Bazı insanlardan anlık nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teyze haklı olabilir
Bende pazarı hiç sevmem,pazartesiden önceki gün olmasıyla alakası yok cünkü çalışan bi kadın degilim
Ama teyzenin bunu kesinmiş gibi dile getirmesi hoş olmamış
He he diyip gecseydiniz
Sinirlerinizi zıplatmaya degmez
Agzı olan konusuyo sonuçta

Çalışmıyor olsak da çocukların okullari, erkeklerin ilk iş günü. Çamaşır yıkanacak, utulenecek ( bu kısım beni deli ediyor), beslenme için hazırlık yapılacak. Çocuklar banyo yaptırılacak, haftalik alış veriş yapılacak....... Bir sürü iş var.

Cahil insanlarla tartışmıyorum he he deyip geçiyorum

Sadece ilk sorduguna cevap veriyorum. Malum otesi dine giriyor ban istemiyorum gece gece
Aydinlatayim seni. Hayir bazilari gercekten salak, numara yapmiyorlar

Öyle durumlarda kurtarıcım çay.
Biri saçmalayınca evdeysem "Ben en iyisi bir senin çayını yenileyeyim, iyi gelir." diyorum. Dışarıdaysam "Sana bir çay söyleyelim hararetini alsın." diyorum.

Işin tek kötü tarafı bunu çözenler; normal çay yenilediğimde susturmak için yaptığımı sanıyorlar.

Başlığa istinaden bende bazı insanlardan nefret ediyorum.
İnan ruh halimi anlatan bir başlık açmışsın..

sinirlenmiyorum cünkü insanları olduğu gibi kabulleniyorum.

Herkes benimle aynı düşünmek zorunda degıl.

farkındayımki cesit cesit insan var ve bunun akabinde hayata bakış açısı cesitli. kimin genis kiminin dar. herkes kendi penceredinden bakıyor.

Hayata baktığınız pencere genişledikçe takılmıyorsunuz böyle seylere.

Hiç cevap vermeyip konuya girmeyerek yaw he he bakışı atarak oturup cahille tartışmayın kendinizi yorarsınız

Evet Hristiyanlar Müslümanlara kötü enerji gönderiyor Pazar ayinlerinde o gün işleri güçleri yok. Ben Hristiyanım bunu biri gelip bana söylese bir tarafımla güler geçerim. Buraya konu açıp millete soracak kadar dert edinmem bile, ne gerek var. Her insanı dert edinmeyerek işe başlayabilirsiniz mesela.

Ben bu tür insanların muhabbetlerine hiç katılmıyorum, orada olsam da yorum yapmıyorum.

Karşınızdaki insanı neden kucumsuyorsunuz sinirlenip konu aciyorsunuz...buda sizi dar görüşlü biri olduğunuzu gosteriyor..herkesin kendi görüşü kendi inancı ...istersen sende kendi fikrini söyler kenara cekilirsin..istersen soylemezsin ..bu kadar basit

Ben çok severim pazarı yoksa ben hıristiyan mıyım snsksl
Bence o kişiden daha inançlı da olabilirim batıl inançlarım yok en azından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…