bberrinn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2006 97 0 86 61 İstanbul 16 Ağustos 2006 Konu Sahibi Konu Sahibi bberrinn #1 -------------------------------------------------------------------------------- Link Silinmiştir. zübeyde hanım (sunu) Link Silinmiştir. ----- Bu şiirlerimi sizlerle paylaşmak istedim benim şiirim arkadaşımın yardımıyla sunu haline getirdim bilmem beğenir misiniz?
-------------------------------------------------------------------------------- Link Silinmiştir. zübeyde hanım (sunu) Link Silinmiştir. ----- Bu şiirlerimi sizlerle paylaşmak istedim benim şiirim arkadaşımın yardımıyla sunu haline getirdim bilmem beğenir misiniz?
Che Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.706 26 643 Çanakkale 17 Ağustos 2006 Konu Sahibi Konu Sahibi bberrinn #2 canım paylaşımın için teşekkürler. fakat bundan sonra yazdığın şiirleri kendi şiirlerimiz bölümünde yayınlarsan memnun olurum. sevgilerimle...
canım paylaşımın için teşekkürler. fakat bundan sonra yazdığın şiirleri kendi şiirlerimiz bölümünde yayınlarsan memnun olurum. sevgilerimle...