bazı şeyleri öğrenmemek daha hayırlı!!

Zamanla oluşan sevgi daha sağlam olur takma kafana canım.
Şimdi yaşadığın duyguyu çok iyi anlıyorum,boğazında bir yumru gibi duruyor öğrenmiş olduğun şey ama inan biraz zaman geçince daha iyi anlarsın onu.
Hayatta istiyoruz ki ilk bize delice aşık olan,mükemmel bir erkeğe sahip olalım.
Hepimizin içinde vardır bu doğrusu ama herşey bazen istediğimiz gibi olmaz.
Önemli olan sevginin kıymetini bilmek,elimizden geleni yapmak gerisini de akışına bırakmak.
Şimdi seni seviyormuş,zamanla daha çok sevecek,ve kendini affettirecek bence.
Başka hatasını görürsen onu da değerlendirirsin ama sırf bu yüzden çekip gitme derim ben.

Zamanla oluşan sevgi daha sağlam olur takma kafana canım.
Şimdi yaşadığın duyguyu çok iyi anlıyorum,boğazında bir yumru gibi duruyor öğrenmiş olduğun şey ama inan biraz zaman geçince daha iyi anlarsın onu.
Hayatta istiyoruz ki ilk bize delice aşık olan,mükemmel bir erkeğe sahip olalım.
Hepimizin içinde vardır bu doğrusu ama herşey bazen istediğimiz gibi olmaz.
Önemli olan sevginin kıymetini bilmek,elimizden geleni yapmak gerisini de akışına bırakmak.
Şimdi seni seviyormuş,zamanla daha çok sevecek,ve kendini affettirecek bence.
Başka hatasını görürsen onu da değerlendirirsin ama sırf bu yüzden çekip gitme derim ben.
evet ben o bana asık olsun ve benı hıc uzmesın dıorumda
su an anladıgım kadarı ıle bıseylerın bılıncınde
tam sevıyor dıye ıddıa edemem ama ozenlı en azından
zaten benım guven sorunum var erkeklere ve sevgılerıne
yanı benım ıcın ölse dahı buraya bı konu acacagımdan emınım
ben yapı olarak uzulunce hemen bırakıp gıtmey3e meyıllıyım cok kırılıyorum dıe ınan kendımı cok zor tutuorum, 6 aydır ılk defa rest cektım gozumu buruyerek o da

iyi mi değişti?
rest çok sağlıklı bir hareket ya
restı cekınce dönecek olan erkek dönuyor, gıdıcek olan gıdıyor

canım emın ol hesaplayarak yapmadım bunu
sabah kalktıgımda canıma tak etmıstı
tum gun bunu dusundum
yanı kabul etmeseydı cekıp gıdecektım gozum burunmustu artık ole dıyım sana

sevgi zamanla gelişen bi duygu değil mi zaten.aynısını bende yaşadım.
kendisi söylemişti bana başlarda sadece hoşlanıyordum ama şu an aşığım diye.
hiç zoruma gitmedi aksine mutlu oldum.bu yüzden onu suçlamamalısın bence.
sonuçta ilişkinin başlarında insanlar birbirini çok iyi tanıyamıyor.
zaman geçtikçe görsel güzelliğin dışında insanlığını da keşfedip sevmesi bağlanması daha hoş değil mi.
ya büyük bi tutkuyla aşkla başlayıp tanıdıkça sönseydi tüm bu duygular?
belkide seni üzen başka bir şekilde öğrenmek olmuştur.ilk ağızdan duymayınca insanın zoruna gidebilir evet.ama madem şu an herşey yolunda bu ilişkide.boşu boşuna onu da kendini de üzme derim.

canım emın ol hesaplayarak yapmadım bunu
sabah kalktıgımda canıma tak etmıstı
tum gun bunu dusundum
yanı kabul etmeseydı cekıp gıdecektım gozum burunmustu artık ole dıyım sana

evet, zaten gercek rest olmasa o ıfadeyı bürünmen cıdden zor cnm
ve de gereklı de degıl zaten :)
hayırlsı olmustur

