• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam tembel ne yapmalıyım yardim

Benım eşime benziyor biraz.2008 de başladı açıköğretime 2013 te bitirdi. 2012 de evlendık, askerlik yapmamıstı. askwre gitti geldi. 5 senedir evliyiz. Ama çalışkan bi adam değil. 5 senede 6-7 kere iş değiştirdi çıkarıldı hep. Babadan kumar vs alıskanları var. Babasının yaptığı hataları evliliğimizde oda yaptı. Bir kere affettim 2. Yi yaptı şimdi.
İşin zor kısmı 14 aylık bir oğlum var. Boşanma sürecinde gibi bişeyiz.
Bu süreçte bile kılını kıpırdatmıyor.
Bence yol yakınken uzak dur.
Baştan nasılsa sonuda öyle oluyor maaleaef.
Cok uzuldum :( allah kolaylik versin kardesim ben anlamiyorum bu erkekler evlenip yuva kurduktan sonra mutlulugunu neden kaybetmeyi goze alirlar iste tembel insan mutluluguna bile cabalamaz baska yolllarada sapar bide baba nasilsa ogluda oyle oluyormus olayi dogruymus galiba sizin olayinizda da bu aşikar :-(

tembel adam seni ölüdürü çürütür sakın ama sakın
erkeke atik çevik hızlı cabalayan kurnaz pratik zekalı
olucak sen ögretmen adayısın sana yapışmasındaki neden o
senin gözünü boyayacak
ögretmen bayan demek garantili parası olan temiz iş demek
gel bu sevdada vazgeç
simdi bazı hormonların seni ondan uzaklaştıramıyor ama ilerde cokkk pişman olursun
Cok haklisin var ya ozellikle ogretmen kismi ile ilgili dedigin bide basliyorum ise yakinda goreve ucretli ogretmnlik cikti bana bunun asiri sevinci var , ona soyledim ailem asla istemiyor sende duzelmezsin olmaz bu is bitti diye sukurki o andan beri yazip aklimi celmeye calismiyor canim kalbim sizliyor arada amaa onudanatlaririm

Ayrıl yoksa çok pişman olursun. Duşünsene evlenmişsiniz pazara gitmek lazım adam diyor ki para yok, ee git çalış o zaman? Şöyle de böyle de.. Çocuk olmuş bez alinacak mama alıncak, para yok. Adam diyor ki idare su zaman alırız bu zaman alırız.. Bu tipler böyledir canım. Çok çekersin aman diyim.
Arkadasim inan film seridi gibi gecti gozumun onunden :-) bu tantana cekilmez valla

Cok uzuldum :KK43: allah kolaylik versin kardesim ben anlamiyorum bu erkekler evlenip yuva kurduktan sonra mutlulugunu neden kaybetmeyi goze alirlar iste tembel insan mutluluguna bile cabalamaz baska yolllarada sapar bide baba nasilsa ogluda oyle oluyormus olayi dogruymus galiba sizin olayinizda da bu aşikar :-(

Bende çok üzgünüm. Amin inşallah kolaylıkla atlatırım bu süreci.
Hiç beklemezdimçok severek evlendık. Hele cocuk olunca inanılmaz duygusal bir adam olmuştu. Ama geçiciymiş demekk ki bizi kaybetmeyi göze aldı.

Diyecek pek birşeyim yok. Sevgiliyken ayrılmak çok çok daha kolaymış . Tavsiyem iyi düşünün taşının. Yolun başında kararınızı verin. Evlendikten sonra ayrılmak perişanlıkmış. Şuan öyle hissediyorum.

Back
X