Bazı kadınların çok kıymetli olması

bazı kadınlar çok kıymetli.dedikodu yapar,eşini aldatır,fiziği çirkincedir ama iyi kamufle eder.atıyorum siz göbeğimiz için spor yaparsınız o karnını içeri öekerek dolaşıp yemeye devam eder :)
İnstagramda sürekli shoplu,parmak ucuna kalkmış fotoları olur.tabi ayak kısmını keser.
Tanıdık geldi mi bu kadın tipi.hafif de balık etlidir.kendini hep ön plana atar bi ortamda potansiyelini sonuna kadar harcar.hem kocaları hem flörtleri olur ve hepsi ona aşıktır çok.
Bu kadınların sırrı nedir var mı içinizde bu tatife uyan?bende böyle olacağım da başka türlü fani dünyada sevilemeden gideem ya hu:KK12:
burada en çok şaşırtan eşini aldatan bir kadına özeniyor olmanız bu oldukça tuhaf bir düşünce.

Konuyu kendinize yontup cevap bermelerinize hayranım valla kk ailesi.

İşte sizin gibilerin varlığını öğrenmiş oluyoruz biz mutlu mesut hayatımızı sürerken kimsenin özelini yok onu nasıl beğenmişini yok fotoda fotoshop mu yapmış takmazken sizin bunları dert edip hayıflandığınızı ayy bu kadının nesini seviyorlar dediğinizi.Kendi hayatınızdaki olumsuzlukları başkalarının mutluluğundan çıkarmayın ha birde o kadında yaptığını çekiyor zaten falan diye kendinizi kandırmayın yoksa hala burada o taktığınız kadın hakkında imrenerek konu açmazdınız kadını takip ede ede ajan olup senaryolar kuruyorsunuz ama kadın da kocası da gayet iyiler whatsappptan sosyal medyadan takip etmem sevmediğim insanı mesela

Bir kaç konunuza denk geldim.Düşünceleriniz hiç sağlıklı gelmedi bana. Sadece kendi hayatınızla ilgilenmenizi, hatta bunun için gerekirse uzman desteği almanızı tavsiye ederim.

Balık etli, karnını içine çeken, göbekli, dedikodu yapan diye tanımlarken, bizler bu tanıma uyan kadını yorumlayalım istenirken dedikodu yapmış olmuyor muyuz?

Çirkin kime göre çirkin, Yunan heykeli kime göre Yunan heykeli, hayattaki tek amaç erkek sevgisini kazanmak mıdır?

Başkalarının hayatına özenmekten başka meziyetlerimiz yok mudur bizim?

Şu lafı çok severim, gönül kimi severse güzel o'dur, yüz güzelliği belli yaştan sonra kaz ayakları ve derin çizgilerle gölgelenir ama ruhun güzelliği ölene dektir, sahip olmadığımız hayatlara iç geçirmektense, yaşadığımız hayatı olduğu gibi sevmek gerekir.
Ben bu durumu bildiğim için bundan örnek verdim bende sevilmek istiyorum.

İşte sizin gibilerin varlığını öğrenmiş oluyoruz biz mutlu mesut hayatımızı sürerken kimsenin özelini yok onu nasıl beğenmişini yok fotoda fotoshop mu yapmış takmazken sizin bunları dert edip hayıflandığınızı ayy bu kadının nesini seviyorlar dediğinizi.Kendi hayatınızdaki olumsuzlukları başkalarının mutluluğundan çıkarmayın ha birde o kadında yaptığını çekiyor zaten falan diye kendinizi kandırmayın yoksa hala burada o taktığınız kadın hakkında imrenerek konu açmazdınız kadını takip ede ede ajan olup senaryolar kuruyorsunuz ama kadın da kocası da gayet iyiler whatsappptan sosyal medyadan takip etmem sevmediğim insanı mesela
Senaryo kutmuyorum olanı yazıyom

Ayrıca sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın rabbim yuvanızın mutluluğuna mutluluk katsın Allah kem gözlerden korun yavrunuzu ve ailenizi sevgiler

