- 25 Ağustos 2014
- 21.207
- 50.802
- 798
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Günün kutlu olsun.Kızın işi var gücü var.Meslegi yerinde.Evli gayet dışarıdan mutlu bir hayatı var.Ama biliyorum ki ailesi ile barışık degilmis.Esinin ailesine sürekli ilgi gösterip kendisini sevdirmeye çalışıyor.
Aynı kişi ben Instagram'da ne paylaşırsam abuk subuk yorumlar yapmaya başladı.Bugun de benim doğum günüm birkaç kişi mesaj atmış samimi olduğum ve mesajını beğendiğim kişileri paylaştım.20 kişi yazsa 5 6 kişinin mesajını paylaştım.Yazdigi şu mutlu senelerin olsun.Ama benim ismimi paylaşma sevmiyorum.Su cevabı verdim.Hayir sadece samimi olduklarımi paylaşıyorum.Tesekkur ederim.
Daha öncede şunu silmemissin.İnstagramdan unutmuşsun falan filan vs.Silmem gereken bir şeydi.Ona inat geç sildim.Kuyruk acısını başkası çekmesi gerekirken bu kız çekiyor.Haddini nasıl bildiririm.
Ağlayarak kaynanalara koşar.''O küçük aklını kendine sakla tatlım'' veya ''sana sorduğumu hatırlamıyorum gereksiz'' diyerek.
Cevap yazmak gibi bi zorunluluk mu var?Kendisi mesaj atıyor.
O ailede 4 5 kişi benim için değerli.Onlardan saygısızlık görmedim.Ben en son raddede bağırdıgimda bile efendiliklerini korudularPatlama zamanın geldi de geçiyor.
Tebrik mesajı atıyor.Hic kutlamada ondan iyi.Cevap yazmak gibi bi zorunluluk mu var?
Cringe in ötesinde kqrsi tarafin izni olmadan, ona ait onun yazip yolladigi bir mesaji yayinlamak ayip aslinda.Günün kutlu olsun.
Kutlama mesajlarını paylaşmak mıÇok cringe olay, lütfen yapmayın onunkini de paylaşacağını düşünüp paylaşma demiş olabilir, bu her şeye karışıp yorum yapmak değil, ben de istemem yani.
Sen nasıl aslan burcusun ya, şaşırdım bak. Aslanları severim; cool, lider, akıllı, özgüvenli oluyorlar genelde, başka sıkıntıları yoksa.
Sen o çevreyle ne yazık ki bambaşka bi kafaya bürünmüşsün.
Gerçekten bi şey dediğinde sakince ver ağzının payını, "seni ilgilendiren kısım neresi, keşke herkes haddini bilse" de ve geç, koy mesafeyi, gerekirse kes iletişimi, çok mu zor?
Silmek için yeterli gerekçeler bence, bahane bulamadım demişsin ama.Zaten benim düşmanlardan biri de o.Kiskanc iki yüzlü sinsi birisi.
Ben gelinlik aldığım zaman gelinliğini bana atmış.Ayni model olmasin bak ben bunu giyeceğim diye.İnan o giydiği gelinliği para verseler giymem ben.38 bedenim diyip duruyor.En az 40 44 beden var.Doğum günün kutlu olsun. Bence hesabımı da sen yönet istersen deseydin. Olay soğuyunca da çat silerdim ben.
Ne desek bi şey buluyosun, amaan.Tebrik mesajı atıyor.Hic kutlamada ondan iyi.
Kirparak paylaşım yapıyorum.İsim etiketlemesi birde.Gecen foto paylaştım arkadaşım dedi.Nur hikayeye atıyoruz ama profilde resmimi istemiyorum sil dedi sildim.Cringe in ötesinde kqrsi tarafin izni olmadan, ona ait onun yazip yolladigi bir mesaji yayinlamak ayip aslinda.
Şu keilmeyi soylucem öyle engel aticam.Bazi ezikler var.Ailesini nişanlısına kotuleyipte kocasının ailesinin yanında ezik iki büklüm kızlar var.Bu lafı söylemeden engellemek istemiyorum.Ona ne ya ona mi kalmis sana nee deseydiniz, ya da bence artik mesajlarina goruldu atin birakin daha fena engellemekten
Çok cringe bi olay kutlama mesajlarının paylaşılması, cidden kötü görünüyor, ben utanıyorum öyle hikayelere bakarken.Kirparak paylaşım yapıyorum.İsim etiketlemesi birde.Gecen foto paylaştım arkadaşım dedi.Nur hikayeye atıyoruz ama profilde resmimi istemiyorum sil dedi sildim.
Konu bi sekilde Nuranka'nin dugunune gelecegidi yani. Baska ne bekliyodunÇok cringe bi olay kutlama mesajlarının paylaşılması, cidden kötü görünüyor, ben utanıyorum öyle hikayelere bakarken.
Kadının da benimkini paylaşma demesi çok abes değil.
Bi de, konuyu kadının dedikodusunu yapmak için mi açtın, sana ne kadının 40-44 beden olmasından?
Neden silmedin ex videolarını?Benim ex ile ilgili video vardı.Silmeyi unutmuşsun.Yazmis.O yüzden tersleyemedim.Agirdan aldım bir gün falan beklettim.
Ben gelinlik aldığım zaman gelinliğini bana atmış.Ayni model olmasin bak ben bunu giyeceğim diye.İnan o giydiği gelinliği para verseler giymem ben.38 bedenim diyip duruyor.En az 40 44 beden var.
Teşekkür ederim.Hayir kötü gün iyi gün kavramimiz kalmadı artıkDogum gunun kutlu olsun, nice yaslara.
Esin kutladi mi dogum gununu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?