bazı şeyleri öğrenmemek daha hayırlı!!

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Arkadaşlar bugün sevgilimin benı başlarda çok sevmediğini , hoşlanma ile anlaşabilirsek diye şeklinde ilişkimize başladığını ve ilk ay felan deli deli bağlı olmadığını tesadufen kendım ogrendım bir şekilde...ben onu bana aşık oldu sanıyordum, o dönem yenı ılıskısı bitmiş ve bız iş gereği tanıştık, yani aman aman duygularla değil o ilişkinin yaraları ile bana gelmiş ve o ılıskısı onun yaptıgı ve o kısıyı kaybetmeyı goze aldıgı bır hatası yuzunden bıtmıs bu arada, yanı cok sevdıgı bırı degıl..

Şu an 6. ayımızdayız ve ilk defa rest çektim aklımda sorun halıne gelen bir şeyde, benı kaybetmemeyı seçti...

şu an iyiyiz gibi yani ılk başlara göre baya baya değiştiğini bende farkedebiliyorum, ama bugun başta cok sevmedıgını ogrenınce baya kötü oldum çok üzüldüm... soguk davrandım elını bıle tutmadım , aıle buyugu ıle tanıstırdı benı...

Aranızda zamanla sevılen var mı?Bunu hıc ogrenmemıs gıbı kapatsam mı ? eger anlaşamasak şu anki duygularım olmasa bitirip gideceğim de!
Yerimde olsanız ne düşünürdünüz?

tatlim benim sevgilim bu konuda tam bi fiyasko :)
bana teklif ettikten ve ben reddetikten iki gun sonra eski sevgilisine dondu 10 gun sonra da bana dondu :)
ilk baslarda zedeledigi imajini 2 bucuk yilda hayli duzeltti :)
ama yalan degil bastan bana acik acik soylemisti boyle oldugunu..

Arkadaşlar bugün sevgilimin benı başlarda çok sevmediğini , hoşlanma ile anlaşabilirsek diye şeklinde ilişkimize başladığını ve ilk ay felan deli deli bağlı olmadığını tesadufen kendım ogrendım bir şekilde...ben onu bana aşık oldu sanıyordum, o dönem yenı ılıskısı bitmiş ve bız iş gereği tanıştık, yani aman aman duygularla değil o ilişkinin yaraları ile bana gelmiş ve o ılıskısı onun yaptıgı ve o kısıyı kaybetmeyı goze aldıgı bır hatası yuzunden bıtmıs bu arada, yanı cok sevdıgı bırı degıl..

Şu an 6. ayımızdayız ve ilk defa rest çektim aklımda sorun halıne gelen bir şeyde, benı kaybetmemeyı seçti...

şu an iyiyiz gibi yani ılk başlara göre baya baya değiştiğini bende farkedebiliyorum, ama bugun başta cok sevmedıgını ogrenınce baya kötü oldum çok üzüldüm... soguk davrandım elını bıle tutmadım , aıle buyugu ıle tanıstırdı benı...

Aranızda zamanla sevılen var mı?Bunu hıc ogrenmemıs gıbı kapatsam mı ? eger anlaşamasak şu anki duygularım olmasa bitirip gideceğim de!

ben varım canım benıde ilk baslarda çok sevmıomş.sonra ayrılmşdık smdi tekrar barıştık.simdi senı daha çok sevıorum dıo o zmnlar bu kdr sevgı yoktu dıo.smdi ugrumda ölecek kdr çok sevıo canım.senınkıde öle olbılır

canım olabilir bence çünkü insan bi ilişkisi bitince bazen başka ilişkilerde mutluluğu arıyor yeni bi ilişki bitince diğerine adapte olmak zaman alabilir. ılk başlarda hoşlantı olmuştur mutlaka hiç olmasa zaten seninle olmaz zamanlada sevgiye dönüşmüştür. Bence kafana takma canım şuanki hareketleri önemli onları gözlemle sevdiğine inanıyorsanda hiç bunları dert etme.

çok teşekkürler arkadaşlar
içim o kadar çok acıdı ki, aynı acıyı oda yaşar umarım dıe dua edıyorum
çok dagıldım aramak gelmıyor ıcımden
yanı bende cok aman aman severek başlamadım , ama dıger ılıskısının ustune baslaması , benden ıcın " boyle bı kız zor bulunur, şu an ozguvenım tavan yaptı, eskısını aradım acmadı ama su an ozguvenım yenılendı resmen" demiş...
ve konusmaları benı tanırken mesela benı cok denemıs ve ona gore tuzak sorularına ve dıger seylere hıc dusmemısım, bana demıstı" sen bugune kadar aklımdakı herseyde pozıtıf olan tek kızsın" dıe, defalarca denemıs benı, ben habersızce ıcımden gelenı yapmıstım...
son ıkı aydır cogu vaktımız beraber gectı benı daha ıyı tanıdı, eskısıne gore nazımı cekıyor ama asık degılmı acaba dıe sorguluyorum aklımdan

hmm son dediklerin pek hos seyler degil yalniz..
yani herkes kor kutuk asik baslamiyo iliskiye ama kimse de karsisindaki icin daha boylesini bulamam sunu bi test ediyim baakklim geccek mi yapmaz.. yapsa da bunu dillendirmez yani herkes karsisindakini tartar ama boyle hain fikirlerle degil..
bu kismini tasvip etmedim acikca soliyim.

