Bbilgisi olan var mı?

gulumsekaderine69

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
77
13
3
Şimdi ben 2 senelik sevgilimden ayrıldım benialdattı Sonra ben de o kızın ağzından kendşmemedajlae atmış gibi yaptım . O kızın arkdasının da ailesine kızınız şöyle böyle diye mesajlar attım ve sevgilisineküfürler ettim. Sonrada hesabı kapattım tam bi ergence demi ama bşka intikam yolum yoktu Bunlar benşm olduğumu bulabilirler mi ıp den falan

Savcılığa şikayet ettiklerinde incelemeye alinirsa bulurlar tabi.
Ama savciliga gitse bile boyle bir olay için sanmiyorum yani yollarlar geri. Kimse ugrasmaz.

Okumakta güçlük çekenler için:
Şimdi ben 2 senelik sevgilimden ayrıldım beni aldattı. Sonra ben de o kızın ağzından kendime mesajlar atmış gibi yaptım . O kızın arkaşına da ailesine de kızınız şöyle böyle diye mesajlar attım ve sevgilisine küfürler ettim. Sonrada hesabı kapattım tam ergence bir hareket değil mi? Ama başka intikam yolum yoktu. Bunlar benim olduğumu bulabilirler mi ıp adresinden falan?

Cevap: Ne kadar da mikemmel bir intikam yolu :işsiz:
Hem bunları yapın hemde bulunmaktan korkun, ilginççç

Pek anlamadım ama yazdıklarınızı, başkasının ağzından küfürlü mailler attınızsa belki şikayetçi olabilirler. Olurlarsa biraz para cezası ödersiniz, ya da sadece sizi rezil ederler.
Her türlü, başkasının ağzından mesaj atmayın.

Şimdi ben 2 senelik sevgilimden ayrıldım beni aldattı. Sonra ben de o kızın ağzından kendime mesajlar atmış gibi yaptım . O kızın arkaşına da ailesine de kızınız şöyle böyle diye mesajlar attım ve sevgilisine küfürler ettim. Sonrada hesabı kapattım tam ergence bir hareket değil mi? Ama başka intikam yolum yoktu. Bunlar benim olduğumu bulabilirler mi ıp adresinden falan?

Allah razı olsun

Kendini rezil etmişsin..
Yeni kızın yerinde olsam "aşkım sen böyle bir tiple nasıl sevgili oldun yaa. Benimle kalite göreceksin" derim ve egom tavan yapar.

Vallahi Lou, başkasının aldatılmasına meta olan biri kaliteden veya rezillikten bahsederse komik ve abes olur bence. Tamam bu kız can acısıyla intikama yönelip saçmalamış ama bu hikayedeki kalitesiz ve rezil insan o değil.

Vallahi Lou, başkasının aldatılmasına meta olan biri kaliteden bahsederse komik ve abes olur bence. Tamam bu kız can acısıyla intikama yönelip saçmalamış ama burdaki kalitesiz ve rezil insan o değil.
Aldatmış mı sevgilisi? Ayrıldıktan sonra o kızla başladı sandiydim ben

Edit: evet aldatmış. Okumakta epey zorlaninca ben :)

Ey Allahım yaa... İlk okurken Türkçe meali görmedim, epey uğraştım ama çözdüm zor da olsa yazdıklarını...

Evet bulabilirler uğraşırlarsa. Neden böyle değmeyecek insanlar için enerji harcarsınız anlamam. Seviyeni neden seni aldatan kişinin seviyesine düşürüyorsun ki? Sonra da ya beni bulurlarsa diye stres yaratıyorsun kendine durduk yere...:işsiz::işsiz:

çeviri için tşkler..

şikayetçi olurlarsa bulurlar tabi..

Bu işlerden anlayan biri rahatça bulur savcılıklara kadar gitmeye gerek yokta bu kadar boş bir konunun peşine düşmezdim ben şahsen.Çünkü gülerdim yani bu nasıl şey ya diye.Sizide kırmak istemiyorum ama zekilikten çok uzak bir plan olmuş bu vallahi. O yüzden umursanmicağınıza eminim.

Büyümen lazım acil .. yoksa ergence deyip sonra yine ergence korkular taşımaktan kurtulamazsin ...

Back
X