Bence şimdi sorman gereken en önemli sorular :"Ben bu adamı gerçekten seviyor muyum? Bu adamla bir ömür geçer mi?"CADIARZU Eğer cevabın hayırsa arkana bakmadan kaç derim. Ama eğer seviyorsan şunu düşün. Artık öyle Leyla mecnun tarzı aşk çok kalmadı. ınsanlar artık ilişkilerinde mantığa da çok büyük pay veriyor. Bakıyor ki karşısındaki mantıklı, makul biri bir arkadaşlığa başlıyor. Eğer severse devam ediyor, bakıyor ki sevemiyor bırakıyor. Senin şimdi esas cevabını araman gereken soru bu adam beni şuan seviyor mu? Ama gördüğüm kadarıyla buna da cevabın "evet". O zaman geçmişi hiç kurcalama canım. Zaten bir gün seni sevmezse bunu anlarsın. O zaman da yine restini çekersin...:1closedeyes:.

sevgi zamanla gelişen bi duygu değil mi zaten.aynısını bende yaşadım.
kendisi söylemişti bana başlarda sadece hoşlanıyordum ama şu an aşığım diye.
hiç zoruma gitmedi aksine mutlu oldum.bu yüzden onu suçlamamalısın bence.
sonuçta ilişkinin başlarında insanlar birbirini çok iyi tanıyamıyor.
zaman geçtikçe görsel güzelliğin dışında insanlığını da keşfedip sevmesi bağlanması daha hoş değil mi.
ya büyük bi tutkuyla aşkla başlayıp tanıdıkça sönseydi tüm bu duygular?
belkide seni üzen başka bir şekilde öğrenmek olmuştur.ilk ağızdan duymayınca insanın zoruna gidebilir evet.ama madem şu an herşey yolunda bu ilişkide.boşu boşuna onu da kendini de üzme derim.

canım oncelıkle yorumun ıcın tesekkurler:1hug:
bende eskı ılıskıme cok asık olarak başladım ve 2 yılın sonunda cok buyuk husran ve olaylarla ayrıldım, cok uzuldum, kendı kendıme bundan sonra tanıdıkca sevcegıme bı daha bı ınsana boyle kapılmayacagıma daır bır soz vermıstım
sevgılıme de zaten cok asık ölerek baslamadım, oda bunu bılıyordu, ama ben işte sevgılı olmadan once ve sevgılı olduktan sonrakı ılk ay ıcın olan konusmalarında daha boyle aman aman sevmedıgını ogrenınce acayıp kırıldım:a015:
şu an duygularının boyutunu bılmıyorum ama bır duygusu var bılıyorum 2,3 aydır sureklı beraberız ve bırcok olay paylastık , yaşadık...
Zaten o ogrendıklerımı soyleyemem ona; çünkü ogrenme bıcımınde ben sucluyum:icecream:
zamana bırakayım en ıyısı değil mi?

sen unutabıldın mı?
kapatabıldınmı konuyu
ya bana soranlara ben hala sevıyorum dıye bıle dıyemıyorum tam manası ıle
duygularım var da ne boyutta bılmıyorum

belkıde cok kurcalamamak gerekıyor

unutmuş gibi yaptım duyduklarımı seviyorumun ardına gizlendim bir süre ama olmadı durmadan önüme düştü o konu tabii seninide durumun benim gibi olacak diye birşey yok senağlamakendini üzme

Bence şimdi sorman gereken en önemli sorular :"Ben bu adamı gerçekten seviyor muyum? Bu adamla bir ömür geçer mi?"CADIARZU Eğer cevabın hayırsa arkana bakmadan kaç derim. Ama eğer seviyorsan şunu düşün. Artık öyle Leyla mecnun tarzı aşk çok kalmadı. İnsanlar artık ilişkilerinde mantığa da çok büyük pay veriyor. Bakıyor ki karşısındaki mantıklı, makul biri bir arkadaşlığa başlıyor. Eğer severse devam ediyor, bakıyor ki sevemiyor bırakıyor. Senin şimdi esas cevabını araman gereken soru bu adam beni şuan seviyor mu? Ama gördüğüm kadarıyla buna da cevabın "evet". O zaman geçmişi hiç kurcalama canım. Zaten bir gün seni sevmezse bunu anlarsın. O zaman da yine restini çekersin...:1closedeyes:.
canım dedıgın soruları eger bu ogrendıklerımı bılmesem de tam anlamıyla cevap veremem
zaten buyuk bır evlılık fobım var, zamanında bır kısıye guvendım o benım guvenımı yıktı guven sorunum var ıste
o yüzden zaten cok cok zamana ıhtıyacım var, yanı sevıyor dıye tam ıddıa edemeyecek kadar guvensızım ama bır duygusu gercek bır duygusu var dıyecek kadar ıddıa edebılırım
bu arada cevap yazan arkadasların annelerının ve kendılerı ıcınde anneler varsa onlarında anneler gununu kutlarıma.s.

