Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bc Bonacure Aşırı Ucuz

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sizden gördüm bende bizim burdaki kipaya gittim burdada renk koruyucu sac kremi vardı 2 kutu kalmıştı kaptım bende hatta bi tanesının kapagı kırılmıs kasadaki kız bunu neden alıyosun der gibi baktı suratıma :9:daha kullanmadım ama kokusu cok güzel:16:

teşekkürler:54: iyiki yazmışsınızda almışım valla bu ara saç kremimde yoktu ne alsam diye düşünüyodum:1:

Ay çok sevindim ya yararlanmanıza :16:

Ay çok sevindim ya yararlanmanıza :16:

Bu günde ben dört ayak üstüne düştüm :1::1::1:

Bonacure değildi gerçi, Shisedo'nun Senscience isimli bir ürün skalası, %80 indirim maili geldi talan ettim siteyi :21: 4 tane ürün alıp 40 kusur lira ödedim hahahahahahahaha

Bu günde ben dört ayak üstüne düştüm :1::1::1:

Bonacure değildi gerçi, Shisedo'nun Senscience isimli bir ürün skalası, %80 indirim maili geldi talan ettim siteyi :21: 4 tane ürün alıp 40 kusur lira ödedim hahahahahahahaha

Ooooo süperrr demek istiyorum :27: bu ay şans ayı paralar cepte ( gerçi başka başka yerlere harcandı yine ama o ayrı mesele ) :52:

Ooooo süperrr demek istiyorum :27: bu ay şans ayı paralar cepte ( gerçi başka başka yerlere harcandı yine ama o ayrı mesele ) :52:

Ya evet, şu indirimlerden arttırdıklarımızı bir kenara koyabilsek bizden iyisi olmayacak ama :1::1::1:

Back
X