Bdv'den psikolojinin bozulması

kakkumi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
175
114
18
Herkese merhaba arkadaşlar. Bu da dert mi demeyin. Yıllardır düzenli olmasada ara sıra girer bdv deki konulara bakardım neler gördü bu gözler... Evliliği düşünmüyorum ama muhtemelen düşünemicemde sanırım. Bütün erkeklerin sapkın olduğunu düşünüyorum artık. En dürüst sanılanının bile aslında gizli gay travesti falan olabilme ihtimali geçiyor aklımda. Biriyle aracı oluyorlar mesela iyi bir ailesi var dini bütün biri ama gelin görün ki benim kafamdakiler... Kesip atmak zorunda kalıyorum hiçbir geçerli sebep yokken. Tek korkum aldatılmak değil Allah korusun ama öyle bir şey olursa kendi ayaklarımın üstünde durabilicek psikoloji ve donanıma sahibim. Bir kadınla aldatsa lanet eder çeker giderim ama ya bu adam pedofiliyse ya gaysa ya travestilere gidiyorsa ya kendi çocuğunu bile taciz edebilicek bir canavarsa. Ya iğrenç şeyler yapıyorsada ortaya çıkmazsa birde. Gerçekten kimi görsem aklıma bu geliyor. Tek bdv değil tabi haberlerinde çok çok büyük bir etkisi var. Birde ünideyken pedofili hakkında araştırma yapmıştık çok fena istatistiklerde vardı. Ortaya çıkan kadar çıkmayanda varmış. Avukatlar doktorlardan bile çıkıyor böyleleri.
Birde peşin söyliyim günlerce altüst oluyorum diye hiçbir şekilde haber okumuyorum artık. Bdvyede bakmıyorum. Ama yerleşti artık bir kere. Eminim benim durumumda olanlar vardır nasıl aşılır bu durum iyi insan nerden anlanır ya da sapkın olmadığı?

Bdv okumasanız da, haber izlemeseniz de hayatın gerçekleri bunlar maalesef. Ama sürekli bu korkuyla yaşamayın, insan bir şeyden çok korkup onu takınca onunla sınanır genelde.

İyi insanlara çıksın, gittiğiniz bütün yollar.

Bence abartmayın. Normal erkekler de var tabi ki. Buraya yazılanlar veya haberlere çıkanlar anormal ve nadir olduğu için dile getiriliyor zaten. Buraya merhaba kızlar, benim eşim gayet terbiyeli, ahlaklı biri diye konu açılmaz ki...

Ben de bdv' de takıla takıla kadın düşmanı sanıyorum herkesi.
Eşimle çok tartışmaya başladım.
İleride mini etek giyen kadınları sadece gözleriyle değil hakikaten yiyecekler sanıyorum.
Bunu savunanlar da ses çıkartmayacak sanıyorum.
Zorla kapalı giymek zorunda kalacağımı sanıyorum.
Ama bende anksiyete var.
Destek alıyorum, lütfen seni etkiliyorsa sen de al.
İyi geliyor.
Ayrıca dini bütün olmak evlilik için yeterli değil ki..
Bak insanların içini bilemiyoruz.
İçi temiz olsun önce..
Gay değil çoğu da rant sağlamak için açılmış konular merak etme :))))))))))))))))))))

aynı durumda sayılırız
ama bana göre etrafı iyice gözlemlemek insanları hayatına almadan önce araştırmak çok iyi bir şey çünkü genelde insanlar tanımadan evlendiği mantığı 10 sıraya koyup duygularıyla hareket ettiği için sıkıntı çıkıyor
tabii paranoyakça yaklaşmamak gerekiyor herkese

Valla Can'ım beterin beteri var. Buradakiler sadece dile getirilenler. Buradakiler sadece dile getirilenler.
Düşünüyorumda bu kadar pavyon bu kadar genelev bu kadar cinsi sapık bu kadar çocuk p....ları kime hitap ediyor. Görmeyen görmezden gelen kabullenenler vardır. Bu buzdağının görünen kısmı

Sınanır dediniz ya en çok da bu geriyor beni zaten. Kötü düşünceler kötülük çağırırmış ya.

