Bazılarınız kızacak biliyorum 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de senin gibiyim. Mutfak tezgahına dahi çıkan kedisi olan arkadaşımın iş yerine getirdiği kurabiyeyi vs asla yiyemem sanki içinde kedinin tüyleri varmış gibi geliyor. Bence gayet normal bir his, sonuçta tüylü bir hayvan. Temiz olsa da tüylü yani buna alınacak da bişey yok:)

Şu an kedi çocuklarım kiclariyla gülüyorlar 😂😂😂 ağzını burnunu yediklerim 😍 gidip ağızlarından opucem bende

Benim içinde öpünnnn
Kedisi olmayan bilmez o minik gıdıları nasıl güzel kokar, bebek gibiiiii....

Kızıma okuyorum yorumları dinliyor aha da böyle😂😂😂
BB917D63-EF2B-4D38-93F9-56457464F9B4.webp

Niye bel altı vuruyorsunuz , buna hakkiniz yok.

Bosandiysa boşandı bundan kime ne , bu konuyla ne ilgisi var.

Hanımefendi bel altı vurma falan yok iyi misiniz .
Hayvan besleyenlerin yalnızlıktan besledigini savunan kendisi ..
O zaman sizde besleyin dost olur diyen ben

Benim içinde öpünnnn
Kedisi olmayan bilmez o minik gıdıları nasıl güzel kokar, bebek gibiiiii....

Kızıma okuyorum yorumları dinliyor aha da böyle😂😂😂Eki Görüntüle 2657258
Ah tipini yediğim 😍Kedimi ben doğursam belki bu kadar severdim, bazılarına abartıyor gibi gelebilir ama inanın her gün varlığına şükrediyorum. Hepimizin minnoşları iyi ki varlar 😍

Bel altı da bel altı diyip duruyorsunuz. Nesi bel altı. Asıl bu yorumu yapan kişi bel altı konustu. Resmen yalnızsınız, çevrenizde insan yok hayvana kalmışsınıza getiriyor. Keşke siz de hayvana kalabilseniz, çoğu insandan daha mutluluk verdiğini görürdünüz. Ama kalpleriniz bu masum sevgiyi kabul edecek kadar açık değil bence.

Niye bel altı vuruyorsunuz , buna hakkiniz yok.

Bosandiysa boşandı bundan kime ne , bu konuyla ne ilgisi var.
Hanımefendi bel altı vurma falan yok iyi misiniz .
Hayvan besleyenlerin yalnızlıktan besledigini savunan kendisi ..
O zaman sizde besleyin dost olur diyen ben
1Sen 1Sen benim tepki görmekten korktuğunu savunan uyemiz söylediği şeyde tepki gördü diye geri adım atıyor, umursamıyorum.Nihayetinde bosanmadim henüz ama bugün bana yarın ona sorun yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X