• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı insanlardan bazen sıkılıyorum

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Bazı insanlar bıktırıyor usandırıyor beni. Sessiz, dedikodudan uzak yaşamaya çalışıyorum ancak sürekli gezen, ağzında binbir yalan, dedikodu olan insanlardan sıkılıyorum. Muhatap olmamak için çabalıyorum ama yok. Uzak durmaya çalışıyorum olmuyor. Konuyu çok kısa geçmişim o kadar bunalmışım ki, kalabalık içinde açtım konuyu.
-Sürekli kendini ve yaptığı işleri öven insanlardan sıkılıyorum. Kendisini iyi saf kalpli görüp diğer insanlar tarafından hor görülüyor profili çizen dedikoducu tiplerden de bıktım. Ben sosyal biri değilim, ortamına göre elbette gülerim konuşurum arkadaşlarımla. Samimiyetsizliklerden, ikiyüzlülükten ve dedikodulardan uzak kalmak istiyorum. Aşırı sosyal biri olmadım hiçbir zaman. Çalıştığım yerde ne yazık ki böyle insanlar var. Tüm gün işimin başında, hatta yoğun değilse bile masamdan ayrılmayan biriyim. İş ortamındaki menfaat ilişkileri ve samimiyetsizlikler o kadar çarpıyor ki gözüme. İnsanları rahatsız etmemeye çalışırım her zaman. İşimin ciddiyetinde olmaya çalışırım. Kimsenin yanına odasına gidip gelme huyum yoktur iş dışında.
-Herkes birbirinin arkasından konuşur ama yüz yüze bakıldığında herkes canım cicim havasında.
-Kendime ait aracım var. Bazı arkadaşlar kendi araçlarını eşlerine vs. bırakıp arada kendilerini bırakmamı rica ediyorlar ama hiç içimden gelmiyor. Sürekli mecburiyet hissini hiçbir zaman sevmemişimdir. Bir iki kez olur ama sürekli olunca sıkılıyorum rahatsız hissediyorum. Bu konuda belki yanlış duygular hissediyorum ama birilerinin sorumluluğunu almaktan hiç hoşlanmayan biriyim. Aracım olmadığında asla birilerinden rica etmedim etmem de. Zira kapının önünde otobüsler vızır vızır geçiyor. Tıklım tıklım dahi olsa zoruma gitmez toplu taşıma kullanmak. Hatta birisinin benim için zahmete girmesi bana kendimi kötü hissettirir. Bu nedenle kimseden kolay kolay bir şey rica etmem mecburiyetler dışında.
-Samimi olmak istemediğim kişilerle sık iletişim kurmam. Kendileri gelir, arar iletişime geçer. Rest çekemiyorum karşımdaki insanı incitmemek için ancak bazen ciddi anlamda yorulduğumu hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üç çeşit arkadaş vardır. Birincisi ekmek gibidir; her gün onu ararsın. İkincisi ilaç gibidir; lazım olduğunda ararsın. Üçüncüsü mikrop gibidir; kaçsan bile o seni bir şekilde bulur

Severim bu sözü
Bu üçüncü kısım hep bana denk geliyor ne yazık ki. 😂

Bazı insanlar bıktırıyor usandırıyor beni. Sessiz, dedikodudan uzak yaşamaya çalışıyorum ancak sürekli gezen, ağzında binbir yalan, dedikodu olan insanlardan sıkılıyorum. Muhatap olmamak için çabalıyorum ama yok. Uzak durmaya çalışıyorum olmuyor.
Onlar maalesef hayatın çok yerinde varlar

Bende yapışkan insanları sevmiyorum.
Okulda bir kadın var bu okula yeni geldim.
Sürekli bana neden konuşmuyorsun diyor?
Aslında konuşuyorum ama onunla degil.
Takıntı haline getirdi beni.
Ona da günaydın derim nasilsin derim ara ara.
Bariz bir küsme kızgınlığım yok.
Mesela sabah günaydın dedi bende dedim.
Yine başladı konusmuyorsun demeye.
Şuan dedim günaydın dediniz bende karşılık verdim .
Daha ne yapmam lazım dedim?
Ben duymadım dedi.
O zaman senin sorunun bu.
Ki orada 5 kadın daha var biri daha dese suçu kendimde arayacağım.
Ağzını acmayan insanlar var.
Konuştuğum halde takmış bana.
Hep şakimami bekliyor 😉
Gizli hayranim mi nedir 😉
Velhasıl her yerde var bazı tiplerden.

