- 30 Kasım 2019
- 12.740
- 40.956
- 598
- Konu Sahibi RumeysaTunahan
Daha çok küçüksün yahu yavaş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derdin neydide evlendin hemen..Elimizde hakim izni vardı ve aile izni mahkeme açıp izin almıştık evlilik için kimlkte 18 yazıyo yaşım normalde 20 yaşımdayım
Kimseden geri kalmadım herkesin düşüncesi farklıdır ileride rahat etmek için genç yaşımda büyütmek istiyorum çocuklarımı.Yahu bu saka mi..ciddiyse Allah size akil fikir versin..Izan versin ..kime yetiseceksin kimden geri kaldin..bu sefer tovbe estağfurullah nereye kadar dikilmeyi goze aldin..yeter ya vallahi yeter ..
Doğru söylemiş doktor:) doğum travması çok zor anlayabiliyorum o yüzden.Sağlıklı olalımda ben ve bebeğim Düşünürüm neden olmasın ama illa sezeryan olacaksın demedi doktor ikinci bebek düşündüğnde kontrole gel ve başından geçenleri analt ona göre yol izlenir dedi bakalım hakkımzda hayırlısı :)
Cahillik..Derdin neydide evlendin hemen..
İkinciden sonra düşnmüyorum teşekkürler.18 yaşındasınız üstelik 2 yaşında bebeğiniz mi var.siz bu gidişle 9-10 tane daha yaparsınız.
Sen o yaşta cahil olabiirsinde hiç mi ailen durdurmadı seni yoksa.Cahillik..
Hep diyorum bu durumlarda ailelere acayip geriliyorum.Bak kardesim yasin genc ama vücüdun toparlanmaya ihtiyaci var. Beraber büyüsün diye vücuduna bosuna yüklenme. Iki kücük cocuk birden büyütmek de kolay degil. Ilk cocugunun tadini biraz cikar, hangi yetistirme sistemi size uygun, anneligini önce bir kesvet öyle devam.
(Esine de saydirasim var ha. Baska isi yokmuydu cocugun pesine düsecek?! Buna göz yuman, canak tutan ailelere de ne demeli. Cok sey de neyise). Bir anne olarak acayip üzüldüm konuda onuda belirtiyim. Saglikla büyüt bebegini
olduğu için 18 diye geçiyorum her yerde kimse kimseye inanmak zorunda değil burası sosyal bir platform teşekkürler.Bana konu pek gerçekçi gelmedi. Konu basi 18, tepki gelince 20 yasinda olunuyor. Cocuk simde 2 yasinda, 16'da dogum edip, 15 yasinda evlenmis olman lazim.
Olur olmasinada ne yazikki, ama kimse gidip bundan memnun olup burda konu açmaz. Hele ki ad soyad ile. Konu bariz fake gibi duruyor.
Teşekürler:)Hep diyorum bu durumlarda ailelere acayip geriliyorum.
Kimseden geri kalmadım herkesin düşüncesi farklıdır ileride rahat etmek için genç yaşımda büyütmek istiyorum çocuklarımı.
Cahillik..
Beraber büyürler doğduktan sonra evet. Fakat yaşınız çok küçük. Bir tane çocuğunuz var madem ona odaklanın onunla birlikte büyüyen siz olun... Evlilik uzun süreli bi maraton Allah ömür verdiği sürece zaten doğurursun bi tane daha. Ama evliliğini yaşa biraz. Kendin olan bitenin farkına var. Çünkü yaşın gereği daha olanları sen bile tam idrak edemezsin. Zamanla zevkin, isteklerin bile değişecek. Zamana bırak bişeyleri acele etm
Yanlış bilgi. Her doğumda kesi atılmaz. Türkiyede cart curt kesiyorlar doğum çabuk bitsin diye. Özellikle devlet hastaneleri. Kesi atmayıp müdahaleli doğum yapılırsa dediğiniz gibi kontrolsüz yırtık boyutu artar, riskli olan budur. Kesi atıldığı için (derin ya da uzun kesiler) çok büyük sıkıntılar yaşayan kadınların da burada konusu vardı.İlk doğumda yapılan bir hata. Bu şekilde yırtılma olmasın diye kesi atar uzman doktorlar . Muhtemelen devlet hastanesinde oldu doğum ve pek umursamadılar. İlk doğumu anlatıp ikinciyi özelde yaparsanız sıkıntı olmaz. Sezeryanda yapabilirsiniz böylece ilk doğumda zarar görmüş doku tekrar zorlanmaz.
Yaş konusuna hiç girmiyorum.