Allah nazarlardan saklasın mutluluğunuzu daim etsin. Benim çevremdekiler genelde iyi zatende burdakiler ve haberler çok etkiliyor. Her şeyden önce mantığımı devreye koyuyorum zaten de o mantık biraz fazla şüpheci. Allah iyş bir insan çıkarır inş karşıma.Canim valla ne haberler ne bdv, benim hayatta erkeklerden yediğim kaziklar burdan uzaya yol olur. Ama simdi musmustlu bir evliligim, cok düzgün bir kocam var şükürler olsun. Nasil mi doğru adami buldum? Bunun büyük cogunlugu nasip, sen ne yaparsan yap bahtina düşen karsina çıkıyor. Ama geri kalini da senin elinde. Gönlünü acacagina gözünü acacaksi önce
Bu benim fikrim ve saygı duymalısın. Bizim gibi kadınlar derken neyi ima ediyorsan tatlım bu platforma yazıyorsun .vucut kıvrımlarından dolayı değil çok şeffaf birfoto ve bana uygun gelmedi benim fikrim.evet çocuklarımı da fikirlerini rahatça söyleyebilen bireyler olarak yetiştiriyorum. Dikkatini çektiyse zaten kimsenin profili ağlayan surat değil.Sizin dertleştiğiniz bir platform olabilir ama benim daha farklı aktivitelerimde oluyor. Ağlayan surat mı koymalıydım?
Bir diğer derdim üzgünüm ama sizin gibi kadınlar. Ben fotoğrafa baktığımda özgüvenli bakımlı spor yapan iyi beslenen bir kadın görüyorum sizde ise erotik çağrışımlar yapmış. Neticede buda sizin benim gibi bir kadın kendi fotomda olabilirdi. Hiçbir kadın kadınlara özgü olan vücut kıvrımlarından dolayı itici ilan edilemez. Umarım çocuklarınızı kendiniz gibi yetiştirmezsiniz.
Kahkaha attım gece gece :)) askerle mi evlensemEger iyi erkek ornekleri duymak istiyorsan bdvden cik ve asker karilariyla muhabbet et. Kendi kocani yanlislikla kotuledigin anda hepsinin kocasi mukemmel erkek oluveriyor bi anda
supheci olmak iyidir ama ne aradigini biliyorsan. Okuzun altinda buzagi arayarak degil de mantikli seylere elestirel bakarak dogruya ulasabilirsin. Mesela ben eşimi her yerde ayri ayri dikkatli gozlemledim, is yerinde, arkadaş ortaminda ve en önemlisi ailesiyle. Onu taniyan insanlarla vakit gecirdim. Eski sevgilileriyle iliskilerini biliyordum. Velhasil kilit noktalara odaklanmalisinAllah nazarlardan saklasın mutluluğunuzu daim etsin. Benim çevremdekiler genelde iyi zatende burdakiler ve haberler çok etkiliyor. Her şeyden önce mantığımı devreye koyuyorum zaten de o mantık biraz fazla şüpheci. Allah iyş bir insan çıkarır inş karşıma.
Abartmıyoruz ki. Korkuyoruz haklı olarak. Kat be kat katlanarak artıyor bu olaylar eskiden de vardı belki ama bu kadar çok değil.Abartmayın.
Dünya var olduğundan beri bunlar var, oluyor ve olacak ta.
Bunlarla başedebilmeyi öğrenmeliyiz, çözüm yollarına odaklanmalıyız.
Ayrıca konu nasıl müslümanlığa gelmiş, onu da anlamadım.
Ne var ki ordaBdv den bu kadar etkileniliyorsa.. İyiki +18 e takılmamışsın
+18 sorunlar varNe var ki orda
Teşekkür ediyorum, düşüncelerimi düzgünce aktarabildiysem ne mutlu bana...W Wurstria ne güzel yazmışsınız öyle. Belli çok dolu kültürlü birisiniz.
Benim bile bir yanım dünyaya çocuklar getiriceksin onları bir yetiştiriceksin merhamet ahlak timsali hayorlı bir insan olsun diğer yanım gözümden sakınıcağım çocuğumu dedesi taciz eder mi başına bir şey getirirler mi aptal insanlara kapılıp boşluk uykusuna dalar mı.
Dünyanın en büyük sektörlerinden biridir ilaç sektörü. Onlar ekmek yedikçe daha çok hastalık çıkar daha çok kişinin umuduyla oynanır. Zarif adam ne güzel söylemiş.
Burası dünya!
Ne çok kıymetlendirdik.
Oysa bir tarla idi;
ekip biçip gidecektik…
Cahit Zarifoğlu
Bahsettiğiniz bu tarz kadınların yetiştiriceği çocuklardan korkuyorum ben asıl. Erkeklerin her sapıklığına hormonları bahane gösterip haklı bulur kadınları mini etek giydi diye suçlar. Kızlarını kendi vücudunundan utanarak yetiştirir ve daha nicesi belki. Sonra narsistler tecavüzcüler kadınları hizmetçisi görenler pedofililer.
Sapık heryerde her koşulda sapıktır. Bunların çoğu evli düzenli seks hayatı olan insanlar zaten. Zihniyet bozuk. Belki biliyorsunuzdur dört beş ay önce ümraniyede sadece kapalı kadınları taciz eden bir sapık çıktı. Çekip çekip twittera atmış. Bende baktım profiline heryeri kapalı feraceli etekli kadınları yürürken çekmiş. Bunu takip eden binlerce insan. Benzer onlarca hesap.
Keşke psikologlar sosyologlar doktorlar öğretmenler el ele verse her belediyeler stklar çalışsa önce kadınlar eğitilse sonra anneler çocuklarını öğretmenler çocukları. Ne yaptığını bilmediğimiz tvler tabletler yerine çocuklar spor yapsa. Biliyorum çok hayalperest ama öyle olsa eminim bambaşka bir ülke olurduk.
Çok fazla okuyunca psikoloji bozuluyor bu bir gerçek.
Ama ben de olumlu bir etki de yaptı.
Bdv deki koca namzetlerini gördükçe eşimin kıymetini anlar hale geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?