Bu konuda oldukca dertliyim arkadaşlar
Çevremde cok rastliyorum menfaati ugruna dostunu, kardeşini satan... Sen onun için hersey yaparsin ve gün gelir hiç düşunmeden siler seni yada kendi menfaati icin herşey yapar... Bu konuda heleki aileme çok büyuk haksizlik yapildi, babamin onca emegi boş, buna çok üzuluyorum
inşallah öbür dünyada bunun bedelini kat be kat öderler hiç bi zaman karinlari doymasin onlarin... O kadar kiskanclar ki, bu insanlar ne ararsan var kari koca çok yalancilar kimseyi begenmezler, herkesi kücumserler ama kendilerini herkestten üstun görurler... 30 senedir babacigimin sirtindan beslendiler, oysa babami bile begenmezler
kardeşleri o kadar şey yaptti ama yok akillanmiyacak babacim
olan ise hep anneme oldu saolsun kadini yakinda delirttecekler :'( keşke babam annemin arkasinda olabilse sahip cikca Allahim elimden de beddua etmektten başka bişey gelmiyor... Gücum hic yok onlarla ugraşmakttan o kadar yüzssuz insanlarki, bazen bu dunyada olmak bile istemiyorum.... Her an diyorum keşke bi an önce dunyanin sonu gelsede kurtulsak....
babam kendi anne, babasini ve kardeşlerini annemden daha çok düşunur... Hic görmemişimdir annemin arkasini tutmasini, haklida olsa kadin, haksiz duruma düşttu...Neden Allahim neden haksiz insanlar hep hakli duruma düşerler, haklilar da haksiz olurlar...
Bu nasil bir adaletsizlikttir hic anliyamiyacagim bunu??? İcimi hafifletmek için biseyler yazin kizlar aylardir bununla savaşiyorum, yakinda benide delirttecekler bu insanlar... Annem için coook üzuluyorum ona nasil yardimci olabilirim.... :'(