bazı üyeler yazarlık mı yapıyor?

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
arkadaşlar ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum,bir kaç aydır da üyeyim... gerçekkten çok hoş bir site ama bazen okuduğum şeylerde çok abartı görüyorum... sanki bazıları sırf okunmak için hikaye uyduruyor gibi geliyor bana? bu hisse kapılan bir tek ben miyim diye merak ediyorum???

üyeler için konu açmak yasak. konunuz kapatılır.

bunun dışında bazen fake konular açılıyor
zaten hemen anlaşılıyor ama:6:

hımmmm bu mevzuyu bilmiyordum... ama belli bir ismi hedef alan bir konu değil ki bu??? yine de ben bazılarının fazla kurgucu olduğunu düşünüyorum.

hımmmm bu mevzuyu bilmiyordum... ama belli bir ismi hedef alan bir konu değil ki bu??? yine de ben bazılarının fazla kurgucu olduğunu düşünüyorum.

öyle düşündüğünüz zaman okumakla uğraşmayın:34:
zaten illa ki çürük elmalar da olacaktır arada.

belli bir ismi hedef alması gerekmez de bu tür konular yasak yani :34:

buna şimdi şaşırdığına göre siteyi çokta uzun zamandır takip etmemişsin :ssz:

buna şimdi şaşırdığına göre siteyi çokta uzun zamandır takip etmemişsin :ssz:

:) yani benim gibi televizyon ve internette çok zaman geçirmeyi sevmeyen biri için uzun sayılır... 2 senedir siteden haberdarım... ama son bir senedir sık sık girip okuyorum..orada da direk girip "bir derdim var" kısmını okuyorum...neden bu kısım dikkatimi çekiyor bilmem:)) arada da yardımcı olmak,yorumda bulunmak istersem yorum yapıyorum... yoksa evet; öyle bir köşede sürekli bu site açık değil.. hatta bilgiayara bile o kadar çok açık değil:)

:) yani benim gibi televizyon ve internette çok zaman geçirmeyi sevmeyen biri için uzun sayılır... 2 senedir siteden haberdarım... ama son bir senedir sık sık girip okuyorum..orada da direk girip "bir derdim var" kısmını okuyorum...neden bu kısım dikkatimi çekiyor bilmem:)) arada da yardımcı olmak,yorumda bulunmak istersem yorum yapıyorum... yoksa evet; öyle bir köşede sürekli bu site açık değil.. hatta bilgiayara bile o kadar çok açık değil:)

kkda ne konular oldu bu gördüklerin solda sıfır kalır. intihar edicem diyenden tut beni kaçırdılar diyene kadar. hoş bunlar bile sıradan örnek oldu :)

Biz Türklerin genlerinde var bu. Su zamana kadar illa ki karşımıza "hayatımı anlatsam film olur" diyen es dost komşu çıkmıştır.
Yani sahte konuların dışında gercek olanlarına da şaşmamali.

bazı üyeler film gibi hayatlar yasıyor olabilir :)

yani fake konular da oluyor illa ki ama ilginç hikayeler sadece romanlarda ve filmlerde olmuyor ne yazık ki

Ben de bazen bu hisse kapılıyorum özellikle okul tatil
olduğu zaman şeytan diyor kl bu derdlm, bölümünde yine askeri
lisede okuyanalr burayı hedef aldı eğlenmek için , sinir sinir konular açılıyor genelde cinsellikle alakalı ,bunların aklı hep orda ya bende bir şüphe oluyor

Ben de bazen bu hisse kapılıyorum özellikle okul tatil
olduğu zaman şeytan diyor kl bu derdlm, bölümünde yine askeri
lisede okuyanalr burayı hedef aldı eğlenmek için , sinir sinir konular açılıyor genelde cinsellikle alakalı ,bunların aklı hep orda ya bende bir şüphe oluyor

bi de ekşiciler dadandı, geyik olsun diye buraya gelip konu açtıklarını biliyorum. ama cinsellik bölümüne artık konu açılmıyor, konu açabilmek için kk pro üyesi olmak lazımmış hatta yorum bile yapılmıyor. gecen gün bi girip bakayım dedim aman yarabbim ne konular varmıs ya pro üyelik öncesi şok oldum görünce. 10 konu varsa 7 si fakemiş çok net

Tabi bunu birde yazıya dökmek üşenmeden buda ayrı bir maarifet ben Tv pek izlemem sadece haberleri izlerim küçokkende izlemezdim bildim bileli okumayı severim Tv dizideki dertlerle uğraşamam ama burdakilerle uğraşıyorum garip olanda bu zaten bunu çözdüğüm an ben kk olmayacağım herhalde ,yazının sihirli bir yönü var sanırım bu beni cezbediyor
bazı üyeler film gibi hayatlar yasıyor olabilir :)

yani fake konular da oluyor illa ki ama ilginç hikayeler sadece romanlarda ve filmlerde olmuyor ne yazık ki

Ekşi sözlükte okuduğuma göre psikoloji bölümü öğrencileri ödevler için burda konu açıyormuş.Yada araştırma anket vs için

arkadaşlar ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum,bir kaç aydır da üyeyim... gerçekkten çok hoş bir site ama bazen okuduğum şeylerde çok abartı görüyorum... sanki bazıları sırf okunmak için hikaye uyduruyor gibi geliyor bana? bu hisse kapılan bir tek ben miyim diye merak ediyorum???

haklısın valla ben de farkettim birçok konuda hem de. bazen insanların sorunlarına çözüm bulayım falan diye okuyorum sonra kapatıyorum konuyu direk. çünkü belli fake.

Birde şu var artık akraba gezmek out oldu bu kk'da sanki akraba gezmesi gibi oluyor , hani ne oluyor ne bitiyor merakı , .evreden soyut yaşamamak için , bir nevide eskiden radioda arkası yarın olurdu ,burasıda böyle sanırım

Cem Yılmaz'ında dediği gibi; 'Teyzem kaynıma, kaynım bana, ben bilmemkime' :52::52: Tv programlarında bile acayip birsürü şey oluyor burada da olacak illaki :1:

Son düzenleme:
Back
X