- 9 Temmuz 2022
- 73
- 25
- 3
- 40
- Konu Sahibi Zeynebimm68
drmrk istediğinizi anladimBazısında ise ağzını açık konuştuğunda güzel olsa dahi iticilik söz konusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
drmrk istediğinizi anladimBazısında ise ağzını açık konuştuğunda güzel olsa dahi iticilik söz konusu
Ama biz begenmek zorunda degiliz ki sizi? Bizim onayimiza gerek yok yaniÖzgüven kalmadı çok şükür hemcindlerimin bu yaklaşımı bwnide uzdu
Abla altın günü teyzesi gibi duruyorsun. Uzun rahat tunikler yelekler var onlardan dene. Etek giyeceksen illa bol etekler var ya çiçek gibi açılan -şu an adını bilmiyorum çünkü etek giymeyeli 10 yıl olmuştur- onlardan dene. Şu penyeyi bi sal gözünü seveyim evde giy onu.Biraz klasik tarzim var değişiklik yapmayı bende düşünüyorum
Yok o değil. Bu konu açmış 1.70 boyundayım güzelim alımlıyım ama kaderim yok. Allah çirkin şansı versin diye. Profil fotodaki kendiymişTurkish Delight isimli üye degil miydi o? Türbanlı da değildi.
Peki neden bekar üyelerle konuşmak istediniz özellikleneden dalga geçeyim anlamiyorim
Bir üye ile karıştırıyorlar beni birde fake değilim kendimi övdüğüm için ama keşke herkes kendini sevseCirkin degil fake oldugunuzu soylediler
Benim gibi bu süreci yaşayan var mı fikir alışverişi aynı duygularPeki neden bekar üyelerle konuşmak istediniz özellikle
Tamam iki uyede çirkin sağolunYok o değil. Bu konu açmış 1.70 boyundayım güzelim alımlıyım ama kaderim yok. Allah çirkin şansı versin diye. Profil fotodaki kendiymiş
Boyumun Ölçüsünü aldım deniliyor.Boynumun borcunu aldim
Evet ciddi ilişkim oldu aldatıldım maalesefCunku herşey boy pos,tipti ve cirkin sansı diye bir şey de vardı, bekar kaldiniz bu yüzden hum..
Bu yaşa kadar is evlilik boyutuna kadar gitti mi iliskiniz oldu mu?
Tamam iki uyede çirkin sağolun