bazı şeyleri eksik, yanlış söyledim diye çok üzüldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
bugün boşanma davasında tanıktım ve birşeyi hatırlayamadım yanlış söyledim gibi birşey oldu ayrıca güzel konuşamadım bazı şeyleri net ifade edemedim çok üzüldüm. Bu durumum başka önemli şeylerde de geçerli olabiliyor aşırı takıntılı oluyorum söylediklerime karşı. zaten çekingen birisiyim böyle ortamlara direkt gergin olarak gidiyorum. bugün başım çok kötü ağrıyor.

Madem böyle ortamlarda geriliyor ve cümle kuramayacak kadar pasif kalıyorsunuz keşke hiç katılmasaydınız hem kendi kendinizi zan altında bırakmamış olurdunuz hem de diğer insanları istemeden yanlış konuşup zora sokmamış olurdunuz :olamaz:

Madem böyle ortamlarda geriliyor ve cümle kuramayacak kadar pasif kalıyorsunuz keşke hiç katılmasaydınız hem kendi kendinizi zan altında bırakmamış olurdunuz hem de diğer insanları istemeden yanlış konuşup zora sokmamış olurdunuz :olamaz:

büyük bir hata değil eksik oldu diyelim daha çok. daha iyi bir konuşma yapmak isterdim. yeterli olmadığını düşünüyorum tanık olduğum kişiyi iyi savunamadığm için

büyük bir hata değil eksik oldu diyelim daha çok. daha iyi bir konuşma yapmak isterdim. yeterli olmadığını düşünüyorum tanık olduğum kişiyi iyi savunamadığm için

Elinden geleni yapmışsındır sıkma canını bir daha kine evde prova yapar öyle gidersin ama yine de Allah düşürmesin oralara birdaha inşaAllah :KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X