bak şimdide türbanlılara laf ediyor kadın onlar konuşamaaz mı sen belden aşağı konuş başı kapalı konuştumu başının örtüsü senin örtün nerde sen dilinin örtüsünü kaybetmişsin yazık
ablam hiç bukadar sinir olmamıştım
10-15 dakikaya kadar kapını çalmasınlar dikkat et ...
Soluk açık mavi boyanmış bina 2. katta
Eki Görüntüle 574214
artık böyle yapalım bu tiplere...
kötü içerik bildirim butonu
niye adamın ekmegını siz mı verıyorsunuz da bosanamaz sızden ?
yada muhendıslerın evlılık hayatı bıtınce iş hayatlarıda mı bıtıyor
oyle bır yasa varda benım mı haberım yok
saka gıbısınız gercekten yaaa
ayrıca evet senın bosamayacagın cok kesin :) ama dikkat et ,bu kadar
boyundan posundan karıyerınden dem vurup gozunde buyuttugun adam
senı bosarsa ciddi bır yıkım yasarsın sen .
Bişey merak ediyorum banlanan üyeler siteye girip konulara bakabiliyor mu ? Zira aşağıda konu sahibini görüyorumda
OOOO Alsancak taşınmış demek ki..........
Bişey merak ediyorum banlanan üyeler siteye girip konulara bakabiliyor mu ? Zira aşağıda konu sahibini görüyorumda
yazılan mesajların sol alt kösesinde canım üçgen seklinde
Hayrolaa neye sinir oldunnn :44:
Evide buldunuz yani demiiii helal olsun sizee kazentam destek gideriz sitece siz yorulmayın sakın
benim 2 tane en yakın arkadaşım sırf bu yüzden boşandı, kocalarına musallat olan bu tarz kan emiciler yüzünden. o nedenle çok temkinliyim. bir kadının hayatında mutlaka bir erkek olmalı, olmayınca olana sarıyorlar çünkü. hayır benin anlamadığım, şimdi burda boşta gezen kızlar alınacaklar ama genelde evli erkeklere sarıyorsunuz? neden acaba?? bekar birsürü genç varken neden?? hadi bunu söylesenize?
Hayrolaa neye sinir oldunnn :44:
Evide buldunuz yani demiiii helal olsun sizee kazentam destek gideriz sitece siz yorulmayın sakın
Kocişini babası finanse ediyormuş.muş.
Ben Adonis gibi derim, hey masallahhhhh, dag gibi adammis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?