yıldönümünde zor cesaret ediyorum elbiseye abliş pantolon takım da olabilirOoo düğün var he
Elbise düşündünmü
kullanıcam tabi gülüm bu dr unda sanki bana ilaç yazmicakmış gibi hipokrat yemini etmiş sanki adam ilaç vermiyor ama bide son dk golu atıp aşılama tüp derse o zaman filmi görsen yıkılırım heralde
Öyle dimi? Ozaman onunla pek ilgisi yok demek.Yok abla değildir.
Olsa o kadar kilo veremezdin :)
Aaaah keşke..Bende aynı şeyi düşündüm
Keşke 3 günde değişebilsek
Vay anasını çatlatacak birsuru hatun..abla motive ki ne motive yıldönümüne 14 gün var ondan 1 hafta sonra ne kadar tanıdığımız varsa onların katılacağı düğün var
Niye?kullanıcam tabi gülüm bu dr unda sanki bana ilaç yazmicakmış gibi hipokrat yemini etmiş sanki adam ilaç vermiyor ama bide son dk golu atıp aşılama tüp derse o zaman filmi görsen yıkılırım heralde
kız tabiri caizse derler ya yıkılırım yani çok üzülürüm anlamındaNe filmi kız noluyo
ee abliş doğal yolla olabilir dedi bana ben 78 kilo iken 70 de atıyorum tüp falan dersede hani ilaç tedavisi bile vermeden direk tüp derse o psikolojiyi düşünsene yıkılırım yaniÖyle dimi? Ozaman onunla pek ilgisi yok demek.
Aaaah keşke..
Vay anasını çatlatacak birsuru hatun..
Niye?
Öyle dimi? Ozaman onunla pek ilgisi yok demek.
kız tabiri caizse derler ya yıkılırım yani çok üzülürüm anlamındabu dr u çok tuttum çünkü bu adam sayesinde böyle zayıflamaya şevk aldım hani umut verdi tedavi süreciyle ilgili
şimdiye kadar gittiğim 3 dr da pko dedi gülüm onun dışında bişey demedilerAynen abla :)
Kuzum senin rahatsızlığın sadece PKO mu?
Eğer öyleyse tüp bebeğe gerek olmayabilir.
PKO hastaları doğal yolla hamile kalabiliyor.
Ha biraz uzun sürer belki ama olmaz değil.
Yok öyle yıkılmak falan amaca ulasda nasıl olursa olsun. Eee amaç bebis sevmekse tüp bebekte olur.ee abliş doğal yolla olabilir dedi bana ben 78 kilo iken 70 de atıyorum tüp falan dersede hani ilaç tedavisi bile vermeden direk tüp derse o psikolojiyi düşünsene yıkılırım yani
şimdiye kadar gittiğim 3 dr da pko dedi gülüm onun dışında bişey demediler
kız sen ne diyorsun özele gittim 1 ay eşşek yüküyle param gitti adam yum takibine aldı ilk ay daha ben hayatımda ilk yum takibine gittim bana dedi sen direk tüp yaptır şokkkk oldum ve ben 3 ay önce kürtaj olmuştum hamileliğimde ilaç ted falan olmamıştı soğan suyu kullanmıştım hamile kalmıştım sonra hemen aynı gün bu dr buldum devlette çok araştırmıştım gittim adam dedi ne tüpü o dr un aldığı eğitimi araştırmak lazım yum takibi bile yapılmayan insana direk tüp mü dedi diye adam yanındaki hemşireye söylendi böyle kuzum ben şimdi bulaşığım falan var onları halledeyim uğrarım yineBenim bildiğim sadece o nedenle hemen tüp bebek tedavisine geçilmez.
Mesela hiç yumurta takibi yaptırdın mı?
Ya da sana PKO yüzünden ilaç verdi mi Glifor, Diaformin gibi?
tabi tip bebkte olur abliş o sıkıntı değil hani durumun iyi dedi ya sonra kötü derse o zaman psikolojim mahfolur...neyse grşrz yine ben kaçtımYok öyle yıkılmak falan amaca ulasda nasıl olursa olsun. Eee amaç bebis sevmekse tüp bebekte olur.
Büyütme kafanda.
kız sen ne diyorsun özele gittim 1 ay eşşek yüküyle param gitti adam yum takibine aldı ilk ay daha ben hayatımda ilk yum takibine gittim bana dedi sen direk tüp yaptır şokkkk oldum ve ben 3 ay önce kürtaj olmuştum hamileliğimde ilaç ted falan olmamıştı soğan suyu kullanmıştım hamile kalmıştım sonra hemen aynı gün bu dr buldum devlette çok araştırmıştım gittim adam dedi ne tüpü o dr un aldığı eğitimi araştırmak lazım yum takibi bile yapılmayan insana direk tüp mü dedi diye adam yanındaki hemşireye söylendi böyle kuzum ben şimdi bulaşığım falan var onları halledeyim uğrarım yine
Anladım bacım.tabi tip bebkte olur abliş o sıkıntı değil hani durumun iyi dedi ya sonra kötü derse o zaman psikolojim mahfolur...neyse grşrz yine ben kaçtım
Ins cnmsende bendensin abliş ekmeği çıkarınca pek bişey eksilmiyor ya emin ol abliş hele alışsan off süper olureşimi yolculadım dün gece çok üzüldüm Allah eksikliğini göstermesin gidene kadar dönüp dönüp baktı dün 3 gün sonra dönücek inş...onun dışında iyiyim diyip iyi olayım dr randevum var bugün saat 1 de inş yolundadır herşey
Ohhhhbiliyorum. Giciklik yaptım.
Sismez inşallah.
Kiyamam uzuldunmu?
Ah ah zayiflayinca catlayan o insanlar bu seferde niye bukadar suzuldun bir derdinmi var ailenle aran nasil diyorÖyle dimi? Ozaman onunla pek ilgisi yok demek.
Aaaah keşke..
Vay anasını çatlatacak birsuru hatun..
Niye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?