- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.205
- 348
Çalışmıyor olsak da çocukların okullari, erkeklerin ilk iş günü. Çamaşır yıkanacak, utulenecek ( bu kısım beni deli ediyor), beslenme için hazırlık yapılacak. Çocuklar banyo yaptırılacak, haftalik alış veriş yapılacak....... Bir sürü iş var.Teyze haklı olabilir
Bende pazarı hiç sevmem,pazartesiden önceki gün olmasıyla alakası yok cünkü çalışan bi kadın degilim
Ama teyzenin bunu kesinmiş gibi dile getirmesi hoş olmamış
He he diyip gecseydiniz
Sinirlerinizi zıplatmaya degmez
Agzı olan konusuyo sonuçta
Hiç cevap vermeyip konuya girmeyerek yaw he he bakışı atarak oturup cahille tartışmayın kendinizi yorarsınızBazıları salak mı numara mı yapıyor anlamış değilim
Konu şu ki
Bir kadınla konuşuyoruz
Pazar günlerini sevmediğini söyledi
Ve etrafında da pazar gügünü sevmeyen birçok insan varmışş
Bunun üzerine araştırma yapmış ve hıristiyanlıkta ayin günü olduğunu bu günün etkisinin müslümanlar üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu öğrenmiş (hangi bilimsel araştırmaysa artık)
Bunu gerçekliği kanıtlanmış gibi anlatıyor
Yok yahu pazar pazartesi gününden önceki gün olduğu için haliyle bir huzursuzluk oluyor diyorum
Hayır alakası yok diyor
Ve etraftakilerde bu kadına destek veriyor
Akıl tutulması yaşatır bu insanlar insana
Ciddi anlamda soruyorum böyleleriyle karşılaşınca nasıl nasıl sinirlerinize hakim olabiliyorsunuz
Ben çok severim pazarı yoksa ben hıristiyan mıyım snskslBazıları salak mı numara mı yapıyor anlamış değilim
Konu şu ki
Bir kadınla konuşuyoruz
Pazar günlerini sevmediğini söyledi
Ve etrafında da pazar gügünü sevmeyen birçok insan varmışş
Bunun üzerine araştırma yapmış ve hıristiyanlıkta ayin günü olduğunu bu günün etkisinin müslümanlar üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu öğrenmiş (hangi bilimsel araştırmaysa artık)
Bunu gerçekliği kanıtlanmış gibi anlatıyor
Yok yahu pazar pazartesi gününden önceki gün olduğu için haliyle bir huzursuzluk oluyor diyorum
Hayır alakası yok diyor
Ve etraftakilerde bu kadına destek veriyor
Akıl tutulması yaşatır bu insanlar insana
Ciddi anlamda soruyorum böyleleriyle karşılaşınca nasıl nasıl sinirlerinize hakim olabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?