Maalesef bu dünyaya bu insanları çekmeye geldik bacım.
Her yerdeler. Bende çok sıkılıyorum.
Çok konuşandan
Boş Konuşandan
Çok bilenden
Aşırı hızlı olandan
Kaba saba olandan
Aşırı mıymıntı olandan
Aşırı iyimserlerden
Aşırı kötümserlerden :KK70: :KK70:
Ve en çokta tecavüz edenlerden şiddet gösterenlerden...
Sen şuan benim kanayan yaramsın

Arada ekin arabaya gelmezler.Bir yerde işim var vs diyebilirsiniz.Yüzsüz değillerse anlarlar kurtulursunuz

Bazı insanlar bıktırıyor usandırıyor beni. Sessiz, dedikodudan uzak yaşamaya çalışıyorum ancak sürekli gezen, ağzında binbir yalan, dedikodu olan insanlardan sıkılıyorum. Muhatap olmamak için çabalıyorum ama yok. Uzak durmaya çalışıyorum olmuyor. Konuyu çok kısa geçmişim o kadar bunalmışım ki, kalabalık içinde açtım konuyu.
-Sürekli kendini ve yaptığı işleri öven insanlardan sıkılıyorum. Kendisini iyi saf kalpli görüp diğer insanlar tarafından hor görülüyor profili çizen dedikoducu tiplerden de bıktım. Ben sosyal biri değilim, ortamına göre elbette gülerim konuşurum arkadaşlarımla. Samimiyetsizliklerden, ikiyüzlülükten ve dedikodulardan uzak kalmak istiyorum. Aşırı sosyal biri olmadım hiçbir zaman. Çalıştığım yerde ne yazık ki böyle insanlar var. Tüm gün işimin başında, hatta yoğun değilse bile masamdan ayrılmayan biriyim. İş ortamındaki menfaat ilişkileri ve samimiyetsizlikler o kadar çarpıyor ki gözüme. İnsanları rahatsız etmemeye çalışırım her zaman. İşimin ciddiyetinde olmaya çalışırım. Kimsenin yanına odasına gidip gelme huyum yoktur iş dışında.
-Herkes birbirinin arkasından konuşur ama yüz yüze bakıldığında herkes canım cicim havasında.
-Kendime ait aracım var. Bazı arkadaşlar kendi araçlarını eşlerine vs. bırakıp arada kendilerini bırakmamı rica ediyorlar ama hiç içimden gelmiyor. Sürekli mecburiyet hissini hiçbir zaman sevmemişimdir. Bir iki kez olur ama sürekli olunca sıkılıyorum rahatsız hissediyorum. Bu konuda belki yanlış duygular hissediyorum ama birilerinin sorumluluğunu almaktan hiç hoşlanmayan biriyim. Aracım olmadığında asla birilerinden rica etmedim etmem de. Zira kapının önünde otobüsler vızır vızır geçiyor. Tıklım tıklım dahi olsa zoruma gitmez toplu taşıma kullanmak. Hatta birisinin benim için zahmete girmesi bana kendimi kötü hissettirir. Bu nedenle kimseden kolay kolay bir şey rica etmem mecburiyetler dışında.
-Samimi olmak istemediğim kişilerle sık iletişim kurmam. Kendileri gelir, arar iletişime geçer. Rest çekemiyorum karşımdaki insanı incitmemek için ancak bazen ciddi anlamda yorulduğumu hissediyorum.
En güzeli mesafeli olmak

Bir gün tam birini deli gibi çekiştireceğim, ortamda sizin gibi biri vardı ben dedikodu sevmem dedi :D
Nasıl içime dert olduysa masadaki diğerlini wp grubuna alıp oradan yaptım :D
Direkt söylemek çok can yakıyor:D

Back
X