Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce hangi merkezlerde denedinz cnm acabaMerhaba 1 negatif 1 pozitif ama genetik nedeniyle kalbi duran tüp bebek sürecim oldu bu yüzden aynı merkez dışında farklı merkez denemek istiyorum ankara BB. tüp bebek merkez labratuarı çok iyi oldugunu duydum bu merkezde deneyimi olan arkadaşlar paylaşabilirmi rica etsem
Merhaba ben o klinikte sadece yumurta toplama işlemi oldu doktorum o klinikle çalışıyo tabi sen bilirsin inşallah kolaylıkla nasip olur bebeğinizMerhaba 1 negatif 1 pozitif ama genetik nedeniyle kalbi duran tüp bebek sürecim oldu bu yüzden aynı merkez dışında farklı merkez denemek istiyorum ankara BB. tüp bebek merkez labratuarı çok iyi oldugunu duydum bu merkezde deneyimi olan arkadaşlar paylaşabilirmi rica etsem
Laboratuvari iyimi o merkezin .siz hangi dr dasınızMerhaba ben o klinikte sadece yumurta toplama işlemi oldu doktorum o klinikle çalışıyo tabi sen bilirsin inşallah kolaylıkla nasip olur bebeğiniz![]()
Kayseri acıbadem mustafa taşDaha önce hangi merkezlerde denedinz cnm acaba
Evet öyleymiş araştırdımbora ve buğra bey, timur gürgan 'ın kliniğini devraldılar galiba. bir araştırın. öyleyse laboratuvarları iyidir zaten
Tumur gurgan hocada orda bahçeci anatonya hakan yarı ve bahçeci. Yusuf aytaç tohma arasında kaldık çünkü biz son şansımız 1 tüp sperm kaldı sadecebora ve buğra bey, timur gürgan 'ın kliniğini devraldılar galiba. bir araştırın. öyleyse laboratuvarları iyidir zaten
Ankara çağrı gülümser var muhteşem bir doktordur. Yani süreç içinde çok güler yüzlü yaklaşacaktır ben başka doktordan hamilelik sürecim için geçtim ama tüp bebek içinde çok iyi diyolarMerhaba 1 negatif 1 pozitif ama genetik nedeniyle kalbi duran tüp bebek sürecim oldu bu yüzden aynı merkez dışında farklı merkez denemek istiyorum ankara BB. tüp bebek merkez labratuarı çok iyi oldugunu duydum bu merkezde deneyimi olan arkadaşlar paylaşabilirmi rica etsem
Ben doktorla birlikde çalıştığı merkezin labaratuarı önemli doktorla bitmiyor iş tüp bebek farklı bişeyAnkara çağrı gülümser var muhteşem bir doktordur. Yani süreç içinde çok güler yüzlü yaklaşacaktır ben başka doktordan hamilelik sürecim için geçtim ama tüp bebek içinde çok iyi diyolar
Ben de tüp bebek annesiyim.Ben doktorla birlikde çalıştığı merkezin labaratuarı önemli doktorla bitmiyor iş tüp bebek farklı bişey
Ben doktorla birlikde çalıştığı merkezin labaratuarı önemli doktorla bitmiyor iş tüp bebek farklı bişey
Zaten yorumlarını okusanız siz de anlarsınız. Çok iyi derken doktorun iyi niyetinden söz etmiyorum bilgi ve deneyimin çalıştığı hastanelerden tecrübelerinden söz ediyorum. Allah gönlünüze göre versin kolaylıklar dilerim.Ben de tüp bebek annesiyim.
Mustafa taşı cok övüyorlar cidden başarılı sonuçlrı var diye biliyorum.Kayseri acıbadem mustafa taş
Mustafa taş iyi deneyimli doktor ama doktorla bitmiyor labratuar kapasitesi çok önemli tüp bebekdeMustafa taşı cok övüyorlar cidden başarılı sonuçlrı var diye biliyorum.
Evet devretmiş ama kendisi hala o klinikde çalışıyor görüşme yapacagım klinik arasında orası bide bahceci ikisinin arasında kalıyorumAdı gürganken tedavi oldum.2024 te transfer oldum.4.tedavimi orada oldum. İkizlerimi aldm kucagıma 40 yaşında.lab ve ortam çok güzel.Doktorlar değişmiş ama zaten hepsi aynıdonanımda.Ferah,temiz,ilgili biryer.Benm 4.klinikti burası çok şükür son oldu
Doğrudur bilmiyorum ben kıbrısta tedavi görüyorum, burdaki laboratuvarlar cok iyi embiryoloğumunda eli çok hassastı. 16 yumurtadan 15/15 dölleme oldu. Hatta 16 yumurtadan 10 tanesi m2 kalitede 5 tanesi m1 kalitesindeydi . M1 lerde döllenmişti. Bu kadar beklemiyordum. Ama türkiyeye göre çok çok pahalı maalesef.Mustafa taş iyi deneyimli doktor ama doktorla bitmiyor labratuar kapasitesi çok önemli tüp bebekde
M2 M1 kalite nasıl oluyor bilmiyorum bizde 4Aa yada 5 Aa falan oluyorDoğrudur bilmiyorum ben kıbrısta tedavi görüyorum, burdaki laboratuvarlar cok iyi embiryoloğumunda eli çok hassastı. 16 yumurtadan 15/15 dölleme oldu. Hatta 16 yumurtadan 10 tanesi m2 kalitede 5 tanesi m1 kalitesindeydi . M1 lerde döllenmişti. Bu kadar beklemiyordum. Ama türkiyeye göre çok çok pahalı maalesef.