Amin bütün iyi insanların yolu iyi insanlara çıksın inş

Olmayacak şeylerde bile sinir krizi geçirenlerden misiniz?
Dünyada kötü ve kötülük zaten var, perdeyi çekip kapıyı camı kapatınca yok mu oluyorlar sanki...

Bende bdv ye takılmaya basladığımdan beri cok sey gordum ben sadece kendi cevremle sınırlıydım onceden.
Mesela insanlar gercekten müslümanlığı ve ortadoğu ülkelerini kücümsedikçe hala prim yapıyormus. 'Avrupa da nasıl biliyor musın' la baslayan cümleler cok eskide kaldı sanıyordum. Hatta benim cevremde biri boyle yapınca atma ziya diye dalgaya alınıyor artık.
Konudan cok alakasız farkındayım ama bdv beni de müslümanlığı be ortadoğu ülkelerini gereksiz bi koruma içgüdüsüne sahip etti :))

En çok kadın kadının düşmanı zaten. Sadece mini eteklileri değil nefes alan her canlıya cinsel nesne gibi bakanlar var. Ben kapalı biriyim yanımda mini etekli iki tane on yıllık arkadaşımla yürürken serserinin teki bana laf attı. Sadece mini eteklilere değil kapalı kadınlarada ayrı bir kitle oluşmuş resmen sapıklıkta.
Tabiki dini bütünlük kriter değil ama öyle bir algımız varya dindansa iyşdir diye artık oda yok. Heryerden pislik çıkıyor.

Kusura bakmayın ama profil fotonuz çok itici.

Olmayacak şeylerde bile sinir krizi geçirenlerden misiniz?
Dünyada kötü ve kötülük zaten var, perdeyi çekip kapıyı camı kapatınca yok mu oluyorlar sanki...
Keşke sinir krizi geçirsem. Dışta bir şey yok içimde cinnet oluyor.
Yok olmuyorlar ama olsalar keşke olsalar bu dünya onlara hizmet ediyor sanki. Benden uzak diyemiyorum biryerlerde birilerinin canının yanıyor olma ihtimalı bile o günümü mahvediyor. Sonra kendi hayatıma etkileride var tani

Valla avruda nasıl biliyor musun cümlesini uzun zamandır hiç duymuyordum. Ortadoğuya gidene kadar kendi milletlerini küçümsüyor bu özenti zihniyet. Bende çok doluyum bu konuda ama kendi konumda ban yemek istemiyorum:) sadece diceğim insanlar müslümanlara bakmasın müslümanlığa baksın. Herkes doğruluğa kendinden başlasa dünyada hiçbir sorun kalmaz

Motive olmak için çok güzel tabiki ama kadın kadına dertleştiğimiz bu platform için biraz erotik .
Sizin dertleştiğiniz bir platform olabilir ama benim daha farklı aktivitelerimde oluyor. Ağlayan surat mı koymalıydım?
Bir diğer derdim üzgünüm ama sizin gibi kadınlar. Ben fotoğrafa baktığımda özgüvenli bakımlı spor yapan iyi beslenen bir kadın görüyorum sizde ise erotik çağrışımlar yapmış. Neticede buda sizin benim gibi bir kadın kendi fotomda olabilirdi. Hiçbir kadın kadınlara özgü olan vücut kıvrımlarından dolayı itici ilan edilemez. Umarım çocuklarınızı kendiniz gibi yetiştirmezsiniz.

Canim valla ne haberler ne bdv, benim hayatta erkeklerden yediğim kaziklar burdan uzaya yol olur. Ama simdi musmustlu bir evliligim, cok düzgün bir kocam var şükürler olsun. Nasil mi doğru adami buldum? Bunun büyük cogunlugu nasip, sen ne yaparsan yap bahtina düşen karsina çıkıyor. Ama geri kalini da senin elinde. Gönlünü acacagina gözünü acacaksi önce

Eger iyi erkek ornekleri duymak istiyorsan bdvden cik ve asker karilariyla muhabbet et. Kendi kocani yanlislikla kotuledigin anda hepsinin kocasi mukemmel erkek oluveriyor bi anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…