• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı insanlardan bazen sıkılıyorum

Bu tur insanlarla muhatap olmasan da kurtulamazsin. Tavuk bku gibidirler. Bak mesela internette bile insana yapisabiliyorlar. Mesela kedilinick isimli uye msjlarimi takip edip bana muhalefet cevap veriyor. Ya anlamiyorum ki insanlar bu kadar bos vakti nasil bulur hic mi is guc yok onlari seven arayan insan yok mu. Sanal ortamda birine bilenip kin tutacak kadar hasta ruhlular var. :KK70:

Bir gün tam birini deli gibi çekiştireceğim, ortamda sizin gibi biri vardı ben dedikodu sevmem dedi :KK70:
Nasıl içime dert olduysa masadaki diğerlini wp grubuna alıp oradan yaptım :KK70:
Direkt söylemek çok can yakıyor:KK70:
😂 Ayıp olmasın diye öyle bir şey de diyemiyorum. Daha doğrusu ben yorum yapmaktan uzak durmak adına dedikodu yapılan ortamların dışında kalmayı tercih ediyorum. Problem yaşamadığım, herhangi bir münakaşam olmayan insanlarla ilgili yaşadıkları olumsuzluklar olduğunda ve bunu anlattıklarında, yüz yüze baktığım insanlara karşı mahcubiyet hissetmek istemiyorum ya da yorum yaparak taraf gibi görünmek de istemiyorum. Keşke onlar da grup oluşturup oradan yapsalar dedikodularını.

😂 Ayıp olmasın diye öyle bir şey de diyemiyorum. Daha doğrusu ben yorum yapmaktan uzak durmak adına dedikodu yapılan ortamların dışında kalmayı tercih ediyorum. Problem yaşamadığım, herhangi bir münakaşam olmayan insanlarla ilgili yaşadıkları olumsuzluklar olduğunda ve bunu anlattıklarında, yüz yüze baktığım insanlara karşı mahcubiyet hissetmek istemiyorum ya da yorum yaparak taraf gibi görünmek de istemiyorum. Keşke onlar da grup oluşturup oradan yapsalar dedikodularını.
Dedikodusuz hayat düşünemem… gerçekten bir bağımlılıktır , bi kere yapsan alışırsın aslında hxdjs bende kötü yola çekenler gibi oldum :D

Çekmiyorsun, bunlardan çok var denk geliyor. Bende istemiyorum, kaçıyorum koşuyorum ama yakalanıyorummmmmm 🤦‍♀️
İnanın özel olarak aramam sormam, yanlarına gitmem, işimin başından ayrılıp da lafa söze dolanmam. Gelin görün ki ne yaparsam yapayım tamamen uzak kalamıyorum böyle insanlardan. Sosyal hayatımda asla arkadaş olarak yer vermeyeceğim insanlara ve onların olumsuz enerjilerine maruz kalmak çok yıpratıcı.

Konu sahibi özele gelsene… Sana bişiler anlatasım geldi bir kaç üye ile alakalı :Ddd

Dedikodusuz hayat düşünemem… gerçekten bir bağımlılıktır , bi kere yapsan alışırsın aslında hxdjs bende kötü yola çekenler gibi oldum :KK70:
Yani bu konuda zaafı olup kendini engelleyemeyenlere herhangi bir yorum yapamam. Ben kendimi yönetebilirim sadece. 😊

Konu sahibi özele gelsene… Sana bişiler anlatasım geldi bir kaç üye ile alakalı :KK70:dd
Yok yok ben almayayım. 😂 Gerçi sizi ve sizin anlatacağınız üyeleri tanımadığım için sonrasında kendimi daha kötü hissetmem herhalde. 😂😂

Back
X