- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alınmıyorum emin olabilirsinBoş yere alınganlık yapıyorsunuz Vedegeo, amacım sizi kritik etmek değil ki öyle bile olsa sanal bir karakterim ben nasıl bir önemim olabilir ki. Ben de fıtrat olarak uyumlu bir tip olmama rağmen fikir olarak toplumumuzun geneliyle uyumlu değilim ki bu halimi seviyorum. Ben böyleyim deyip geçiyorum, sürekli eksikliklere yoğunlaşmıyorum çünkü kendim de mükemmel değilim. Naçizane size de bunu tavsiye ederim, kendi iç dengeniz için.
Teyze değil bu en fazla 30 lu yaşlarda bir kadın sıcakk konusunda katılıyorum:)Teyzenin beyni asiri sicaklardan dolayı erimis.
Böyle ortalmalardan uzak durun veya konuşmayın ...sinirlerinize yazık ..bende sinirleniyorum ama genelde o ortamdan çıkıp gidiyorum kimseye değmez .Çünkü aptallar
Dar görüşlü değilim
Dar görüşe tahammülü olmayan biriyim
Benım bır komsum bundan yıllar evvel bana kendısı , ıkıncı cocuguna kendı spermı ıle hamıle kaldıgını soylemıstı![]()
Bu daha bombaymışBenım bır komsum bundan yıllar evvel bana kendısı , ıkıncı cocuguna kendı spermı ıle hamıle kaldıgını soylemıstı![]()
Ben anlık değil ömürlük nefret ediyorum bir bölümündenBazıları salak mı numara mı yapıyor anlamış değilim
Konu şu ki
Bir kadınla konuşuyoruz
Pazar günlerini sevmediğini söyledi
Ve etrafında da pazar gügünü sevmeyen birçok insan varmışş
Bunun üzerine araştırma yapmış ve hıristiyanlıkta ayin günü olduğunu bu günün etkisinin müslümanlar üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu öğrenmiş (hangi bilimsel araştırmaysa artık)
Bunu gerçekliği kanıtlanmış gibi anlatıyor
Yok yahu pazar pazartesi gününden önceki gün olduğu için haliyle bir huzursuzluk oluyor diyorum
Hayır alakası yok diyor
Ve etraftakilerde bu kadına destek veriyor
Akıl tutulması yaşatır bu insanlar insana
Ciddi anlamda soruyorum böyleleriyle karşılaşınca nasıl nasıl sinirlerinize hakim olabiliyorsunuz
ateist olduğum için ve müslümanların arasında yaşadığım için herşey bana saçma geliyor zamanla alışıyorsun sinirlenmiyorsun aksine lan olm mal mısınız buna da inanılır mı diyip gülüyorsunBazıları salak mı numara mı yapıyor anlamış değilim
Konu şu ki
Bir kadınla konuşuyoruz
Bunun üzerine araştırma yapmış ve hıristiyanlıkta ayin günü olduğunu bu günün etkisinin müslümanlar üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu öğrenmiş (hangi bilimsel araştırmaysa artık)
Yok yahu pazar pazartesi gününden önceki gün olduğu için haliyle bir huzursuzluk oluyor diyorum
Hayır alakası yok diyor
Ciddi anlamda soruyorum böyleleriyle karşılaşınca nasıl nasıl sinirlerinize hakim olabiliyorsunuz
bi de bunun cin versiyonu varBenım bır komsum bundan yıllar evvel bana kendısı , ıkıncı cocuguna kendı spermı ıle hamıle kaldıgını soylemıstı![]()
Benim komsum da aynen sunu dedi.
Otizimli cocukların ailelerini müsluman bir bilim adami araştırmis ve bu ailelerin zamanin da adak verip yerine getirmedigi icin cocuklarinin otizimli oldugunu bulmus.
Evet evet gercekten bunu dedi. Ben sok oldum yahu sacmalama dedim. Daha da konuyu iredelemedim. Hala sasıriyorum. Cok ilgincler ya. Bunlar hep cahillikten ya.
Sacma sapan süre gelen inanclarla toplumu sömurdüler ya su devirde hala bunlara inaniyorlar bide.
Ben bunu yapamam
Hiristiyan olup olmamak önemli değil
Ben bunu insanlık için doğru bulmuyorum
Böyle düşünceler inanışlar algılara neden oluyor
Algılar inançları doğuruyor
Ve yanlış inançların nelere neden olduğunu söylememe gerek var mı?
bak şimdi burada karşı çıkarım ama neden diyeceksin çünkü biz bu insanlarla beraber yaşıyoruz oy kullanmaya gidiyoruz aynı haklara sahip oluyoruz. bizi yönetenler bu zihniyet seçiyor o yüzden açıklamak konuşmak anlatmak zorundayız. onlar için değil kendimiz için yapmalıyızKarşınızdaki insanı neden kucumsuyorsunuz sinirlenip konu aciyorsunuz...buda sizi dar görüşlü biri olduğunuzu gosteriyor..herkesin kendi görüşü kendi inancı ...istersen sende kendi fikrini söyler kenara cekilirsin..istersen soylemezsin ..bu kadar basit![]()
tartışmaya girmeli ama sinirlenmemeli tabi zor ama işteNeden sinir okuyorsun bence ni terapğste git ota sapa sinir okuyorsan skntı sende. Kimilerinin dinsel düşünceleri fazla oluyor saygı göster tartısmaya girmek sinir olmak zorunda degilsin ki.
sessiz kalma tabi ki kalmamalısın ama kendini de yıpratma o kadar çoklar ki hatta bazı insanlara şaşırıyorsun adam okumuş mevki sahibi olmuş genel kültür falan çok iyi görünüyor sonra bir konu oluyor cehaletin daniskasıZeten benim hakkımda kanaatimiz oluşmuş
Ne dersem boş olacak
Herkes görüyor benim gördüklerimi
Hepimizin tepkisi
Ben sessiz kalamıyorum çoğunlukla buda beni uyumsuz yapıyor heralde
Bazıları salak mı numara mı yapıyor anlamış değilim
Konu şu ki
Bir kadınla konuşuyoruz
Hayır alakası yok diyor
bak şimdi burada karşı çıkarım ama neden diyeceksin çünkü biz bu insanlarla beraber yaşıyoruz oy kullanmaya gidiyoruz aynı haklara sahip oluyoruz. bizi yönetenler bu zihniyet seçiyor o yüzden açıklamak konuşmak anlatmak zorundayız. onlar için değil kendimiz için yapmalıyız
tartışmaya girmeli ama sinirlenmemeli tabi zor ama işte
sessiz kalma tabi ki kalmamalısın ama kendini de yıpratma o kadar çoklar ki hatta bazı insanlara şaşırıyorsun adam okumuş mevki sahibi olmuş genel kültür falan çok iyi görünüyor sonra bir konu oluyor cehaletin daniskası
şaşırıyorsun