Bdv

RumeysaTunahan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
19
-26
1
Ben 18 yaşındayım ve 21 aylık oğlum var ikinci bebeği istiyorum beraber büyüsünler diye ve eşimde 29 yaşnda o da istiyor ama korkuyorum ilk Doğumum da başıma tahlissiz bir olay geldi normal doğum yaptım ve sonrasında kanamam durmadı önden arkaya doğru tekrar diktiler bayıltıp galiba arkaya doğru yırtılma mı ne olmuş ikinci de de aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum eğer kanamam durmasaydı rahmimi alacaklardı :(

Ben 18 yaşındayım ve 21 aylık oğlum var ikinci bebeği istiyorum beraber büyüsünler diye ve eşimde 29 yaşnda o da istiyor ama korkuyorum ilk Doğumum da başıma tahlissiz bir olay geldi normal doğum yaptım ve sonrasında kanamam durmadı önden arkaya doğru tekrar diktiler bayıltıp galiba arkaya doğru yırtılma mı ne olmuş ikinci de de aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum eğer kanamam durmasaydı rahmimi alacaklardı :KK43:
Sen hangi ara evlenipte anne oldun çocuğum...

Beraber büyürler doğduktan sonra evet. Fakat yaşınız çok küçük. Bir tane çocuğunuz var madem ona odaklanın onunla birlikte büyüyen siz olun... Evlilik uzun süreli bi maraton Allah ömür verdiği sürece zaten doğurursun bi tane daha. Ama evliliğini yaşa biraz. Kendin olan bitenin farkına var. Çünkü yaşın gereği daha olanları sen bile tam idrak edemezsin. Zamanla zevkin, isteklerin bile değişecek. Zamana bırak bişeyleri acele etme.

Ben 18 yaşındayım ve 21 aylık oğlum var ikinci bebeği istiyorum beraber büyüsünler diye ve eşimde 29 yaşnda o da istiyor ama korkuyorum ilk Doğumum da başıma tahlissiz bir olay geldi normal doğum yaptım ve sonrasında kanamam durmadı önden arkaya doğru tekrar diktiler bayıltıp galiba arkaya doğru yırtılma mı ne olmuş ikinci de de aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum eğer kanamam durmasaydı rahmimi alacaklardı :KK43:
Yaşınız çok küçükmüş. Çok istiyorsunuz sanırım ikinci çocuğu. Sezaryen olmayı düşünmez misiniz?

Yaşınız çok küçükmüş. Çok istiyorsunuz sanırım ikinci çocuğu. Sezaryen olmayı düşünmez misiniz?
Sağlıklı olalımda ben ve bebeğim Düşünürüm neden olmasın ama illa sezeryan olacaksın demedi doktor ikinci bebek düşündüğnde kontrole gel ve başından geçenleri analt ona göre yol izlenir dedi bakalım hakkımzda hayırlısı :)

16 yasinda evlendin 17 yaş hamilelik 18 yaşında anne oldun

Bide evlilik öncesi tanışma şu bu

Sen çocuk gelinlerdensin
Öyle evet kendim istedim ama herşeyi çok iyi anladım keşke zamanı geri alabilsek ama bu imkansız artık önümüze bakıcaz hayatı yaşıycaz ne yapalım

İlk doğumda yapılan bir hata. Bu şekilde yırtılma olmasın diye kesi atar uzman doktorlar . Muhtemelen devlet hastanesinde oldu doğum ve pek umursamadılar. İlk doğumu anlatıp ikinciyi özelde yaparsanız sıkıntı olmaz. Sezeryanda yapabilirsiniz böylece ilk doğumda zarar görmüş doku tekrar zorlanmaz.

Yaş konusuna hiç girmiyorum.

18 yaşındasınız üstelik 2 yaşında bebeğiniz mi var. :oha: siz bu gidişle 9-10 tane daha yaparsınız.

Öyle evet kendim istedim ama herşeyi çok iyi anladım keşke zamanı geri alabilsek ama bu imkansız artık önümüze bakıcaz hayatı yaşıycaz ne yapalım

Ondan mi 18 yaşında ikinci çocuk istiyorsun

Derdine ne nereye yetişme peşindesin

Bi dur bekle

Bu yasta iki çocuksa sen 30 yasa kadar 10 çocuk yaparsin

Back
X