giymem dedin mikeyfine bozup durmak harika böylelerini arkadaşım da 40 üstü beden s beden giydiğini iddia ediyo bende dedim ki ayağım 39 ama 36 giyebiliyorum
Teşekkür ederim.Hayir kötü gün iyi gün kavramimiz kalmadı artık
Kalmıştı.Biraz zaman oldu bu olay geçeli.Neden silmedin ex videolarını?
Eksik kalsın.Belki kutlar ya. Bak seni tanimiyoruz ama biz bile kutluyoruz. Onunda kutlamasi hoş olurdu bence
Eksik kalsın.
Armut tipi vücudu var.Benimde öyle ve istediği kadar kilo versin.Kalca kısmı illa kalıyor.
Yok ayol nikahli kocasi. Suan hala soyadi adamin soyadi.Doğum günün kutlu olsun.Mesaj bekliyorsun dimi eşinden(eski nişanlın askında ama eşim eşim diyorsun)
Kızın işi var gücü var.Meslegi yerinde.Evli gayet dışarıdan mutlu bir hayatı var.Ama biliyorum ki ailesi ile barışık degilmis.Esinin ailesine sürekli ilgi gösterip kendisini sevdirmeye çalışıyor.
Ailesi farklı kendisi farklı. Hadsizlere cevabını vermeden nasıl duruyorsunuz şaşırtıcı doğrusu.O ailede 4 5 kişi benim için değerli.Onlardan saygısızlık görmedim.Ben en son raddede bağırdıgimda bile efendiliklerini korudular
Aynı evin içine bire girmemiş öyle eş olur mu?Yok ayol nikahli kocasi. Suan hala soyadi adamin soyadi.
Aynı evin içine bire girmemiş öyle eş olur mu?
Bence aynı eve girmeden sevişmeden eş olmaz birde nikah.ama elimizde sadece nikah varbana ve türk medeni kanununa gore oluyor. Tercih tabiki
Şimdi kıskanç gibi davranışlar sergiliyor.Halbuko o evlendi eşiyle mutlu ben ayrıldım.Ailesi farklı kendisi farklı. Hadsizlere cevabını vermeden nasıl duruyorsunuz şaşırtıcı doğrusu.Şimdiye haşlamıştım.
Yok yok, nikahli imzali kocasi.Bence aynı eve girmeden sevişmeden eş olmaz birde nikah.ama elimizde sadece nikah var
Ne biliyorsun mutlu olduğunuŞimdi kıskanç gibi davranışlar sergiliyor.Halbuko o evlendi eşiyle mutlu ben ayrıldım.
Çalışıyor aslında ama ne bileyim.Zaten sürekli onunla kiyaslandim.Kizardim sürekli farklı ailelerde yetiştirildik.Neden kıyaslama yapılıyor.Ne biliyorsun mutlu olduğunuhiçbir şey dışardan göründüğü gibi değildir. Çok boş vakti var galiba pes doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?