- 8 Mart 2023
- 1.358
- 139
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Aynısını yap söyle söyle ertesi gün yooo ben böyle bir şey demedim ne anlatıyosun de geçÖzellikle en yakınlarimiz olunca insan düşünüyor. Zamanında kavga edersin tartışırsin bazı sözler sarfedersin sonra konu acilinca ben öyle demedim oluyor ya da benim söylediğim sözü kendine göre uyarlayip kendini savunuyor oysaki ben öyle bir şey dememisim bu gibi durumlarda napıyosunuz. Özellikle eşimle tartışırken yaşıyorum bunu ben öyle bir şey demedim demişim gibi kendisini savunuyor haksız olduğu halde .
Annem yapıyor bunu çok kırıcı şeyler söyler ve adla hatırlamazÖzellikle en yakınlarimiz olunca insan düşünüyor. Zamanında kavga edersin tartışırsin bazı sözler sarfedersin sonra konu acilinca ben öyle demedim oluyor ya da benim söylediğim sözü kendine göre uyarlayip kendini savunuyor oysaki ben öyle bir şey dememisim bu gibi durumlarda napıyosunuz. Özellikle eşimle tartışırken yaşıyorum bunu ben öyle bir şey demedim demişim gibi kendisini savunuyor haksız olduğu halde .
Ben bilerek yaptiginin da farkındayım annesin de de aynı huy var . Benim korktuğum bu adamın akıl sağlığında mi problem var kendisi kafasında kurup kendini buna inandiriyo vicdanini böyle mi rahatlatiyo. İnsanın kendi hatasini da kabul etmesi bir erdemlilik. Esimin böyle yaptığını görünce gözümden çok düşüyor ciddiye alamıyorum onu.Annem yapıyor bunu çok kırıcı şeyler söyler ve adla hatırlamaz
Üniversitede heves edip dantelli kulot aldım diye “bir yerlerin mi kaşınıyor ne bu böyle” dedi ama yalan demedim der
Sevgilimden bahsedince “evlenesin geldi adam mı arıyorsun” dedi demedim der
Böyle böyle birçok travma sebebi olacak cümleleri vardır
Ben artık o ne dedi bu ne dedi asla takmıyorum ve umrumda değil ne demiş olursa olsun ben yapacağımı yaparım hatta cevaben ona travma yaşatırım anı kalacaksa öyle kalsın
Esin bir şey mi dedi aynısını ona söyle hatıra kalacaksa böyle kalsın içinde kalmasın
Çok pişmanım anneme birinin bir şeyi kaşınıyorsa senin kasiniyordur demedigim için
Ya da benim evlenesim gelmedi ama senin geldi ve evlendin sen daha azginsin demediğim için çok pişmanım
Pişman olmamak için kırıldım mı anında kiriyorum içim rahatlıyor
Çok üstü kapalı anlatıyorsun.Ben bilerek yaptiginin da farkındayım annesin de de aynı huy var . Benim korktuğum bu adamın akıl sağlığında mi problem var kendisi kafasında kurup kendini buna inandiriyo vicdanini böyle mi rahatlatiyo. İnsanın kendi hatasini da kabul etmesi bir erdemlilik. Esimin böyle yaptığını görünce gözümden çok düşüyor ciddiye alamıyorum onu.
Zaten erkekleri çok ciddiye almamak lazımBen bilerek yaptiginin da farkındayım annesin de de aynı huy var . Benim korktuğum bu adamın akıl sağlığında mi problem var kendisi kafasında kurup kendini buna inandiriyo vicdanini böyle mi rahatlatiyo. İnsanın kendi hatasini da kabul etmesi bir erdemlilik. Esimin böyle yaptığını görünce gözümden çok düşüyor ciddiye alamıyorum onu.
Ciddi biseyi olsa başka şeyleri de unutur sadece söylediğini unutuyor bu erkeklerBen bilerek yaptiginin da farkındayım annesin de de aynı huy var . Benim korktuğum bu adamın akıl sağlığında mi problem var kendisi kafasında kurup kendini buna inandiriyo vicdanini böyle mi rahatlatiyo. İnsanın kendi hatasini da kabul etmesi bir erdemlilik. Esimin böyle yaptığını görünce gözümden çok düşüyor ciddiye alamıyorum onu.
Sadece zavallı olduklarını düşünüyorumÖzellikle en yakınlarimiz olunca insan düşünüyor. Zamanında kavga edersin tartışırsin bazı sözler sarfedersin sonra konu acilinca ben öyle demedim oluyor ya da benim söylediğim sözü kendine göre uyarlayip kendini savunuyor oysaki ben öyle bir şey dememisim bu gibi durumlarda napıyosunuz. Özellikle eşimle tartışırken yaşıyorum bunu ben öyle bir şey demedim demişim gibi kendisini savunuyor haksız olduğu halde .
Daha önce de dünya görüşü hakkında konuşmuştun annen için. İnanmak istediği gibi inanan biri, kendi bile inanmıştır sana o lafı etmediğine.bu benim annem
kendisinin asla bana soylemedigini iddia ettiği bir hakaret var ki en az hic duymadiysam 30 kez duymusumdur.
neyse ki hayatimin ilk 24 senesini ablamla paylastigim icin o da hatirliyor. bazen annem birseyi/ bir olayi inkar edince ablami ariyorum hic ipucu vermeden olayi soruyorum benimle ayni seyi anlatiyor.
buna rağmen annem yine de yaptigina /söylediğine inanmiyor.
bence bunun sebebi dusunmeden konusup ofkelenince agzindan cikani kulaginin duymamasi. o soyledigi sey hic beyne gitmeden agizdan cikiyor . haliyle hatirlamiyor bile.
annemle mecburiyetten iliskimi noktalamiyorum, annem sonucta:)
ama bu davranisin onda birini bir yakınımda goreyim hemen o kisiden soguyorum, fazla muhatap olmamaya çalışıyorum
Kesinlikle çok doğruBir de şu var seni kıracak bir şey söylemiştir ama ona göre kırılacak bir şey yoktur kötü bir şey söylememiştir kötü bir şey soyledigini düşünmüyordur.
Aynı şeyi ona söylesen nasıl laflar duyarsın aslında ama kendisi söyleyince sorun olmuyor.
bence de öyleDaha önce de dünya görüşü hakkında konuşmuştun annen için. İnanmak istediği gibi inanan biri, kendi bile inanmıştır sana o lafı etmediğine.
Ay hepsi mi aynı yabu benim annem
kendisinin asla bana soylemedigini iddia ettiği bir hakaret var ki en az hic duymadiysam 30 kez duymusumdur.
neyse ki hayatimin ilk 24 senesini ablamla paylastigim icin o da hatirliyor. bazen annem birseyi/ bir olayi inkar edince ablami ariyorum hic ipucu vermeden olayi soruyorum benimle ayni seyi anlatiyor.
buna rağmen annem yine de yaptigina /söylediğine inanmiyor.
bence bunun sebebi dusunmeden konusup ofkelenince agzindan cikani kulaginin duymamasi. o soyledigi sey hic beyne gitmeden agizdan cikiyor . haliyle hatirlamiyor bile.
annemle mecburiyetten iliskimi noktalamiyorum, annem sonucta:)
ama bu davranisin onda birini bir yakınımda goreyim hemen o kisiden soguyorum, fazla muhatap olmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?