Bazı kadınların terbiyesizliği

Bu açıklaman bile fazla arkadaşa canım, cahillikte sınır tanımıyor.

Onun ki cahillik değil ki kendini beğenmişlik onda var tek koca nede olsa diğer evli bayanlara leylekler getirmiş bebeklerini

Son düzenleme:

dıkkat et de sen de dul kalma canım
bu laflarını teker teker yutarsın o zaman benden soylemesı

sen dul kadınların tırnağı dahi olamazsın....senin erkeğin dul kadınlara sulanıyorsa...dul kadınlar ne yapsın...bu düşünşesiz kadınnın böyle konu açması hata.....kim bilir kendisi erkek öyle dalga geçiyordur siteyle....

Şimdi bu konuda geyik yapıyorsunuz ya ! Bu adama müstahak ama ya gerçek konu olsaydı ? Aradaki ince çizgiyi koruyabilirim derseniz bu adamı yerin dibine sokun sorun yokta ... peki hayattan gerçek kesitlerde nasıl olacak ?

Allah aşkına bu nasıl bir bakış açısıdır sizin başınıza böyle birşey geldi diye nasıl herkesi aynı kefeye koyarsınız sizin yarın öbür gün evliliğinizin bitmeyip dul olmayacağınızı ya da eşinizin vefat edip Allah korusun dul kalmayacağınızı nasıl bilebilirsiniz

Ne güzel para vermeden komedi izliyorduk niye hemen ceza verdiniz ki

Baba parasıyla koynuna koca alan kadın seni!!!

Evet , bu kadar Zeus tartismasina artik son nokayi koyuyor ve Hera nin da ben oldugumu iddia ediyorum. Ozelliklerim sunlardir , bakalim Hera liga layik miyim : :)))))

1. 1.62 boyundayim, sporla ugrasirim ama deliler gibi atletik degilim (burdan kaybediyorum galiba)
2. Yuksek lisans sirasinda bolca is icin Yunanistan i ziyaret etmisligim vardir ( puanlari burdan topluyorum ).
3. Ben de aslanlarr gibi muhendisim, hem de Ankara daki o guzide universiteden mezunum.
4. Baba parasiyla pek isim yok, maddi durumum da yasadigim ulkeye gore normal. Yurtdisinda yasiyorum, ama Yunanistan da degil :)
5. Alsancakli degilim. (Burdan da kaybettim)

Bekle beni Zeus geliyorum :)))

o zaman kocasını değil babasını almak lazımmm

Demekki Bunların Cinseliğide Babasının Parasına Bağlı Maaş Zamanında Yatırıldığı Makinanın Bakım Onarımı Yapılıyor Para Olmadığı Zaman Dışarıya Kuzum Sen Babana Söylede Kocişinin Maaşına Zam Yapsın Yoksa Senin Makina bakım Onarıma Giremicek :):):):)

işin ilginç tarafı ne biliyor musunuz......yeni yetme 23 yaşındaki kız değil...çok sevdiğim yaşı 40 ları geçmiş doktor bir ablamız vardı.....o da bir gün laf arasında boşanmış kadınları eve almadığından bahsetmişti.....sanırım işin içine çocuk ve koca girince bazı insanlarda akıl mantık nezaket aramayacaksınız....ben bunu gördüm

bu konu hakikaten gerçekti galiba bunu okuduktan sonra gitti.....hiçbirşeye şaşırmamam gerektiiğini yine gördüm

gitmedi pepe, aşağıda duruyor.

Şimdi bu konuda geyik yapıyorsunuz ya ! Bu adama müstahak ama ya gerçek konu olsaydı ? Aradaki ince çizgiyi koruyabilirim derseniz bu adamı yerin dibine sokun sorun yokta ... peki hayattan gerçek kesitlerde nasıl olacak ?

Kazen gerçek konu olsaydı, herkesten alıntı yaparak cevap vermeye çalışırdı. Ve düşündüğünün saçma olduğunu anlardı. aynı şekilde konuşma tarzınında.
Ama o ne yaptı, kocamın üstüne atlarsınız, kocam zeus gibi, taşı sıksa suyunu çıkarır, 15 kuşaktır izmirliyiz bilmem neyiz geveleyip durdu.
Zaten bizler ilk önce geyik muhabbetinin yanından bile geçmedik, bunu farkedersiniz illaki.
Ama takdir de edersin ki; sırf geyik için açılmış bir konuydu ve ziyaretçi sayısı da 24ün altında değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…