Bdv

Erken evlenenlere yine bir şey diyemiyorum ama koca koca adamlar nasıl küçük kızlarla evleniyolar aklım almıyor. 29 yaşında bir adamın 18 yaşında kızla ne işi olur. Ve evlilikten önce tanışmanız vs sen 16 iken eşin 27 yaşındaymış 😯 ben lisedeyken yani 16 yaşındayken 27-28 yaşında öğretmenlerimiz vardı inanamıyorum yani
16 da hamile kalmis 15 yasinda evlenmis bu durumda 14 yasinda tanismis oluyor.eşi nasil kabul etmis cocuk bu ya.

16 da dogurman icin 15 te evlenmis olman lazim.arkanizdan kovalayan mi vardi?
Bide ikinci cocugu istiyorsunuz k.bakmayin ama siz kendiniz cocuksunuz o cocuklara nasil annelik yapacaksiniz
Daha kötüsü 15 yaşında kızla birlikte olan adam 26 yaşında. Böyle durumlarda suç büyük olanın. O adamın bu kızı kardeşi gibi görmesi lazımdı.

16 da hamile kalmis 15 yasinda evlenmis bu durumda 14 yasinda tanismis oluyor.eşi nasil kabul etmis cocuk bu ya.
Sapık demekki adam. Kimse kusura bakmasın ama öyle. 14 yaşında çocuğun erkek arkadaşı gene kendi gibi bir çocuk olabilir anca. 30 una merdiven dayamış adamın ne işi var

Ben 18 yaşındayım ve 21 aylık oğlum var ikinci bebeği istiyorum beraber büyüsünler diye ve eşimde 29 yaşnda o da istiyor ama korkuyorum ilk Doğumum da başıma tahlissiz bir olay geldi normal doğum yaptım ve sonrasında kanamam durmadı önden arkaya doğru tekrar diktiler bayıltıp galiba arkaya doğru yırtılma mı ne olmuş ikinci de de aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum eğer kanamam durmasaydı rahmimi alacaklardı s

O da bilmiyor ne istedigini malum yas 18 fikirler surekli degisir :)

Hadi bu çocuk bilmiyor bunun ailesi anne abla yokmu
Eşi 29 yasinda odamı demiyor ayrıca zir doğum yapmış dikişli falan

Bunların ailede aklı başında kimse yokmu

Ailede aklı başında bir kişi olsa bu evlilik gerçekleşmiş olur muydu 😂 ki zaten reşit olmadan nasıl oldu o da muamma

Ben 18 yaşındayım ve 21 aylık oğlum var ikinci bebeği istiyorum beraber büyüsünler diye ve eşimde 29 yaşnda o da istiyor ama korkuyorum ilk Doğumum da başıma tahlissiz bir olay geldi normal doğum yaptım ve sonrasında kanamam durmadı önden arkaya doğru tekrar diktiler bayıltıp galiba arkaya doğru yırtılma mı ne olmuş ikinci de de aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum eğer kanamam durmasaydı rahmimi alacaklardı :KK43:
Sen be ara hamile kaldın? Ne ara evlendin? Severek mi evlendin zorla mı evlendirildin? Kaçtın mı koştun mu uçtun mu? Bu ne acele öldün mü? Hoppala paşam İpsala Keşan??? Ya ne saçma yorumlar gelmiş ne vizyonsuz cevaplar yazılmış şoktayım.Size ne? Kim naparsa yapar!! Evlenmiş yuva kurmuş çocuğu olmuş bir yola girmiş..Yok niye öyle neden böyle niçin söyle?? Siz sorulana ccp verin geçin.Size erken mi evlenmişim diye mi sormuş ki bu yargılama hakkını buluyorsunuz kendinizde?? Hayret edersin!

Ayrica umarim normal bir hastanede normal sartlarda yapmistit o dogumu, zira durum bana cok normal gelmedi.

Konu sahibi: Sagligin icin lütfen tekrar bir kontrol ol. Dogumda bu kadar kanaman olduysa bilinmeyen bir rahatsizlik (endometriose gibi) altinda yatabilir. Herseyin normal oldugundan emin olmadan sakın tekrar hamile kalma. Biz ablami ikinci dogumda nerdeyse kaybediyorduk. Bunun sakasi yok

Kimseden geri kalmadım herkesin düşüncesi farklıdır ileride rahat etmek için genç yaşımda büyütmek istiyorum çocuklarımı.
Eğer doğumda rahminizi kaybedecek kadar sıkıntı yaşamasaydınız elbette 2. yi düşünün ama durum ciddi.
Bu yüzden izin verin vücudunuz kendini toplasın, riskler ortadan kalksın. Ondan sonra düşünün 2,3 çocuğu.
Lütfen sağlığınızı riske atmayın.
Bence en az 25 e kadar bekleyin ki 25 de çok genç bir yaş zaten.

Back
X