Bunlar bana tehlikeli söylemler gibi geliyorHer şeye herkese bu kadar fazla takılmayın
Sanki bir düşünce biçimi diğer düşünce biçimini hazm etme üstesinden gelme gibi geliyor
Sadece bireysel olsa banane der geçerimde
Öyle değil işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar bana tehlikeli söylemler gibi geliyorHer şeye herkese bu kadar fazla takılmayın
Ben bunu yapamamEvet Hristiyanlar Müslümanlara kötü enerji gönderiyor Pazar ayinlerinde o gün işleri güçleri yok. Ben Hristiyanım bunu biri gelip bana söylese bir tarafımla güler geçerim. Buraya konu açıp millete soracak kadar dert edinmem bile, ne gerek var. Her insanı dert edinmeyerek işe başlayabilirsiniz mesela.
Çünkü aptallarKarşınızdaki insanı neden kucumsuyorsunuz sinirlenip konu aciyorsunuz...buda sizi dar görüşlü biri olduğunuzu gosteriyor..herkesin kendi görüşü kendi inancı ...istersen sende kendi fikrini söyler kenara cekilirsin..istersen soylemezsin ..bu kadar basit![]()
Engin bilgilerimle bilimsel açıklamamı yaparım kenara çekilirim, tartışmam, güler geçerimBazıları salak mı numara mı yapıyor anlamış değilim
Konu şu ki
Bir kadınla konuşuyoruz
Pazar günlerini sevmediğini söyledi
Ve etrafında da pazar gügünü sevmeyen birçok insan varmışş
Bunun üzerine araştırma yapmış ve hıristiyanlıkta ayin günü olduğunu bu günün etkisinin müslümanlar üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu öğrenmiş (hangi bilimsel araştırmaysa artık)
Bunu gerçekliği kanıtlanmış gibi anlatıyor
Yok yahu pazar pazartesi gününden önceki gün olduğu için haliyle bir huzursuzluk oluyor diyorum
Hayır alakası yok diyor
Ve etraftakilerde bu kadına destek veriyor
Akıl tutulması yaşatır bu insanlar insana
Ciddi anlamda soruyorum böyleleriyle karşılaşınca nasıl nasıl sinirlerinize hakim olabiliyorsunuz
Benim de en sevdiğim gün pazar yalnız değilsinPazar gununu ayri bir severim . Bende mi sorun var.![]()
Aslında gayet bireysel, üstelik cahilce. Bir düşünün bu hanım abla kime ne yapabilir ki bu fikirleriyle? Dünyayı mı ele geçirecek bu deli saçması lafla? Değil kızmak amiyane tabirle bi taraflarınızla gülüp bu değerli fikri sahibiyle baş başa bırakmalısınız. Hiçbir dinin mensubu da kutsal günlerinde diğer din mensuplarına aduket çekmekle uğraşmaz, aklı başında kimse de buna inanmaz. Bunu dindar bir müslüman olarak söylüyorum.Bunlar bana tehlikeli söylemler gibi geliyor
Sanki bir düşünce biçimi diğer düşünce biçimini hazm etme üstesinden gelme gibi geliyor
Sadece bireysel olsa banane der geçerimde
Öyle değil işte
Hay agzını seviyim canım çok güzel anlatmışsın.Aslında gayet bireysel, üstelik cahilce. Bir düşünün bu hanım abla kime ne yapabilir ki bu fikirleriyle? Dünyayı mı ele geçirecek bu deli saçması lafla? Değil kızmak amiyane tabirle bi taraflarınızla gülüp bu değerli fikri sahibiyle baş başa bırakmalısınız. Hiçbir dinin mensubu da kutsal günlerinde diğer din mensuplarına aduket çekmekle uğraşmaz, aklı başında kimse de buna inanmaz. Bunu dindar bir müslüman olarak söylüyorum.
Ve lütfen şimdi söyleyeceğimi samimi bir eleştiri olarak alın, konularınıza arada denk geliyorum, sürekli bir yerlerde yanlışlar bulup onları eleştiriyorsunuz. Farkında mısınız bilmiyorum ama ben çok mükemmelim ve siz acizler arasında acı çekiyorum gibi bir izlenim yaratıyorsunuz. Halbuki siz de ben de dahil hepimiz hatalar yapan kusurları olan canlılarız insanız çünkü. İnsanlarda kızdıklarınızı siz de yapıyor olabilirsiniz. Evet bazı insanlar gerçekten çekilmezler, takılmak yerine onlardan uzaklaşmak gerekir yel değirmenleriyle savaşılmaz.
