BCHG DEĞERİ

Asderrrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
142
110
33
43
Selam herkese ben 25 şubatta adetime 4 gün varken hamile olduğumu öğrendim ilk değerim 65 2 gün sonra 168 2 gün sonra 394 2 gün sonra 913 çıkmıştı 4 gün sonra bugün 5180 çıktı düzemimi artıyor acaba bu konuda hiçbişey bilmiyorum cumartesi dr gidicem keseyi goturmuyor nasipse yaşım 37 2 çocuğum inşallah ama ilki 14 yasinnda aradan çok zaman geçti uzun zaman hamile kalamadım

Masallah degerleriniz cok guzel cikmis. Rabbim tamamina erdirsin

Çok teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu değer konusundan hiç anlamıyorum ilk çocuğum da böyle şeyler yoktu
:) bosver canim ne kadar az sey bilirsen o kadar az sey gelir basina . Sen mutlu mutlu hamileligini yasa. Rabbim kucaginada almayi nasip etsin

Betaya bu kadar cok baktirmanizi doktorunuz mu soyledi ?
Bir en fazla iki sefer yeterli oluyor hamilelik icin

inşallah keseyi görürsünüz.maşşalah 14 sene sonra hediye gibi gelmiş :)

Betaya bu kadar cok baktirmanizi doktorunuz mu soyledi ?
Bir en fazla iki sefer yeterli oluyor hamilelik icin
keseyi görene kadar artışı takip edelim dedi doktorlar hep olumsuz düşünüyor dış gebelik olabilir dedi yaşım olduğu için umarım hayırlısıyla bende bebeğimi görürüm

inşallah keseyi görürsünüz.maşşalah 14 sene sonra hediye gibi gelmiş :)
inşallah canım hemde ne hediye rabbimin mucizeleri çok şükür herşey bitti dediğim noktada geçen yıl aşılama tutmadı hormonlarım tavan tüp bebek harici olmaz dediler bende herşeyi bırakmıştım rabbim ol dedikten sonra oluyor çok şükür Rabbime

tebrik ederim değerleriniz çok iyi arkadaşım
allah tamamına erdirsin arkadaşım
benimde oğlum 10 yaşında bende ikinciyi istiyorum bu ay tüp bebek tedavisi ile transferim olacak dua et banada arkadaşım

tebrik ederim değerleriniz çok iyi arkadaşım
allah tamamına erdirsin arkadaşım
benimde oğlum 10 yaşında bende ikinciyi istiyorum bu ay tüp bebek tedavisi ile transferim olacak dua et banada arkadaşım
teşekkür ederim canım rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin umudunu hiç kaybetme benim piskolojimle çok oynadılar pko var eşimde varikosel var bütün hormonlrım tavan yapmış ploraktin bile en son 200 lerdeydi emar bile çektiler beyinden ploraktin için ilk çocugun bile nasıl olmuş hayret dediler 2. için aşılama yaptılar paramı aldılar piskolojimi bozdular en son tek çare tüp bebek dediler umudunu hiç yitirme hatta eşim kan testime doktor hamilelik var deyince bile inanamadı sonra saatlerce ağladı çünkü zerre umudumuz yoktu

ümidimi hiç yitirmiyorum arkadaşım allah nasip edecek inşallah sağlıkla hayırlısı ile benim yaş 40 oldu fazla zaman kalmadı diyerek tüp bebeğe başladık tekrar tebrik ederim

ayy ne guzel bir umut oldun bana , hayırlısıyla saglıkla dogsun bebegın inşallahhhhh,

yaş kaç canım , ben 43 yaşındayım herşey iyi ama olmuyor işte , bizde herşeyi yaptık ama olmadı kızım bir kardeş istiyor 3 yıldır olmuyor

amin inşallah canım ben 37 yaşındayım bir oğlum var 14 yaşında o doğduktan sonra hiç hamile kalmadım onca tedavi onca uğraş en son artık kafamdan sildim olmuyorsa bunda da vardır bir hayır dedim rabbim aratmadan bi evlat nasip ettti dedim doktorlara göre tek çare tüp bebek onun için bile aylarca tedavi lazım dediler pko var şeker var hormonlarım çok yüksek hatta yumurtalıklarımda iki taraftada kist var stres çok önemliymişmiş onu öğrendim kafamdan herşeyi sildim sende bekleme bekleyince gerçekten olmuyor Rabbimin mucizeleri çok büyük Rabbim sanada versin inş.

Kizlar ne olur bilgili biri bana birsey soylesin
Benim son adet tarihim 4 subat 6 martta adet olmam gerekiyodu adetim 4 gun gecikti bugun kan testi yaptırdım beta hcg 5.97 cikti doktor degerlerin cok düşük oldugunu testi tekrarlamamiz gerektigini dış gebelik olabilcegini söyledi geçen sene mol gebelik yasadim bir senedir korunuyordum lutfen soyleuin yukselme ihtimali varmi testi bu kadar erken yaptirdigima cok pismanim ogrendigimden beri icim icimi yiyor

2 gün sonra tekrarla inşallah yükselir canım. Ben inanıyorum ki yükselecek yüzünü güldürecek meleğin :) kendini sitrese sokma rahat ol bebiş rahatlıkla tutunsun

2 gün sonra tekrarla inşallah yükselir canım. Ben inanıyorum ki yükselecek yüzünü güldürecek meleğin :) kendini sitrese sokma rahat ol bebiş rahatlıkla tutunsun

Tesekkur ederim canim benim insallah ama bu sabah baktim kahverengi akinti var ara ara bilmiyorum yerlesmemi dusuk baslangicimi hcgem zaten düşük adetim 4 gun gecmisken olurmu yerlesme bilmiyorum varmi bilen

Tesekkur ederim canim benim insallah ama bu sabah baktim kahverengi akinti var ara ara bilmiyorum yerlesmemi dusuk baslangicimi hcgem zaten düşük adetim 4 gun gecmisken olurmu yerlesme bilmiyorum varmi bilen
Yumurtlama gününüze bağlı. Bazı durumlarda yumurtlamadan sonra yerleşmenin gerçekleşmesi 14 günü bulabiliyormuş. Atıyorum 19.Gün yumurtladıysanız 33. Gün ancak yerleşme olabilir. Belki kan verdiğinizde daha yeni yerleşmişti. Bir dahaki testte değeriniz katlamış olur inşallah, hala ümit var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…