yanı denedım dememıste mesela bana bısey soylemıs
sonra benım verdıgım tepkıye " ya işte cogu kız boyle dusunmezdı bu kız cok olgun dusunuo " felan demıs, sonra yanıma geldıkten sonra felan " boyle kız zor bulunur " felan demiş
ayrıca tanıdıgım kadarı ıle kızlar konusunda normal hayatta oldugu kadar ıyı bı ınsan deıl; bende bunu bıldıgım ıcın bastan berı defalarca sorun cıkardım ırdeledım cok dıdıkledım, ama gerısınde normal arkadasımmış gıbı davrandım, şu an artık gunahımla sevabımla benı sevsın dıorum, su an daha samımı bana karşı daha zaafları var, yavastan kıskanmaya başlamalar felan başladı, nıyetı cıddı felan, şu an kalbı yumusadı bana karşı
bır gun konusurken konusu acıldıgında " senı sevgılı olarak sevmesem de ınsan olrak cok severdım, hayatımdan asla cıkmanı ıstemezdım " dedı

Son düzenleme:
canım ben ve sevgilimde biribirimize tanıyarak aşık olup sevdik ve bunu ikimizde biliyorduk.. 2 yıldır birlikteyiz hiç ayrılık yaşamadık çok şükür..ben ona ona da bana hep deriz birbirimize ben senı tanıyarak sevdm diye.. yanı dogru söylemiş zaten senı istemese yanın da olmaz canım.. yıpratmayın ilişkişinizi sevgilerimle..

canım ben ve sevgilimde biribirimize tanıyarak aşık olup sevdik ve bunu ikimizde biliyorduk.. 2 yıldır birlikteyiz hiç ayrılık yaşamadık çok şükür..ben ona ona da bana hep deriz birbirimize ben senı tanıyarak sevdm diye.. yanı dogru söylemiş zaten senı istemese yanın da olmaz canım.. yıpratmayın ilişkişinizi sevgilerimle..
canım senı akrep burcu forumundan bılıyorum
işte sevıyorda asık mı bılmıyorum
aslında bende hanı daha saglıklı buluyorum tanıyarak olmasını
zaten eskı ılıskımden sonra ah etmıstım tanıyarak olacak tak dıye asık olmayacagım dıye

bu akrep burcu erkeklerı bıraz dalaverecı oluyor galıba

canım sevıyorsa neden aşık olmasını istiyorsun? sevıoyorda aşıkmı bilmiyorum diyorsun aşk geçicidir canım önemli olan sevgi..hee sen yınede burnunu sürtt yapma demiyorum sana ama kendini üzme tatlım..canım akrep burcu diye düşünme insanlar da var bu dalaverecilik ama sevgilinin bence bu durumu dalaverecilikten degil duygu karışıklığından olabilir bence..

bende ilişkimize ilk başladığımızda sadece hoşlanıyordum erkek arkadaşımdan
sonra zamanla tanıdıkça sevdim ve aşık oldum

canım sevıyorsa neden aşık olmasını istiyorsun? sevıoyorda aşıkmı bilmiyorum diyorsun aşk geçicidir canım önemli olan sevgi..hee sen yınede burnunu sürtt yapma demiyorum sana ama kendini üzme tatlım..canım akrep burcu diye düşünme insanlar da var bu dalaverecilik ama sevgilinin bence bu durumu dalaverecilikten degil duygu karışıklığından olabilir bence..

çok haklısın canım
zaten o kadar cok dusunuorumkı sureklı sorun cıkarıorum
onu da kendımıde cok yordum aslında
o şu an onun ıcın dogru ınsan oldugumdan emın
ama ben deılım
belkıde kendımı gozden gecırsem daha ıı olurCADIARZU

çok haklısın canım
zaten o kadar cok dusunuorumkı sureklı sorun cıkarıorum
onu da kendımıde cok yordum aslında
o şu an onun ıcın dogru ınsan oldugumdan emın
ama ben deılım
belkıde kendımı gozden gecırsem daha ıı olurCADIARZU

bu zamanda sevgi kolay bulunmuyor canım biliyorsundur sende.. sakin davran ve zamana bırak herşeyi bak nasıl herşey yoluna giriyor.. düşünmeme çalış eminim rahatlıcaksın biraz daha..o senın dogru olduguna inanıyorsa sende ona bi şans verip oda senın için dogru olup olmadıgı keni kendine deneye bilirsin.. o senı denemiş ve anlamış ona bi şans ver canım belki yanılmıyordur..