Öyle kadınları seven erkekler genelde mal oluyor.Öyle erkekler sizi sevse ne sevmese ne yahu ?! Erkeğin de kadının da aptalına tahammül zordur.

bazı kadınlar çok kıymetli.dedikodu yapar,eşini aldatır,fiziği çirkincedir ama iyi kamufle eder.atıyorum siz göbeğimiz için spor yaparsınız o karnını içeri öekerek dolaşıp yemeye devam eder :)
İnstagramda sürekli shoplu,parmak ucuna kalkmış fotoları olur.tabi ayak kısmını keser.
Tanıdık geldi mi bu kadın tipi.hafif de balık etlidir.kendini hep ön plana atar bi ortamda potansiyelini sonuna kadar harcar.hem kocaları hem flörtleri olur ve hepsi ona aşıktır çok.
Bu kadınların sırrı nedir var mı içinizde bu tatife uyan?bende böyle olacağım da başka türlü fani dünyada sevilemeden gideem ya hu:KK12:
Bu şey değil mi ya , ufak tefek cinayetlerdeki Merve. :KK45::KK45:

Öyle kadınları seven erkekler genelde mal oluyor.Öyle erkekler sizi sevse ne sevmese ne yahu ?! Erkeğin de kadının da aptalına tahammül zordur.
Yaw mal da değiller işte mal olsalar içerlemem.ya da mallar bana mı öyle geliyor ki ya hu sürekli kırıtan gülümseyen sürekli seni haklı bulan sana gaz veren işte kahve koyayım mı çay koyayım mı diyen birini seversin değil mi?bu kadın bana da yapıyordu bunları başta bende çok sevmiştim kızı.sonra beni sokana kadar.
Mesela çay ocağından çay alacağım uzat bardağını ben koyarım derdi kahve içer misin der kahve yapar getirirdi.ben tüm saf iyi ve salak niyetimle severdim o kızı.adamlar da öle işte onları sokana kadar sevecekler

Kızlar kızı bende severdim ilk geldiğinde.yani minnoş sevimli gülen gözlü bi kızdı.kendini sürekli öne atardı sürekli bi dikkat çekme çabası vardı.ama severdim.çünkü bişiy olduğunda birine atıyorum tüm merhametiyle ayy kıyamammm falan derdi ama sonraları gördüm çıkarı olmayan kimseye tek bir iyilik yapmaz.senden çıkarı yoksa sadece ah yazıkk der ama asla yardım evedek bir davranışı olmaz.bende ah yazık demem ama gider gizliden yardım ederim.çoğu zaman ona duyurmam bile.ama o sevilip değer verilip ben istenmeyen olunca dokunuyor be canım

Yaw mal da değiller işte mal olsalar içerlemem.ya da mallar bana mı öyle geliyor ki ya hu sürekli kırıtan gülümseyen sürekli seni haklı bulan sana gaz veren işte kahve koyayım mı çay koyayım mı diyen birini seversin değil mi?bu kadın bana da yapıyordu bunları başta bende çok sevmiştim kızı.sonra beni sokana kadar.
Mesela çay ocağından çay alacağım uzat bardağını ben koyarım derdi kahve içer misin der kahve yapar getirirdi.ben tüm saf iyi ve salak niyetimle severdim o kızı.adamlar da öle işte onları sokana kadar sevecekler
Kader kısmet nasip üçlemesi diyip konuyu kapatıyorum.Milletin hayatını boşver , o kadınlar dışarıdan öyle görünüyodur belki de gerçekten mutludur , bilemeyiz.Hiçbir şey dışardan göründüğü gibi olmuyor.

Bu kadınların sırrı özgüvenli ve pozitif olmaları.Pozitif insan her yerde dikkat çeker.

Konularınız hep birine özenilerek açılıyor.''Kocası tarafından çok sevilen kadın,kocası çok zengin olan kadınlar'' vs vs.
Neden ? Sizin kendi hayatınız yok mu ?

Back
X