- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
Ustüne bide cocuk.. 1 degil 2 deģil 3 değil bazen..Her ilişki kötü bitmiyor ama bdvde eşinden şiddet gören ya da aldatılan bir kadının topiğine de hepimiz çok mutluyuz, aşk sarhoşuyuz, acayip tatlı kocalarımız var yazamaz insanlar, haliyle buraya açılan her konu sanki herkes mutsuzmuş izlenimi bırakıyor etkiliyor.
İnsanlar değişmiyor aslında, evlenmeden önce önemsenmeyen, aşk için örtbas edilen huylar evlendikten sonra göze batmaya başlıyor, nasılsa evlenince düzelir deyip bodoslama gitmemek lazım.
İnsanlar değişmiyor aslında, evlenmeden önce önemsenmeyen, aşk için örtbas edilen huylar evlendikten sonra göze batmaya başlıyor, nasılsa evlenince düzelir deyip bodoslama gitmemek lazım.
Sormayın, valla o çocuk kısmını yazmak istemedim bilmeden kalp kırarım incitirim diye, evlilik berbat gidiyor, adam bekar hayatına devam ediyor, verilen tavsiye çocuk yap o zaman düzelir, çocuk evlilik düzeltme aracı değil ki, arada ben de alıyorum burada ağzımın payını:)) çocuk yapmaya, boşanmaya karışıyor gibi görünüyoruz sanırım, herkes istediği kadar evli kalabilir istediği kadar çocuk da doğurabilir fakat hayat tecrübesi diye de bir şey var, daha okur okumaz ilişkinin sonunun nereye gideceğini anlıyorsun, Çarşamba'nın gelişi belli oluyor.Ustüne bide cocuk.. 1 degil 2 deģil 3 değil bazen..
Yani enteresan. Bence gafletle başlayan ilişkiler gafletle devam ediyor.
Gozunu acmayanlar sonra tamamen kapatiyor taa ki.. yaş 50 olunca dayanilmaz oluyor galiba.
İşte o değişim değil bence, aynı evde yaşamadan bilmediğin huylar, adamda veya kadında o huy zaten doğuştan var ama sen evlenmeden bilemiyorsun, sabah erken uyanmaktan nefret ederim kaldırılırsam da çok sinirli yüzünü şeytan görsün denecek bir surat ifadesine bürünüyorum, eşim bunu evlenmeden önce bilemezdi herşeyi de didik didik sorup öğrenmiyorsun zaten, bu tip şeyler tolere edilir de benim dediğim adam daha sevgiliyken şiddete eğilimli, höt söt, kıza kan kusturuyor, e bu adamla evlenirsen evliliğin gidişatı belli.Değişiyor müdürüm bence.
Tabi bunu "Döverdi, söverdi, evlenince düzelir sandım" olarak demiyorum ama, evliliğin çok gıcık bir rutini var ve bazı huylar aynı eve girmeden asla bilinmiyor.
İşte o değişim değil bence, aynı evde yaşamadan bilmediği huylar, adamda veya kadında o huy zaten doğuştan var ama sen evlenmeden bilemiyorsun, sabah erken uyanmaktan nefret ederim kaldırılırsam da çok sinirli yüzünü şeytan görsün denecek bir surat ifadesine bürünüyorum, eşim bunu evlenmeden önce bilemezdi herşeyi de didik didik sorup öğrenmiyorsun zaten, bu tip şeyler tolere edilir de benim dediğim adam daha sevgiliyken şiddete eğilimli, höt söt, kıza kan kusturuyor, e bu adamla evlenirsen evliliğin gidişatı belli.
Bence değil ya bu mecra bence facebook un instagram ın diğer yüzüBu forumu cok seviyorum. Herkes birbiriyel dertlesiyor akıl veriyor falan. Ama su evli hanımların ve erkeklerin yaptığını okuyunca deliriyorum yani nasıl katlanmışsınız bunlara diyesim geliyor. Gercekten cok üzülüyorum ve geleceğe dair korkuyorum yani zaten insanlara güvenim az bir de bu konulari okudikca paranoya yapıyorum. tüm iliskiler tüm evlilikler gerçekten böyle kötü mü sonlanıyor ?
