Bazı insanlardan anlık nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım çok haklısın diyorum sonrasında muhabbeti kesiyorum. Asla laf anlatamazsın kabullen bunu.

Evet Hristiyanlar Müslümanlara kötü enerji gönderiyor Pazar ayinlerinde o gün işleri güçleri yok. Ben Hristiyanım bunu biri gelip bana söylese bir tarafımla güler geçerim. Buraya konu açıp millete soracak kadar dert edinmem bile, ne gerek var. Her insanı dert edinmeyerek işe başlayabilirsiniz mesela.
Ben bunu yapamam
Hiristiyan olup olmamak önemli değil
Ben bunu insanlık için doğru bulmuyorum
Böyle düşünceler inanışlar algılara neden oluyor
Algılar inançları doğuruyor
Ve yanlış inançların nelere neden olduğunu söylememe gerek var mı?

Karşınızdaki insanı neden kucumsuyorsunuz sinirlenip konu aciyorsunuz...buda sizi dar görüşlü biri olduğunuzu gosteriyor..herkesin kendi görüşü kendi inancı ...istersen sende kendi fikrini söyler kenara cekilirsin..istersen soylemezsin ..bu kadar basit :KK66:
Çünkü aptallar
Dar görüşlü değilim
Dar görüşe tahammülü olmayan biriyim

Bazıları salak mı numara mı yapıyor anlamış değilim
Konu şu ki
Bir kadınla konuşuyoruz
Pazar günlerini sevmediğini söyledi
Ve etrafında da pazar gügünü sevmeyen birçok insan varmışş

Bunun üzerine araştırma yapmış ve hıristiyanlıkta ayin günü olduğunu bu günün etkisinin müslümanlar üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu öğrenmiş (hangi bilimsel araştırmaysa artık)

Bunu gerçekliği kanıtlanmış gibi anlatıyor

Yok yahu pazar pazartesi gününden önceki gün olduğu için haliyle bir huzursuzluk oluyor diyorum

Hayır alakası yok diyor

Ve etraftakilerde bu kadına destek veriyor

Akıl tutulması yaşatır bu insanlar insana

Ciddi anlamda soruyorum böyleleriyle karşılaşınca nasıl nasıl sinirlerinize hakim olabiliyorsunuz
Engin bilgilerimle bilimsel açıklamamı yaparım kenara çekilirim, tartışmam, güler geçerim ;)

Boyle insanlar okadar cokki etrafimda eskiden bende cildiriyordum simdi azarliyorum gecip gidiyorum insani hayattan sogutuyorlar

Bunlar bana tehlikeli söylemler gibi geliyor
Sanki bir düşünce biçimi diğer düşünce biçimini hazm etme üstesinden gelme gibi geliyor
Sadece bireysel olsa banane der geçerimde
Öyle değil işte
Aslında gayet bireysel, üstelik cahilce. Bir düşünün bu hanım abla kime ne yapabilir ki bu fikirleriyle? Dünyayı mı ele geçirecek bu deli saçması lafla? Değil kızmak amiyane tabirle bi taraflarınızla gülüp bu değerli fikri sahibiyle baş başa bırakmalısınız. Hiçbir dinin mensubu da kutsal günlerinde diğer din mensuplarına aduket çekmekle uğraşmaz, aklı başında kimse de buna inanmaz. Bunu dindar bir müslüman olarak söylüyorum.

Ve lütfen şimdi söyleyeceğimi samimi bir eleştiri olarak alın, konularınıza arada denk geliyorum, sürekli bir yerlerde yanlışlar bulup onları eleştiriyorsunuz. Farkında mısınız bilmiyorum ama ben çok mükemmelim ve siz acizler arasında acı çekiyorum gibi bir izlenim yaratıyorsunuz. Halbuki siz de ben de dahil hepimiz hatalar yapan kusurları olan canlılarız insanız çünkü. İnsanlarda kızdıklarınızı siz de yapıyor olabilirsiniz. Evet bazı insanlar gerçekten çekilmezler, takılmak yerine onlardan uzaklaşmak gerekir yel değirmenleriyle savaşılmaz.

Bu insanlar artık gerçekten şaşırmış yazık bide kendileri gibi baskalarini da inandiriyorlar cok cahil bir toplumuz coooook

Neden sinir okuyorsun bence ni terapğste git ota sapa sinir okuyorsan skntı sende. Kimilerinin dinsel düşünceleri fazla oluyor saygı göster tartısmaya girmek sinir olmak zorunda degilsin ki.

benim çevrem bunlarla dolu..
hamileyim midem yanıyor derim bebeğin saçı var demek ki derler... ( bilimsel olarak böyle bir şeyin olamayacağı ortada)
kan değerlerim çok hızlı düşüyor yemek yemiyon ondan derler ( günde 2000 kalori ve protein ağırlıklı beslenirim.)
emzirirken su içme bebeğin beyni sulanır derler ( mümkün değil aksine emzirirken su içilir)
vs vs vs

peki ne yapıyorum?
ilk zamanlar sinir krizi geçiriyordum.
baktım olmuyor şimdi hıhı doğrudur ama ben böyle yapıcam deyip geçiyorum...
bu konuda rahata erdim...

