Tane tane oku öyle yapınca oldu bende ba ba ba kısmında çocuklar duymasindaki haluk.gibi oku o zaman oturuyor taşlarAnlamayı isterdim,defalarca okudum ama olmadı.
Etkilemiyormus yerine etkileniyormus yazicaktiniz sanirim.Bazıları salak mı numara mı yapıyor anlamış değilim
Konu şu ki
Kadın da pazar huzursuzluğu varmış
Etrafından da pazar gününe yönelik böyle tepkiler alınca
Üşenmemiş araştırmış ba ba ba
Pazar günleri malum dinin ayin günü olduğu için müslümanlar olumsuz etkilemiyormuş
Bahsi geçen gün pazartesinin öncesi olduğu için olmasın diyorum
Aman efendim ne alakası var diyor
Akıl tutulması yaşatır bu insanlar insana
Ciddi anlamda soruyorum böyleleriyle karşılaşınca nasıl nasıl sinirlerinize hakim olabiliyorsunuz
Düzenlese daha kolay olur sanki anlamak. Telefonu ters çevirip te okudum anlamadım. Bir hışımla yazılmışTane tane oku öyle yapınca oldu bende ba ba ba kısmında çocuklar duymasindaki haluk.gibi oku o zaman oturuyor taşlar
Biraz sinirle yazdım heraldeBen birşey anlamadım
Muhattap olmayarak. Ben artık bıraktım. Her insanın zeka düzeyi, algıları farklıdır. Yapacak bir şey yok. Hee de geç, ondan anlarlar.Bazıları salak mı numara mı yapıyor anlamış değilim
Konu şu ki
Bir kadınla konuşuyoruz
Pazar günlerini sevmediğini söyledi
Ve etrafında da pazar gügünü sevmeyen birçok insan varmışş
Bunun üzerine araştırma yapmış ve hıristiyanlıkta ayin günü olduğunu bu günün etkisinin müslümanlar üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu öğrenmiş (hangi bilimsel araştırmaysa artık)
Bunu gerçekliği kanıtlanmış gibi anlatıyor
Yok yahu pazar pazartesi gününden önceki gün olduğu için haliyle bir huzursuzluk oluyor diyorum
Hayır alakası yok diyor
Ve etraftakilerde bu kadına destek veriyor
Akıl tutulması yaşatır bu insanlar insana
Ciddi anlamda soruyorum böyleleriyle karşılaşınca nasıl nasıl sinirlerinize hakim olabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?