BDV yi okuyup okuyup dertleniyorum

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Bu forumu cok seviyorum. Herkes birbiriyel dertlesiyor akıl veriyor falan. Ama su evli hanımların ve erkeklerin yaptığını okuyunca deliriyorum yani nasıl katlanmışsınız bunlara diyesim geliyor. Gercekten cok üzülüyorum ve geleceğe dair korkuyorum yani zaten insanlara güvenim az bir de bu konulari okudikca paranoya yapıyorum. tüm iliskiler tüm evlilikler gerçekten böyle kötü mü sonlanıyor ?

Bazilarina ben de hayret ediyorum ama konudan cikinca unutuyorum.
Kac senedir buradayim oyle kafama taktigim konular olmadi.

Bir de burasi "bir derdim var" bölümü yani mutlu insanlar mutlulugunu yazacak degil, dertlerin toplandigi alani okuyunca elbette herkes dertli gorunur ama alakasi yok.

İnsanlara olan guvenini kaybetmek sadece kendine zarar verir belki guzel yasayacagin bir dostlugu, iyi bir insani ve ilişkiyi kaybedersin...
Forumdan sagdan soldan okuduklarim degil bizzat kendi yasadigim aldatilmalardan dolayi bile insanlara guvenimi kaybetmedim ben, en uyuz oldugum insan tipidir bu "insanlara guvenmiyorum" muhabbetini yapanlar. O zaman kimseye yaklaşamayin ve evinizde tek basiniza oturun diyesim geliyor. Dedigim gibi guvensizlikle anca kendinize zarar verirsiniz.

Ya ben ne zaman birine güvensem hep bir bit yeniği çıkıyor. Haklisiniz öyle deyince kulağa cok itici geliyor ama ben hep baştan hemen güvenip cok hayatıma alıp (arkadaş,sevgili vs.) sonra hüsrana uğruyordum buradaki konularla biraz akıl kazandım desem yalan olmaz. Ama insanların nasıl değiştiğini okuyunca şok oluyorum ve kafamda hep acabalarla dolaşıyorum

Hayat bdv de ibaret degil , adi ustunde buraya derdi olan konu aciyor
Gayet mutlu ve duzgun evlilikler de var , sadece es adayini iyi secin , mutsuz olan pek cok kadin bile bile lades demis , burada da defalarca yasadik bunu
Nisanloyken konu actiginda evlenme dedigimiz uyeler bir sene sonra konu aciyor ah keske sizi dinleseymisim bosaniyorum diye , pek cok sey goz gore gore geliyor

Evlilikler sonlanabılıyor ama bu kotu oldugu anlamına gelmiyor.
Saygı görmediğin sevilmediğin aldatıldığın maddi ve fiziksel sıddet gordugun, duygusal Sıddete maruz kaldıgın Evlılıgın bitmesi yeniden dogmak gıbı.
Her bıtıse kotu diyemeyiz.

Cok guzel seven saygının asla bıtmedıgı evliliklerde var, 40 50 sene suren.
Kafan karıstıgında o tarafa cevir kafanı
O zaman icin acılır aska olan inancın guclenır, saygı sart der mutlu olursun ♥

Evet bütün evlilikler böyle kötü sonlanıyor. Biz de mazoşistiz sonunu bile bile evleniyoruz.
Mantıklı bir soru mu bu allah aşkına?

Ben de biraz nefes alayım diye giriyorum buraya. Ne hayatlar var, ne kafalar var diye şaşırıyorum sürekli. Bi de bu ara depresyonda olan kadınlar çok sık mı yazıyor bana mı öyle geldi. Bilmiyorum ben etkileniyorum okuduklarımdan ya. İçim kararıyor kapatıyorum.

bende senin gibiydim 100 puanla baslar 0 la bitiririm insanlarla olan iliskimi bende insanlarin puani hep 100 du yani şanslisin evlenmeden keşfetmişsin burayi :)

10 yıllık evliyim.. elhamdülillah mutluyum..ben de bdv yi okudukça çocuklarım için endişe duyuyorum..nasıl daha güçlü bireyler olabilirler onun derdine düşüyorum
İnşallah karşılarına iyi insanlar çıkar..

Ortasini bulsaniz sorun kalmayacak aslinda, ya asiri guveneyim ya da hic guvenmeyeyim degil de belli ölçülerde guvenin ama ayni zamanda temkinli olun arka planda bir süre ama karsi tarafa "guvenmiyorum" izlenimi vermeyin, bu insani rahatsiz eden birsey cunku.

İnsanlar degişir ama burada degişti dediklerine de bakma, çogu değişti diyenlerin sevgilisi, eşi aslinda degişmiyor sadece o kişi öncesinde verilmiş kucuk sinyalleri görmüyor veya gormek istemiyor, sonra degisti oluyor. Herkes melekten birden şeytan olmaz durduk yere.

Over doz BDV'ye maruz kalmış arkadaşımızın reçetesine; müzik, geyik ve film bölümü yazıyorum.
Biraz "Kişisel gelişim bölümü" perhizi, bir tutam "Burçlar, Tarot, Astroloji bölümü" gizemi, oradan "Cinsellik +18" tamam toparlarsınız.
Sonra gelirsiniz yine BDVye. :))

Bdv de aci gercekler var ama konu sahipleri farkinda deģil genellikle.Bu yuzden yorumcular linc yiyor( dogru soyleyen dokuz koyden kovuluyor misali)
Bazende yorumcular yorumculari yiyor..
Yani kasvetli bi bölum z
Bazen guzel dayanismalar var.(Eşref saati )

Evlilik mutlu son degil, yüzde yüz mutlu da olunmuyor. Arada bir mutsuzluklar, tartismalar oluyor cogunluk o zaman konu aciyor.
Ama asiri huzursuz mutsuz kadinlarin bosanmaktan cekinmesi korkmasi beni cok üzüyor

Her ilişki kötü bitmiyor ama bdvde eşinden şiddet gören ya da aldatılan bir kadının topiğine de hepimiz çok mutluyuz, aşk sarhoşuyuz, acayip tatlı kocalarımız var yazamaz insanlar, haliyle buraya açılan her konu sanki herkes mutsuzmuş izlenimi bırakıyor etkiliyor.
İnsanlar değişmiyor aslında, evlenmeden önce önemsenmeyen, aşk için örtbas edilen huylar evlendikten sonra göze batmaya başlıyor, nasılsa evlenince düzelir deyip bodoslama gitmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…