- 15 Nisan 2017
- 13.674
- 16.081
- 298
Arkadaşlar benim hayvanlarla aram çok iyi değil malesef,hayvanlarla arkadaş gibi olanlara özeniyorum o ayrı.Ben hem korkuyorum hem de etçil olanlardan canlı hayvan yedikleri için neyazikki midem kaldırmıyor.komsumun kedileri var dudaklarından öpüyor kedileri sarılıyor ediyor.kedilerin evde girmedikleri yer yok ; mutfakta,koltuğun üstünde,yemek masasının üstünde,sandalyenin üstünde,camda,vs...Komşum sıklıkla yiyecek getiriyor yiyemiyorum.Bu tabağı yalamış mıdır içine girmiş mıdır diye geçiyor aklımdan
çaya kahveye davet ettiğinde gitmemeye calisiyorum ısrar ediyo bazen bahane bulamıyorum gidiyorum ama bardağın ucundan damla damla zorla içiyorum
Bir gün davet etti meğer kahvaltı hazırlamış her şey çok güzeldi ama zorla iki salatalık üç domates yiyebildim,tokum dedim
zaten ben masadan kalkınca kedinin biri masaya atladı,diğeri benim yerime geçti
Kahvaltı sırasında komşumun oğlu kedinin birinin fareyi nasıl yakaladigini anlatmıştı bir de üstüne iyi geldi 
Arkadaşımı cokkkk seviyorum ama sizin aranızda var mı benim gibi ,abartıyor muyum

Arkadaşımı cokkkk seviyorum ama sizin aranızda var mı benim gibi ,abartıyor muyum