• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı üyeler çirkin olduğumu soyledi

Biraz klasik tarzim var değişiklik yapmayı bende düşünüyorum
Abla altın günü teyzesi gibi duruyorsun. Uzun rahat tunikler yelekler var onlardan dene. Etek giyeceksen illa bol etekler var ya çiçek gibi açılan -şu an adını bilmiyorum çünkü etek giymeyeli 10 yıl olmuştur- onlardan dene. Şu penyeyi bi sal gözünü seveyim evde giy onu.

Bizim iş yerinde öyle itici bir kadın vardı mavi gözler son model markalı kıyafetler , yüzüne botoks da yaptırıyor du ama ağzında çıkan kelimeler zehirdi herkes onun yanında uzaklaşıyordu ama bunu dahi anlamadı yorum beni kıskanıyorlar oldu kadında gerçekte güzeldi

Böyle gizlilik gerektiren bir yerde fotoğraf koyup guzelmiyim demek büyük cesaret. Guzelsiniz veya değilsiniz bu yaşta hâlâ kendinizle barismamis olmanız hata , güzel olduğunuzu soracağınız aile bireylerniz veya arkadaşlarınız yok mu hiç. Profil de ki eğer siz değilseniz bu ciddi bir suç unutmayın.

Cunku herşey boy pos,tipti ve cirkin sansı diye bir şey de vardı, bekar kaldiniz bu yüzden hum..
Bu yaşa kadar is evlilik boyutuna kadar gitti mi iliskiniz oldu mu?

Back
X