Bazı İnsanlar Neden Böyle ?

Günün kutlu olsun.
Kutlama mesajlarını paylaşmak mı Çok cringe olay, lütfen yapmayın onunkini de paylaşacağını düşünüp paylaşma demiş olabilir, bu her şeye karışıp yorum yapmak değil, ben de istemem yani.
Sen nasıl aslan burcusun ya, şaşırdım bak. Aslanları severim; cool, lider, akıllı, özgüvenli oluyorlar genelde, başka sıkıntıları yoksa.
Sen o çevreyle ne yazık ki bambaşka bi kafaya bürünmüşsün.
Gerçekten bi şey dediğinde sakince ver ağzının payını, "seni ilgilendiren kısım neresi, keşke herkes haddini bilse" de ve geç, koy mesafeyi, gerekirse kes iletişimi, çok mu zor?

Cringe in ötesinde kqrsi tarafin izni olmadan, ona ait onun yazip yolladigi bir mesaji yayinlamak ayip aslinda.

Doğum günün kutlu olsun. Bence hesabımı da sen yönet istersen deseydin. Olay soğuyunca da çat silerdim ben.
Ben gelinlik aldığım zaman gelinliğini bana atmış.Ayni model olmasin bak ben bunu giyeceğim diye.İnan o giydiği gelinliği para verseler giymem ben.38 bedenim diyip duruyor.En az 40 44 beden var.

Ona ne ya ona mi kalmis sana nee deseydiniz, ya da bence artik mesajlarina goruldu atin birakin daha fena engellemekten
Şu keilmeyi soylucem öyle engel aticam.Bazi ezikler var.Ailesini nişanlısına kotuleyipte kocasının ailesinin yanında ezik iki büklüm kızlar var.Bu lafı söylemeden engellemek istemiyorum.

Kirparak paylaşım yapıyorum.İsim etiketlemesi birde.Gecen foto paylaştım arkadaşım dedi.Nur hikayeye atıyoruz ama profilde resmimi istemiyorum sil dedi sildim.
Çok cringe bi olay kutlama mesajlarının paylaşılması, cidden kötü görünüyor, ben utanıyorum öyle hikayelere bakarken.
Kadının da benimkini paylaşma demesi çok abes değil.
Bi de, konuyu kadının dedikodusunu yapmak için mi açtın, sana ne kadının 40-44 beden olmasından?

Konu bi sekilde Nuranka'nin dugunune gelecegidi yani. Baska ne bekliyodun

Ben gelinlik aldığım zaman gelinliğini bana atmış.Ayni model olmasin bak ben bunu giyeceğim diye.İnan o giydiği gelinliği para verseler giymem ben.38 bedenim diyip duruyor.En az 40 44 beden var.

O zaman zevkle laf sok devam et para verseler giymem dedin mi keyfine bozup durmak harika böylelerini arkadaşım da 40 üstü beden s beden giydiğini iddia ediyo bende dedim ki ayağım 39 ama 36 giyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…