akrep burcu güzel bir burc değil bence bir erkek için, çünkü cnsel yönü agır basan bir burç ve biraz dikdatörler bildiğim kadarıyla,
şimdi senin anlattıkların çok çok karmaşık,
ilk yazında dedim olabilir ilk sevmemiş olabilir kkim ilk bu muhtesem dıye baslıo da bi ömür muhtesem dıyebılıyo kı fikirler değişiyor, ılk basta eskı sevgılısını araması özlemesı de normal olabilir
ama şu denedim ettim deniyorum saglam çıktın tarzı seyler heeç mi heç hoşuma gitmedi,
benim sevgililerimden biri böyle demişti onu denedim aslında bunu denedim aslında, bir dedi iki dedi üçü diyemeden şutladım çünkü denemeye alışan hep dener ve ne zaman gerçek ne zaman sahte bilemezsin kaldı ki senin huyunu suyunu ogrendıkten sonra senle oynamaya baslaması an meselesi cunku deneyen adamlar kendine pek guvenen ifade takınırlar. Ne yani senin onu deneme hakkın yok o seni deniyor çok güzelmiş, bilmiyorum anlasıyorsan affet devam et, ben anlasamazdım cok yanlıs seyler demiş çünkü denedim ettim çok çok çirkin şeyler insan sevdğine bunları diyemez, aşık olmayı geç sevdiğine diyemez. öyle biliyorum naçizane fikrim :delphin:

bu zamanda sevgi kolay bulunmuyor canım biliyorsundur sende.. sakin davran ve zamana bırak herşeyi bak nasıl herşey yoluna giriyor.. düşünmeme çalış eminim rahatlıcaksın biraz daha..o senın dogru olduguna inanıyorsa sende ona bi şans verip oda senın için dogru olup olmadıgı keni kendine deneye bilirsin.. o senı denemiş ve anlamış ona bi şans ver canım belki yanılmıyordur..

tesekkur ederım canım :1hug:

benim sevgililerimden biri böyle demişti onu denedim aslında bunu denedim aslında, bir dedi iki dedi üçü diyemeden şutladım çünkü denemeye alışan hep dener ve ne zaman gerçek ne zaman sahte bilemezsin kaldı ki senin huyunu suyunu ogrendıkten sonra senle oynamaya baslaması an meselesi cunku deneyen adamlar kendine pek guvenen ifade takınırlar. Ne yani senin onu deneme hakkın yok o seni deniyor çok güzelmiş, bilmiyorum anlasıyorsan affet devam et, ben anlasamazdım cok yanlıs seyler demiş çünkü denedim ettim çok çok çirkin şeyler insan sevdğine bunları diyemez, aşık olmayı geç sevdiğine diyemez. öyle biliyorum naçizane fikrim :delphin:

ben sanırım yanlış anlattım bır tarafı
kızı benle beraber degılken, hatta benle tanışmazken aramış
sonra işte baska bı arkadası ıle konusurken tanımaya calısıyorum bıraz degısık bır kız demiş, o arada işte şu şu olayı anlattım , normalde bır kız daha faklı tepkı verır bu kız cok olgun dusunuor demiş...işte bıraz mantıgını devreye sokmus, fızıken de begenmıs ama ask yokken baslamıs
sonrasında bır gun evlılık muhabbetını actıgında benı neden sevıyorsun neden benle evlenmek ıstıyorsun , neden bu kadar emınsın dedıgımde, bunların ılla nedenı olmasına gerek yok demıstı, sonrasında ısrar edınce "sen herseyınle... " felan dedı
evet anlasıorus ben zaten herseye taktıgım ıcın o alttan alıyor cunku bu aralar kafam cok atıyorve bı ara kendımı ııce gerı cektım

bu tarz birşey ysamıştım keşke hiç öğrenmeseydim derim hala ama olan oluyor ve yapacağın birşey olmuyor

bu tarz birşey ysamıştım keşke hiç öğrenmeseydim derim hala ama olan oluyor ve yapacağın birşey olmuyor
sen unutabıldın mı?
kapatabıldınmı konuyu
ya bana soranlara ben hala sevıyorum dıye bıle dıyemıyorum tam manası ıle
duygularım var da ne boyutta bılmıyorum

belkıde cok kurcalamamak gerekıyor

ben sanırım yanlış anlattım bır tarafı
kızı benle beraber degılken, hatta benle tanışmazken aramış
sonra işte baska bı arkadası ıle konusurken tanımaya calısıyorum bıraz degısık bır kız demiş, o arada işte şu şu olayı anlattım , normalde bır kız daha faklı tepkı verır bu kız cok olgun dusunuor demiş...işte bıraz mantıgını devreye sokmus, fızıken de begenmıs ama ask yokken baslamıs
sonrasında bır gun evlılık muhabbetını actıgında benı neden sevıyorsun neden benle evlenmek ıstıyorsun , neden bu kadar emınsın dedıgımde, bunların ılla nedenı olmasına gerek yok demıstı, sonrasında ısrar edınce "sen herseyınle... " felan dedı
evet anlasıorus ben zaten herseye taktıgım ıcın o alttan alıyor cunku bu aralar kafam cok atıyorve bı ara kendımı ııce gerı cektım

bilmem ki şekerıım hayırlısı olsun yani anlasıyorsanız..
peki çok mu ustune düşüyor ?

Back
X