Değişim mi bilemedim, belki öyleydi evcimen bir adamdı zaten ama seninle arkadaşlığını devam ettirebilmek için sana uyum sağlamaya çalışıyordu, bu eşimin pirinç pilavı sevmemesine rağmen nişanlılık döneminde bize gelince pilav yemesine benziyor:))) evlenince söyledi sevmediğin, kayınvalidesine şirin gözükmek için yiyormuşDediğim değişim de, ayak uydurmaya çalışırken törpülenmekle alakalı müdürüm. Mesela ben oldukça uçarı biriydim, eskiden beridir öyleydi; kafama bir şey düşer "Hadi" diye kolundan çeker götürürdüm insanı, elbette gençliğin de etkisi vardı ama bu bende evlenene kadar hep taze kaldı. Eşimle evlendikten sonra (Ki o da -Hadi- deyip ora bura giden/götüren biriydi arkadaşımdı zaten), eşimin içinden tam zamanlı bir dede çıktı. Resmen adam evlenmeyi bekliyormuş benle. Ev ortamına bir yaydı kendini ve bu kadar işkolik olduğunu asla bilmezdim; ev-iş, iş-ev... Şimdi bir şeyi planladığımda dahi önce bi kaçmaya çalışıyor, sonra bakıyor olmayacak Night ütüye geçecek, hemen toparlanıyor. Bu hali beni de değiştirdi. Artık gezmek istemiyorum.
Annem söylerdi, "Baban beni eskitti" diye; onun gibi bir şey. :)
Ama kötüdür diyemem, haksızlık etmiş olurum; sabah uykuma karışmaz, akşam yemeğini kendi yapar gerekirse, şimdi oğlanın yanında uyuyana kadar beklemeye gitti mesela vs vs... İyidir de, işte. :)
Benziyor eşler bir yerden sonra bazı yerlerden birbirine, tolare ederken. Göremediğin huylar, hangisi baskınsa-bıktırıcıysa törpülemeye başlıyor, değiştiriyor. Ya da onun gibi bir şey.
Hayat bdv de ibaret degil , adi ustunde buraya derdi olan konu aciyor
Gayet mutlu ve duzgun evlilikler de var , sadece es adayini iyi secin , mutsuz olan pek cok kadin bile bile lades demis , burada da defalarca yasadik bunu
Nisanloyken konu actiginda evlenme dedigimiz uyeler bir sene sonra konu aciyor ah keske sizi dinleseymisim bosaniyorum diye , pek cok sey goz gore gore geliyor
Değişim mi bilemedim, belki öyleydi evcimen bir adamdı zaten ama seninle arkadaşlığını devam ettirebilmek için sana uyum sağlamaya çalışıyordu, bu eşimin pirinç pilavı sevmemesine rağmen nişanlılık döneminde bize gelince pilav yemesine benziyor:))) evlenince söyledi sevmediğin, kayınvalidesine şirin gözükmek için yiyormuş
Mükemmel bir çift değiliz zaten mükemmel bir çift diye bir şey yok bence, birbirinle uyumlu olmaya çalışan çiftler var, ki geçmişe dayalı arkadaşlığında olsa evlilik çok başka bir şey, aynı evde yaşamaya başlayınca aaa bu huyu da varmış diyorsun, biz birbirimize çok zıttız, bazen birbirimize espri yaparız biz nasıl evlendik hiç alakamız yok diye, zıt kutuplar birbirini çeker deyip basar kahkahayı:)
Eşim evcimen, ben fizana de gelirim, onun üşengeç olduğu ya da tembellik yaptığı şeylerde ben aktifimdir, benim tembellik üşengeçlik yaptıklarımda da o aktiftir, belki çoğu erkek sabah erken kalkmayı sevmeyen, ev işinden nefret eden bir kadına tahammül edemez lakin eşim uykuma karışmaz ben uyanana kadar kahvaltı etmediği bile olur, ev işlerini sorun etmez kendi yapar, başka kadınlarda işini evden götüren 7/24 evin içinde olan bir erkek istemez belki, hakkını yemeyeyim dedin ya eşin için, bizimde hakkını yememeyim iyi yanları negatif taraflarından daha çok dediğimiz için 31 yıldır birlikteyiz, sizin de öyle yoksa içinden dede çıkmış bir adamla evli kalmaya devam etmezdin, bunlar senin tolere edebildiğin yanları, o da senin huylarını tolere ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?