- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
hımmmm bu mevzuyu bilmiyordum... ama belli bir ismi hedef alan bir konu değil ki bu??? yine de ben bazılarının fazla kurgucu olduğunu düşünüyorum.
buna şimdi şaşırdığına göre siteyi çokta uzun zamandır takip etmemişsin
:) yani benim gibi televizyon ve internette çok zaman geçirmeyi sevmeyen biri için uzun sayılır... 2 senedir siteden haberdarım... ama son bir senedir sık sık girip okuyorum..orada da direk girip "bir derdim var" kısmını okuyorum...neden bu kısım dikkatimi çekiyor bilmem:)) arada da yardımcı olmak,yorumda bulunmak istersem yorum yapıyorum... yoksa evet; öyle bir köşede sürekli bu site açık değil.. hatta bilgiayara bile o kadar çok açık değil:)
Ben de bazen bu hisse kapılıyorum özellikle okul tatil
olduğu zaman şeytan diyor kl bu derdlm, bölümünde yine askeri
lisede okuyanalr burayı hedef aldı eğlenmek için , sinir sinir konular açılıyor genelde cinsellikle alakalı ,bunların aklı hep orda ya bende bir şüphe oluyor
bazı üyeler film gibi hayatlar yasıyor olabilir :)
yani fake konular da oluyor illa ki ama ilginç hikayeler sadece romanlarda ve filmlerde olmuyor ne yazık ki
arkadaşlar ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum,bir kaç aydır da üyeyim... gerçekkten çok hoş bir site ama bazen okuduğum şeylerde çok abartı görüyorum... sanki bazıları sırf okunmak için hikaye uyduruyor gibi geliyor bana? bu hisse kapılan bir tek ben miyim diye merak ediyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?