Bu açıklaman bile fazla arkadaşa canım, cahillikte sınır tanımıyor.
Yazdığı şeylere
Aman kötü durum şimdi adı falanda açıklanırsa çok kötü
jerskyy
al sana nanik
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
17 kuşak adapazarlı , kökleri zeusgillerden.
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
o zaman kocasını değil babasını almak lazımmm
bu konu hakikaten gerçekti galiba bunu okuduktan sonra gitti.....hiçbirşeye şaşırmamam gerektiiğini yine gördüm
Şimdi bu konuda geyik yapıyorsunuz ya ! Bu adama müstahak ama ya gerçek konu olsaydı ? Aradaki ince çizgiyi koruyabilirim derseniz bu adamı yerin dibine sokun sorun yokta ... peki hayattan gerçek kesitlerde nasıl olacak ?
Sen önce o mahallede kapı önünde toplaşıp dedikodu yapan kadın kılığından bi çık, bi üslubunu düzelt sonra derdini anlat!
Ne Zeus'u ya
Konu sahibi de banlanmış
Ben daha yeni geldim ama ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?