bazı şeyleri öğrenmemek daha hayırlı!!

bnde sevgilimi ilk aylarda sevme değilde hoşlanma vardı
ama ne olduu zamanla aşıkk oldum hemde deliler gibi:)
şimdi ağustosta 4 yılımız bitiyor:)

ben varım şekerim sevgilim beni ilk zamanlar ne aşıktı ne de benim sevdiğim kadar

seviyodu şimsi allahıma binlerce şükür 4yıldır birlikteyiz çok seviyo adım gibi eminim bana çok

değer verdiğine acaip sevio sonradan sevilebiliyor şekerim şimdi evlilik yolundayız:asigim::nazar:

ben varım şekerim sevgilim beni ilk zamanlar ne aşıktı ne de benim sevdiğim kadar

seviyodu şimsi allahıma binlerce şükür 4yıldır birlikteyiz çok seviyo adım gibi eminim bana çok

değer verdiğine acaip sevio sonradan sevilebiliyor şekerim şimdi evlilik yolundayız:asigim::nazar:
canım işte boyle sevgısıne sahıp cıkan ınsanlara hastayım
ben o benı cok cok sevsın ıstıyorumm
delikafadulden o benı çok sevsın ıstıyorum; sızler yorum yazdıkca daha da rahatlıyor içim:enbuyukkk:

Arkadaşlar bugün sevgilimin benı başlarda çok sevmediğini , hoşlanma ile anlaşabilirsek diye şeklinde ilişkimize başladığını ve ilk ay felan deli deli bağlı olmadığını tesadufen kendım ogrendım bir şekilde...ben onu bana aşık oldu sanıyordum, o dönem yenı ılıskısı bitmiş ve bız iş gereği tanıştık, yani aman aman duygularla değil o ilişkinin yaraları ile bana gelmiş ve o ılıskısı onun yaptıgı ve o kısıyı kaybetmeyı goze aldıgı bır hatası yuzunden bıtmıs bu arada, yanı cok sevdıgı bırı degıl..

Şu an 6. ayımızdayız ve ilk defa rest çektim aklımda sorun halıne gelen bir şeyde, benı kaybetmemeyı seçti...

şu an iyiyiz gibi yani ılk başlara göre baya baya değiştiğini bende farkedebiliyorum, ama bugun başta cok sevmedıgını ogrenınce baya kötü oldum çok üzüldüm... soguk davrandım elını bıle tutmadım , aıle buyugu ıle tanıstırdı benı...

Aranızda zamanla sevılen var mı?Bunu hıc ogrenmemıs gıbı kapatsam mı ? eger anlaşamasak şu anki duygularım olmasa bitirip gideceğim de!
Yerimde olsanız ne düşünürdünüz?
canım bunu büyütmüşsün kafanda bak benim beş yıldır bi devam eden bi ilşkim var ve şuan nişanlıyım bizde ilk başta sevmioduk hatta ben ondan nefret ediyodum gıcık oluypdum oda bana hep ters davranıyodu gıcıklıklar yapıodu ikimizde bizi neyin bi arada tuttuğunu neden birbirimize katlandığımızı bilmiyoduk ama devam ediyoduk demekki kaderde bu günleri görmek varmış ikimizde şimdi her yıldönümmüzde bunları konuşur dalga geçeriz ben hep derim gıcık oluyodum sana die oda güler hep, sana bişi diyimmi canım bana göre tanıdıkça sonradan sevmek daha sağlam ilişki demek kör kütük aşık olarak başlayanlar sahip olduktan sonra kaybediyolar o aşkı genelde hep böle oluyo o yüzden takma kafana canım bunu emin ol böylesi daha güzel daha sağlam daha gerçek bi sevgi,ama dediğin gibi bazı şeyleri öğrenmek her zaman ii deil bende nişanlımla ilgili başından beri kafama takılan bi şeyi öğrendim nişanlıma sordum ama diorumki keşke sormasaydım çünkü bende çok büyük sorunlara neden oldu ve kurtulamıyorum bu sorunlardanm kendi içimde korkunç bi mücadele veriyorum kendimle onunsa bu mücadeleden haberi bile yok herzaman bilmek ii deil bazı şeyleri bilmemek kafada soru işaretleriyle yaşamak bilmekten daha ii canım emin ol...:1hug:

canım işte boyle sevgısıne sahıp cıkan ınsanlara hastayım
ben o benı cok cok sevsın ıstıyorumm
delikafadulden o benı çok sevsın ıstıyorum; sızler yorum yazdıkca daha da rahatlıyor içim:enbuyukkk:

hayatım sever neden sevmesin :1hug:

böyle olabiliyo çok sever seni neden sevmesin hem içimizi bilemeyizki

belki senin kadar belki daha fazla çok seviyo ama belli edemiyo olamazmı :1rolleyes

zaten ilk başlarda demiş şimdi dememiş kiyerimseniben

canım bunu büyütmüşsün kafanda bak benim beş yıldır bi devam eden bi ilşkim var ve şuan nişanlıyım bizde ilk başta sevmioduk hatta ben ondan nefret ediyodum gıcık oluypdum oda bana hep ters davranıyodu gıcıklıklar yapıodu ikimizde bizi neyin bi arada tuttuğunu neden birbirimize katlandığımızı bilmiyoduk ama devam ediyoduk demekki kaderde bu günleri görmek varmış ikimizde şimdi her yıldönümmüzde bunları konuşur dalga geçeriz ben hep derim gıcık oluyodum sana die oda güler hep, sana bişi diyimmi canım bana göre tanıdıkça sonradan sevmek daha sağlam ilişki demek kör kütük aşık olarak başlayanlar sahip olduktan sonra kaybediyolar o aşkı genelde hep böle oluyo o yüzden takma kafana canım bunu emin ol böylesi daha güzel daha sağlam daha gerçek bi sevgi,ama dediğin gibi bazı şeyleri öğrenmek her zaman ii deil bende nişanlımla ilgili başından beri kafama takılan bi şeyi öğrendim nişanlıma sordum ama diorumki keşke sormasaydım çünkü bende çok büyük sorunlara neden oldu ve kurtulamıyorum bu sorunlardanm kendi içimde korkunç bi mücadele veriyorum kendimle onunsa bu mücadeleden haberi bile yok herzaman bilmek ii deil bazı şeyleri bilmemek kafada soru işaretleriyle yaşamak bilmekten daha ii canım emin ol...:1hug:

bencede genelleme yapamam tabi ama çevremdede gördüma.s

canım ilk anda olmasada bişeyler zamanla oluşmuşsa sorun yoktur bence ...sevgi herşeyden önemli bence kapat üstünü önüne bak eğer ilerde böle bişi devam ediyo gibi hissediyosan tekrar düşünürsün ama kestirip atacak bişi yok bana göre

evet arkadaşlar şu an bana sevıyor gıbı gelıyor ama
şu ankı hıslerını aynı sekılde ogrenme sansım olsa ogrenmeye cesaretım yok
o zamanlar bende deli deli aşk yoktu; ama şu an sevıyorum

Back
X