💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yok abla değildir.
Olsa o kadar kilo veremezdin :)
Öyle dimi? Ozaman onunla pek ilgisi yok demek.
Bende aynı şeyi düşündüm
Keşke 3 günde değişebilsek
Aaaah keşke..
abla motive ki ne motive yıldönümüne 14 gün var ondan 1 hafta sonra ne kadar tanıdığımız varsa onların katılacağı düğün var
Vay anasını çatlatacak birsuru hatun..
kullanıcam tabi gülüm bu dr unda sanki bana ilaç yazmicakmış gibi hipokrat yemini etmiş sanki adam ilaç vermiyor ama bide son dk golu atıp aşılama tüp derse o zaman filmi görsen yıkılırım heralde
Niye?

Aaaah keşke..

Niye?
ee abliş doğal yolla olabilir dedi bana ben 78 kilo iken 70 de atıyorum tüp falan dersede hani ilaç tedavisi bile vermeden direk tüp derse o psikolojiyi düşünsene yıkılırım yani

Aynen abla :)

kız tabiri caizse derler ya yıkılırım yani çok üzülürüm anlamındabu dr u çok tuttum çünkü bu adam sayesinde böyle zayıflamaya şevk aldım hani umut verdi tedavi süreciyle ilgili

Kuzum senin rahatsızlığın sadece PKO mu?
Eğer öyleyse tüp bebeğe gerek olmayabilir.
PKO hastaları doğal yolla hamile kalabiliyor.
Ha biraz uzun sürer belki ama olmaz değil.

Aynen abla :)

Kuzum senin rahatsızlığın sadece PKO mu?
Eğer öyleyse tüp bebeğe gerek olmayabilir.
PKO hastaları doğal yolla hamile kalabiliyor.
Ha biraz uzun sürer belki ama olmaz değil.
şimdiye kadar gittiğim 3 dr da pko dedi gülüm onun dışında bişey demediler

ee abliş doğal yolla olabilir dedi bana ben 78 kilo iken 70 de atıyorum tüp falan dersede hani ilaç tedavisi bile vermeden direk tüp derse o psikolojiyi düşünsene yıkılırım yani
Yok öyle yıkılmak falan amaca ulasda nasıl olursa olsun. Eee amaç bebis sevmekse tüp bebekte olur.
Büyütme kafanda.

Benim bildiğim sadece o nedenle hemen tüp bebek tedavisine geçilmez.
Mesela hiç yumurta takibi yaptırdın mı?
Ya da sana PKO yüzünden ilaç verdi mi Glifor, Diaformin gibi?
kız sen ne diyorsun özele gittim 1 ay eşşek yüküyle param gitti adam yum takibine aldı ilk ay daha ben hayatımda ilk yum takibine gittim bana dedi sen direk tüp yaptır şokkkk oldum ve ben 3 ay önce kürtaj olmuştum hamileliğimde ilaç ted falan olmamıştı soğan suyu kullanmıştım hamile kalmıştım sonra hemen aynı gün bu dr buldum devlette çok araştırmıştım gittim adam dedi ne tüpü o dr un aldığı eğitimi araştırmak lazım yum takibi bile yapılmayan insana direk tüp mü dedi diye adam yanındaki hemşireye söylendi böyle kuzum ben şimdi bulaşığım falan var onları halledeyim uğrarım yine

Yok öyle yıkılmak falan amaca ulasda nasıl olursa olsun. Eee amaç bebis sevmekse tüp bebekte olur.
Büyütme kafanda.
tabi tip bebkte olur abliş o sıkıntı değil hani durumun iyi dedi ya sonra kötü derse o zaman psikolojim mahfolur...neyse grşrz yine ben kaçtım

Ay hakikaten.
Tüp bebek yapılıp yapılmayacağına yumurta takibinde mi karar verilir.
Diplomayı bakkaldan aldı herhalde.
Tamam kuzum. Kolay gelsin sana.

Sabahtan berı alarmı ertelıyorum zor kalktım -200 le uyandım valla kafam allak bullak oldu dun sabıttım bugun -200 ıyı dıyorum sonra a yedın deşı gıbı spor yaptın az dıyorum şu cevızın suyuda bır ıse yarasa daha -olcak bence suyunu ıcmek cok zor

Ins cnm
Allah kavustursun

Aaaah keşke..

Niye?
Ah ah zayiflayinca catlayan o insanlar bu seferde niye bukadar suzuldun bir derdinmi var ailenle aran nasil diyor
Bu soruya ne cvp verelim sayin danismanlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…