unutmuş gibi yaptım duyduklarımı seviyorumun ardına gizlendim bir süre ama olmadı durmadan önüme düştü o konu tabii seninide durumun benim gibi olacak diye birşey yok senağlamakendini üzme

zaten ben bu harıcı cogu seyı sureklı ısıtıp ısıtıp onune getırıyorum
bu konuyu ogrenıs bıcımım yuzunden bunu ıcımde yasayacagım bu yuzden cok buyutmeyebılırım belkı, ona duyuramam cunku ogrenıs bıcımımde ben suclu olurum

Zaten o ogrendıklerımı soyleyemem ona; çünkü ogrenme bıcımınde ben sucluyum:icecream:
zamana bırakayım en ıyısı değil mi?

öğrenme bıcımınde sorun varsa belkı ogrendııgın kısı dogruları aktarmamıs olabılır bunu da düşün, her şey bır yana bak işte uygunsa ıcıne sınıyorsa devam et. :teselli:

zaten ben bu harıcı cogu seyı sureklı ısıtıp ısıtıp onune getırıyorum
bu konuyu ogrenıs bıcımım yuzunden bunu ıcımde yasayacagım bu yuzden cok buyutmeyebılırım belkı, ona duyuramam cunku ogrenıs bıcımımde ben suclu olurum

herşeyi tadında ve yerinde bırakmalı ama ben beceremedim sonradan çok yaralanırsın bence ona göre düşün

pırlantacım sevgi kolay kolay bulunan herkese hee deyince verebileceğin bişey değildir..para gibi kıttır o yüzden de değerlidir...yadırgama bence bunda tuhaf birşey yok..bir insanı sevmek kolay değil..hatta etrafında seviyorum sevmiyorum dediğin insanlarla ilişkilerini gözden geçir..sevgi sorumluluk ister gerekirse ölümüne fedakarlık...her seviyorum diyen başkasını kandırabilir..belki bilmeden kendinide kandırabilir..üstelik sende aman aman başlamamışsın git dürüst ol itiraf et bence..

pırlantacım sevgi kolay kolay bulunan herkese hee deyince verebileceğin bişey değildir..para gibi kıttır o yüzden de değerlidir...yadırgama bence bunda tuhaf birşey yok..bir insanı sevmek kolay değil..hatta etrafında seviyorum sevmiyorum dediğin insanlarla ilişkilerini gözden geçir..sevgi sorumluluk ister gerekirse ölümüne fedakarlık...her seviyorum diyen başkasını kandırabilir..belki bilmeden kendinide kandırabilir..üstelik sende aman aman başlamamışsın git dürüst ol itiraf et bence..

yanı canım demek ıstedıgın ben boyle bısey ogrendım bu doğru mu dıye sormak mı?

öğrenme bıcımınde sorun varsa belkı ogrendııgın kısı dogruları aktarmamıs olabılır bunu da düşün, her şey bır yana bak işte uygunsa ıcıne sınıyorsa devam et. :teselli:
yok ogrendıklerım doğru ama
bugun baya konustuk , ilk gordugumde fızıken begendım zamanla tanıdıkca senı sevmeye başladım dedi

ii de zaten pat diye büyük bir aşkla başlamazsın ki ilişkiye.ben de başta sevgilime çok bağlı değildim şimdi ise onu çok seviyorum.başlarda onu kaynetmek çok da umrum değildi şimdi ise onu kaybetmeyi asla göze alamam.sırf onu kaybetmemek için bi çok huyumdan vazgeçtim.zaten olması gereken budur.insan hoşlanır başlar zamanla uyuşursa bu büyük aşka ilişkiye dönüşür.yıldırım aşkı olayı nadir olan ve havası çabuk inen bişi bence.gereksiz yere bir kuruntu.ilişkini yıpratırsın eline bişi geçmez.

Back
X