Zeten benim hakkımda kanaatimiz oluşmuşAslında gayet bireysel, üstelik cahilce. Bir düşünün bu hanım abla kime ne yapabilir ki bu fikirleriyle? Dünyayı mı ele geçirecek bu deli saçması lafla? Değil kızmak amiyane tabirle bi taraflarınızla gülüp bu değerli fikri sahibiyle baş başa bırakmalısınız. Hiçbir dinin mensubu da kutsal günlerinde diğer din mensuplarına aduket çekmekle uğraşmaz, aklı başında kimse de buna inanmaz. Bunu dindar bir müslüman olarak söylüyorum.
Ve lütfen şimdi söyleyeceğimi samimi bir eleştiri olarak alın, konularınıza arada denk geliyorum, sürekli bir yerlerde yanlışlar bulup onları eleştiriyorsunuz. Farkında mısınız bilmiyorum ama ben çok mükemmelim ve siz acizler arasında acı çekiyorum gibi bir izlenim yaratıyorsunuz. Halbuki siz de ben de dahil hepimiz hatalar yapan kusurları olan canlılarız insanız çünkü. İnsanlarda kızdıklarınızı siz de yapıyor olabilirsiniz. Evet bazı insanlar gerçekten çekilmezler, takılmak yerine onlardan uzaklaşmak gerekir yel değirmenleriyle savaşılmaz.
Hayde gel sinir olmaYa meli a çok hoşmuş şimdi milliyetçilik yapmak istemem de Türkçe koysak daha mı iyi Bi Rum Türkçe isim koyarmıydı acaba sorusu geldi aklıma yada ni İngiliz Bi ermeni ayh ne biliyim yaa.
Niye bir arap senin ismini ne sıklıkla çocuğuna isim olarak koyuyorYa meli a çok hoşmuş şimdi milliyetçilik yapmak istemem de Türkçe koysak daha mı iyi Bi Rum Türkçe isim koyarmıydı acaba sorusu geldi aklıma yada ni İngiliz Bi ermeni ayh ne biliyim yaa.
Ya meli a çok hoşmuş şimdi milliyetçilik yapmak istemem de Türkçe koysak daha mı iyi Bi Rum Türkçe isim koyarmıydı acaba sorusu geldi aklıma yada ni İngiliz Bi ermeni ayh ne biliyim yaa.
Boş yere alınganlık yapıyorsunuz Vedegeo, amacım sizi kritik etmek değil ki öyle bile olsa sanal bir karakterim ben nasıl bir önemim olabilir ki. Ben de fıtrat olarak uyumlu bir tip olmama rağmen fikir olarak toplumumuzun geneliyle uyumlu değilim ki bu halimi seviyorum. Ben böyleyim deyip geçiyorum, sürekli eksikliklere yoğunlaşmıyorum çünkü kendim de mükemmel değilim. Naçizane size de bunu tavsiye ederim, kendi iç dengeniz için.Zeten benim hakkımda kanaatimiz oluşmuş
Ne dersem boş olacak
Herkes görüyor benim gördüklerimi
Hepimizin tepkisi
Ben sessiz kalamıyorum çoğunlukla buda beni uyumsuz yapıyor heralde
Bazıları salak mı numara mı yapıyor anlamış değilim
Konu şu ki
Bir kadınla konuşuyoruz
Pazar günlerini sevmediğini söyledi
Ve etrafında da pazar gügünü sevmeyen birçok insan varmışş
Bunun üzerine araştırma yapmış ve hıristiyanlıkta ayin günü olduğunu bu günün etkisinin müslümanlar üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu öğrenmiş (hangi bilimsel araştırmaysa artık)
Bunu gerçekliği kanıtlanmış gibi anlatıyor
Yok yahu pazar pazartesi gününden önceki gün olduğu için haliyle bir huzursuzluk oluyor diyorum
Hayır alakası yok diyor
Ve etraftakilerde bu kadına destek veriyor
Akıl tutulması yaşatır bu insanlar insana
Ciddi anlamda soruyorum böyleleriyle karşılaşınca nasıl nasıl sinirlerinize hakim olabiliyorsunuz