Aslında gayet bireysel, üstelik cahilce. Bir düşünün bu hanım abla kime ne yapabilir ki bu fikirleriyle? Dünyayı mı ele geçirecek bu deli saçması lafla? Değil kızmak amiyane tabirle bi taraflarınızla gülüp bu değerli fikri sahibiyle baş başa bırakmalısınız. Hiçbir dinin mensubu da kutsal günlerinde diğer din mensuplarına aduket çekmekle uğraşmaz, aklı başında kimse de buna inanmaz. Bunu dindar bir müslüman olarak söylüyorum.

Ve lütfen şimdi söyleyeceğimi samimi bir eleştiri olarak alın, konularınıza arada denk geliyorum, sürekli bir yerlerde yanlışlar bulup onları eleştiriyorsunuz. Farkında mısınız bilmiyorum ama ben çok mükemmelim ve siz acizler arasında acı çekiyorum gibi bir izlenim yaratıyorsunuz. Halbuki siz de ben de dahil hepimiz hatalar yapan kusurları olan canlılarız insanız çünkü. İnsanlarda kızdıklarınızı siz de yapıyor olabilirsiniz. Evet bazı insanlar gerçekten çekilmezler, takılmak yerine onlardan uzaklaşmak gerekir yel değirmenleriyle savaşılmaz.
Hay agzını seviyim canım çok güzel anlatmışsın.

Zeten benim hakkımda kanaatimiz oluşmuş
Ne dersem boş olacak
Herkes görüyor benim gördüklerimi
Hepimizin tepkisi
Ben sessiz kalamıyorum çoğunlukla buda beni uyumsuz yapıyor heralde

Ya meli a çok hoşmuş şimdi milliyetçilik yapmak istemem de Türkçe koysak daha mı iyi Bi Rum Türkçe isim koyarmıydı acaba sorusu geldi aklıma yada ni İngiliz Bi ermeni ayh ne biliyim yaa.

Ya meli a çok hoşmuş şimdi milliyetçilik yapmak istemem de Türkçe koysak daha mı iyi Bi Rum Türkçe isim koyarmıydı acaba sorusu geldi aklıma yada ni İngiliz Bi ermeni ayh ne biliyim yaa.
Hayde gel sinir olma
Haklisin kardeşim!

Niye bir arap senin ismini ne sıklıkla çocuğuna isim olarak koyuyor
Türkiyede 10 isimden 8 i arapça

Ben yurtdışındayim ve kesin 30-40 değişik milletden insanlarla arkadaşlık yapiyorum...Türk olmadan türk ismi koyan bir insan tanimadim daha.
Türk olan ama hergangi bir yabanci isim koyani cok gördüm.

Türkler biraz daha uluslararasi takiliyorlar :)

Zeten benim hakkımda kanaatimiz oluşmuş
Ne dersem boş olacak
Herkes görüyor benim gördüklerimi
Hepimizin tepkisi
Ben sessiz kalamıyorum çoğunlukla buda beni uyumsuz yapıyor heralde
Boş yere alınganlık yapıyorsunuz Vedegeo, amacım sizi kritik etmek değil ki öyle bile olsa sanal bir karakterim ben nasıl bir önemim olabilir ki. Ben de fıtrat olarak uyumlu bir tip olmama rağmen fikir olarak toplumumuzun geneliyle uyumlu değilim ki bu halimi seviyorum. Ben böyleyim deyip geçiyorum, sürekli eksikliklere yoğunlaşmıyorum çünkü kendim de mükemmel değilim. Naçizane size de bunu tavsiye ederim, kendi iç dengeniz için.

Duymamış gibi yaparım o kendi bildiğini doğru sansın. Bende diyecektim pazar günü ertesi gun pazartesi sendromu olduğu için sevilmez diye yazının sonunda okudun🤣

Bazıları salak mı numara mı yapıyor anlamış değilim
Konu şu ki
Bir kadınla konuşuyoruz
Pazar günlerini sevmediğini söyledi
Ve etrafında da pazar gügünü sevmeyen birçok insan varmışş

Bunun üzerine araştırma yapmış ve hıristiyanlıkta ayin günü olduğunu bu günün etkisinin müslümanlar üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu öğrenmiş (hangi bilimsel araştırmaysa artık)

Bunu gerçekliği kanıtlanmış gibi anlatıyor

Yok yahu pazar pazartesi gününden önceki gün olduğu için haliyle bir huzursuzluk oluyor diyorum

Hayır alakası yok diyor

Ve etraftakilerde bu kadına destek veriyor

Akıl tutulması yaşatır bu insanlar insana

Ciddi anlamda soruyorum böyleleriyle karşılaşınca nasıl nasıl sinirlerinize hakim olabiliyorsunuz

Konuşmuyorum böyle insanlarla, bu aralar çok var bu tiplerden, yaw he he modundayım, dinlerle kafayı bozmuşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X