• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı üyeler çirkin olduğumu soyledi

Zeynebimm68

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
73
25
3
40
Merhaba sevgili arkadaşlar dün bir konu açmıştım niyetim benim gibi evlenmemiş arkadaşlarla muhabbet etmekti.Cunku genç ve guzelken insanın talibinin çıkmaması ağrına gidiyor.Cocuk sahibi olacak yasida geçiyorum ve üzülüyorum.Kendimi biraz ovdum diye buradaki bazı üyeler bana çirkin olduğumu söyledi .Ağrıma gitti ben kime ne yaptim ki anlamadım teşekkürler

Merhaba sevgili arkadaşlar dün bir konu açmıştım niyetim benim gibi evlenmemiş arkadaşlarla muhabbet etmekti.Cunku genç ve guzelken insanın talibinin çıkmaması ağrına gidiyor.Cocuk sahibi olacak yasida geçiyorum ve üzülüyorum.Kendimi biraz ovdum diye buradaki bazı üyeler bana çirkin olduğumu söyledi .Ağrıma gitti ben kime ne yaptim ki anlamadım teşekkürler
Baya baya kendinizi övmüşsünüz. Yorumlarda abartı olanlar var ama siz de onlardan aşağı kalmamışsınız

Onaylanma ihtiyaci neden duyuyorsunuz ki?

Böyle bir siteye kendi fotoğrafınızı eklemeniz, kendiniz için güzelim vs demeniz ve hatta bu konuyu açmanızda bile evet güzelsin cümlesini duyma amacı var.

Güzellik göreceli bir kavramdır. Ben fotoğrafınıza baktım bana göre doğal bir güzelliğiniz var fakat bir başkasına bu uymayabilir çok normal.

Herkesin güzellik anlayışı farklıdır.
Sizin kendi fotoğrafınız mı profilinizdeki ?

Bana da kırıcı yorum yaptılar umursamama sanatını öğrenmen gerekecek

Onaylanma ihtiyaci neden duyuyorsunuz ki?

Böyle bir siteye kendi fotoğrafınızı eklemeniz, kendiniz için güzelim vs demeniz ve hatta bu konuyu açmanızda bile evet güzelsin cümlesini duyma amacı var.

Güzellik göreceli bir kavramdır. Ben fotoğrafınıza baktım bana göre doğal bir güzelliğiniz var fakat bir başkasına bu uymayabilir çok normal.
Başka bir üyeden bahsediyorlar o kim

1. Genelde üyeler kendi kimliklerini gizlerler. Siz fotoğrafınızı profil resmî yapmışsınız. Bu da başkasının fotoğrafını kullandığınızı düşündürüyor.
2. İnsanlar kendinizi överek konuya yaptığınız girişi sorgulamış olabilir.

Profil bilgileriniz muhtemelen doğru değil. 37 yaş araştırma görevlisi lisans mezunu evli? Güzellikten çok sosyal ilişkiler ve çevreye yaydığınız enerji önemlidir. Bu yüzden benim bir albenim var diyen birisi başkasına güzel görünmeyebilir.

Eee söylerler tabi. Çok güzel kadın bile güzelim ama bahtım yok dese ukalaca bulunur. Ben de bu fotoğrafın başkasına ait olduğunu ve o kişi ile dalga geçtiğinizi düşünüyorum.

Fotodaki sizseniz ve yaş da doğruysa normal bence. Abartı bir güzellik yok doğal ve normal bir görüntünüz var. Böyle kalabalık bir platformda foto koyarsanız her türlü yoruma açık olmanız gerekir. heleki gizli erkek üyelerden bıkanların sizi fake sanması normal.

Kimseyi umursamam benim doğrum yaşadıklarımla bağlantılı ,

Zeynebimm68 abla ,herkes senin fake olduğunu düşündü.

Resimdeki ablaya lafı yok kimsenin. O sensen için rahat olsun ama kendini övmeyi de acilen birakmalısın.

Back
X