BCHG 195 Son adetım 24 mayıs kesem ne zaman gözükür?

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
7
48
kızlar son adetım 24 mayıs BCHG 194 küsürdü. pzrt gunku tahlilimde. ama ozaman tam adet oldugum tarihti dayanamayıp gıtmıstım ıdrar testınde cıktıgından merakm etmıstık sımdı onumuzdekı opzrt dr a gidicem ama kese olusmusmudur bılmıyorum en azından kan degerlerime vs bakarlar sizlere sorum su tam anlamıyla kese ne zaman olusur ve ben kac gunluk hamileyim ???

slm ne tesadüf 24 haziranda bende adet olacaktım ama olmadım hala.....test yaptın mı canım sen kendin yoksa direk kan tahlılı mi yaptırdın ?

benim bildiğime göre 6. haftada kese görünüyo yani bchg degerin 2000 lerde oldugunda

bir önceki konunuza yazmıştım o yüzden kopyala yapıştır yapıyorum... bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun..Allahım sağlıklı gebelik ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin..

son adet tarihinize(sat) göre 4 hafta 5 günlük hamilesiniz(4+5)..beklenen doğum tarihiniz(bdt) 28.02.2014...kese ve bebeğinizin kalp atışını görmek için 2-3 hafta kadar beklemenizde yarar var..yinede sağlıkla devam edip etmediğini öğrenmek istiyorsanız gün aşırı kan tahlilinizi tekrarlatın..bhcg gün aşırı iki katı artmalı..

eğer keseyi görmek istiyorsanız pazartesi günü keseyi görme ihtimaliniz yüksek...
olması gereken bhcg
24.06.2013 196
26.06.2013 392
28.06.2013 784
30.06.2013 1568
02.02.2013 3136

Son düzenleme:

Merhaba, benim de son adet tarihim 24 mayıs. Kese artık çk rahat görülebilir. Hatta bu sabah doktorum kesenin içinde bebeğin oluşmaya başladığını bile gördü. Yani kese içindeküçük bir birikinti gördü. O yüzden bir doktora git canım. Bekletme. Ona göre vitaminlerine ve doğru beslenmeye başlarsın.

Meltemba selam, ben senin için çoktan test yaptırmıştır diye düşünmüştüm. Su aşamada idrar testi de yaptırabilirsin. Bir kaç gün adetin geçikmiş. Yaptırsan da bizi merakta bırakmasan...

canım sat göre 5 haftalık falan olman lazım ama kesenin görünmesi için değerini yükselmesi lazımdı benim adetim 8 gün geçti 2000 hem hamile olduğumu o gün öğrendim hemde kesemi görmiştüm inş en kısa zamanda sende görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…