• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı üyeler çirkin olduğumu soyledi

yani ben etrafima bakinca hic cok cirkin insan da gormuyorum cok cok guzel insan da gormuyorum. herkes bana normal geliyor. siz de normalsiniz gayet. albenim var demissiniz ama mesela sokakta yanimdan gecseniz ben bir daha donup bakmam. ama cirkinsiniz de diyemem.

oldu mu boyle?

Duygularda öyledir
Zeynebimm68 abla ,herkes senin fake olduğunu düşündü.
Resimdeki ablaya lafı yok kimsenin. O sensen için rahat olsun ama kendini övmeyi de acilen birakmalısın.
Zeynebimm68 abla ,herkes senin fake olduğunu düşündü.
Resimdeki ablaya lafı yok kimsenin. O sensen için rahat olsun ama kendini övmeyi de acilen birakmalısın.
Sen kendini övdüğünde iyi hissediyorsan kendini övmeye devam et,sevmeye de ,
Kendini sevmeyen başkasını da sevmez ,insan kendisi ile barışık olması iyidir ezik olmaktansa

yani ben etrafima bakinca hic cok cirkin insan da gormuyorum cok cok guzel insan da gormuyorum. herkes bana normal geliyor. siz de normalsiniz gayet. albenim var demissiniz ama mesela sokakta yanimdan gecseniz ben bir daha donup bakmam. ama cirkinsiniz de diyemem.

oldu mu boyle?
Albenim artık yok desem

oldu mu boyle?
Çok güzel kadınlar da var ama :)) bazen baktıkça bakasım geliyor. Ama genel olarak sizin dediğiniz gibi

Bazı insanların yüz güzelliği önemli değil konuşma şekli sesi tarzında al beni vardır
Aurası çok güçlü olabiliyor

Merhaba sevgili arkadaşlar dün bir konu açmıştım niyetim benim gibi evlenmemiş arkadaşlarla muhabbet etmekti.Cunku genç ve guzelken insanın talibinin çıkmaması ağrına gidiyor.Cocuk sahibi olacak yasida geçiyorum ve üzülüyorum.Kendimi biraz ovdum diye buradaki bazı üyeler bana çirkin olduğumu söyledi .Ağrıma gitti ben kime ne yaptim ki anlamadım teşekkürler
Neyi agriniza gitti ki? Diger konunuzu da okudum ve bu ozguven nerden geliyor cok merak ettim 🙄

Yanlış anlamayın ama giydikleriniz yaşlı gösteriyor, o eşarbı bi çıkarın Allasen, şal deneyin çok farkedecek.
esarbi bi cikarin deyince kadina acil diyosun sandim katip ahajahajaha hepsini esarp zannediyodum

Bazısında ise ağzını açıp konuştuğunda güzel olsa dahi iticilik söz konusu

Back
X