Gercekten bana dert oluyor. Normalde insanlarin hayatlarina burnumu sokmayı sevmem ama dert edilmeyecek gibi değilBazı konular etkiliyor sarsıyor... iki üç tane var öyle keşke hiç okumasaydım bilmeseydim dediğim.
Ya ben ne zaman birine güvensem hep bir bit yeniği çıkıyor. Haklisiniz öyle deyince kulağa cok itici geliyor ama ben hep baştan hemen güvenip cok hayatıma alıp (arkadaş,sevgili vs.) sonra hüsrana uğruyordum buradaki konularla biraz akıl kazandım desem yalan olmaz. Ama insanların nasıl değiştiğini okuyunca şok oluyorum ve kafamda hep acabalarla dolaşıyorumBazilarina ben de hayret ediyorum ama konudan cikinca unutuyorum.
Kac senedir buradayim oyle kafama taktigim konular olmadi.
Bir de burasi "bir derdim var" bölümü yani mutlu insanlar mutlulugunu yazacak degil, dertlerin toplandigi alani okuyunca elbette herkes dertli gorunur ama alakasi yok.
İnsanlara olan guvenini kaybetmek sadece kendine zarar verir belki guzel yasayacagin bir dostlugu, iyi bir insani ve ilişkiyi kaybedersin...
Forumdan sagdan soldan okuduklarim degil bizzat kendi yasadigim aldatilmalardan dolayi bile guvenimi kaybetmedim ben, en uyuz oldugum insan tipidir bu "insanlara guvenmiyorum" muhabbetin yapanlar. O zaman kimseye yaklaşamayin ve evinizde tek basiniza oturun diyesim geliyor. Dedigim gibi guvensizlikle anca kendinize zarar verirsiniz.
Bu forumu cok seviyorum. Herkes birbiriyel dertlesiyor akıl veriyor falan. Ama su evli hanımların ve erkeklerin yaptığını okuyunca deliriyorum yani nasıl katlanmışsınız bunlara diyesim geliyor. Gercekten cok üzülüyorum ve geleceğe dair korkuyorum yani zaten insanlara güvenim az bir de bu konulari okudikca paranoya yapıyorum. tüm iliskiler tüm evlilikler gerçekten böyle kötü mü sonlanıyor ?
bende senin gibiydim 100 puanla baslar 0 la bitiririm insanlarla olan iliskimi bende insanlarin puani hep 100 du yani şanslisin evlenmeden keşfetmişsin burayi :)Ya ben ne zaman birine güvensem hep bir bit yeniği çıkıyor. Haklisiniz öyle deyince kulağa cok itici geliyor ama ben hep baştan hemen güvenip cok hayatıma alıp (arkadaş,sevgili vs.) sonra hüsrana uğruyordum buradaki konularla biraz akıl kazandım desem yalan olmaz. Ama insanların nasıl değiştiğini okuyunca şok oluyorum ve kafamda hep acabalarla dolaşıyorum
yaaaEvet bütün evlilikler böyle kötü sonlanıyor. Biz de mazoşistiz sonunu bile bile evleniyoruz.
Mantıklı bir soru mu bu allah aşkına?
Ya ben ne zaman birine güvensem hep bir bit yeniği çıkıyor. Haklisiniz öyle deyince kulağa cok itici geliyor ama ben hep baştan hemen güvenip cok hayatıma alıp (arkadaş,sevgili vs.) sonra hüsrana uğruyordum buradaki konularla biraz akıl kazandım desem yalan olmaz. Ama insanların nasıl değiştiğini okuyunca şok oluyorum ve kafamda hep acabalarla dolaşıyorum
Bence de en büyük şansım bubende senin gibiydim 100 puanla baslar 0 la bitiririm insanlarla olan iliskimi bende insanlarin puani hep 100 du yani şanslisin evlenmeden keşfetmişsin burayi :)
Bu forumu cok seviyorum. Herkes birbiriyel dertlesiyor akıl veriyor falan. Ama su evli hanımların ve erkeklerin yaptığını okuyunca deliriyorum yani nasıl katlanmışsınız bunlara diyesim geliyor. Gercekten cok üzülüyorum ve geleceğe dair korkuyorum yani zaten insanlara güvenim az bir de bu konulari okudikca paranoya yapıyorum. tüm iliskiler tüm evlilikler gerçekten böyle kötü mü sonlanıyor ?
Her ilişki kötü bitmiyor ama bdvde eşinden şiddet gören ya da aldatılan bir kadının topiğine de hepimiz çok mutluyuz, aşk sarhoşuyuz, acayip tatlı kocalarımız var yazamaz insanlar, haliyle buraya açılan her konu sanki herkes mutsuzmuş izlenimi bırakıyor etkiliyor.Ya ben ne zaman birine güvensem hep bir bit yeniği çıkıyor. Haklisiniz öyle deyince kulağa cok itici geliyor ama ben hep baştan hemen güvenip cok hayatıma alıp (arkadaş,sevgili vs.) sonra hüsrana uğruyordum buradaki konularla biraz akıl kazandım desem yalan olmaz. Ama insanların nasıl değiştiğini okuyunca şok oluyorum ve kafamda hep acabalarla dolaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?