BDV yi okuyup okuyup dertleniyorum

Doğru. Tolere ediyor.
Benle de baş etmesi zordur bazen, düşününce. :)
Neyse fazla düşünmeyeyim, eşime üzülmeye başlayacağım yoksa.
Birbirinizle muhteşem bir uyumunuz olmayabilir, kim muhteşem uyumlu ki? İnsanın annesinde bile hoşlanmadığı bir sürü huy oluyor, kardeşiyle mükemmel bir abla kardeş ilişkisi olmuyor, şahane bir aileyiz diyebilir misin? Annene de sorsan senin kim bilir hangi huylarını sevmiyor elinde olsa çamaşır suyuyla silip sil baştan çizer seni hahahaha
Hal böyleyken evlendiğin kişiyle dört dörtlük bir uyum içinde olabilir misin? Mümkün değil, yeri geliyor eşin sende sinir olduğu bir huyunu görmezden geliyor, yeri geliyor sen onun.

Çoğu evlilikte bu böyle, konu evliliklerin hep mutsuz sanılması üzerine ama mutlu evliliklerde de her daim çiçek böcek, bugün hava ne kadar güzel aynı senin gibi karıcığım deyip karısının öfkeden nemrutlaşmış suratına iltifat edeceğim diye uğraşılmıyor :)

Böyle her evlilik konusunda sizin evliliği didiklersen, eşini gezen Romeo yapmanın hayalini kurar, evdeki dedeye iyi geceler öpücüğü verirsindedeye sahip çık, iyidir dedeler :)))

Konu dışı olarak;
Sizin yorumlarınızı, olaylara yaklaşımınızı o kadar beğeniyorum ki.. sizi kaybedenin aklı yokmuş gerçekten.

Konuyla ilgili olarakta maalesef ilk başta ben de öyle hissettim dedim ki ‘ne insanlar varmış ya, neler yaşıyor bu insanlar, ay bunlarda hiç akıl yok mu tövbe est’
Ama maalesef çok kısa sürede ben de bu kervana katıldım. Bakın bir de kendim yazarken farkettim insan sorunlarını anlatınca karşıdan bakan bir gözle daha acıklı görünüyor. Yani yaşarken öyle hissetmiyorsunuz ama durup bir baktığınızda ‘bu neymiş böyle ya’ diyorsunuz kendinize. Tabi herkeste buradaki konulardan ibaret değil. Çok mutlu evlilikleri olan, kendisiyle barışık insanlar da mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…