olsun ablişş kızz far ediyor hemen o motive ediyor insanıı spor yapmak lazımmKız uç günlüğüne gitmiş adam uç haftalığına değil
hangimiz derizki kuzummKuzum amin :)
Kilo verip hamile kalmak istiyorum ama hamileysem de hayır demem :)
Evet ablam biliyorum.
Hatta regl olunca ishal de oluyor insan genelde :)
E hadi bakalım, senin motivasyon belli olduolsun ablişş kızz far ediyor hemen o motive ediyor insanıı spor yapmak lazımm
Ben Tersim galiba bende kabız olurum.
hangimiz derizki kuzummya gülüm sen şu civanperçemini kullandın mı hiç
Kiizzz kuzum kotu anlamda demedim valla birbirimizi goremedigimize gore konuscaz tabiAy ne güzel bir motivasyon olmuş..
Bende Gülümsetmek için yazmıştım zaten.
Agzim var diye lambur lumbur konuşmam.
İlginç kendimi bildim bileli böyle.Hadi ya nasıl beceriyorsun onu abla
Hemşire kuzenim var o söylüyordu.
Adet olunca ishal de olunur bu sağlıklı olduğunu gösterir, demek ki metabolizma çalışıyor der.
Kullandım kuzum.
Geçen söylemiştim hatta sana.
Ama ben tek onu kullanmadım 3 bitkiyi karıştırıp kullandım.
Allah kavuştırsun cnmsende bendensin abliş ekmeği çıkarınca pek bişey eksilmiyor ya emin ol abliş hele alışsan off süper olureşimi yolculadım dün gece çok üzüldüm Allah eksikliğini göstermesin gidene kadar dönüp dönüp baktı dün 3 gün sonra dönücek inş...onun dışında iyiyim diyip iyi olayım dr randevum var bugün saat 1 de inş yolundadır herşey
Kiizzz kuzum kotu anlamda demedim valla birbirimizi goremedigimize gore konuscaz tabi
Sismez inşallah.Herkese gunaydin gunler sonra yuruyerek ise gidiyom sismez ins aksam hadi bakaalim
İlginç kendimi bildim bileli böyle.
Şimdi benim meto rolantidemi?
amin ablişAllah kavuştırsun cnm
Sevginin saygınız daim olsun
Merak ediyom dr ne direk
Bende aynı şeyi düşündümKız uç günlüğüne gitmiş adam uç haftalığına değil
İlk gün bendede oluyor geneldeKuzum amin :)
Kilo verip hamile kalmak istiyorum ama hamileysem de hayır demem :)
Evet ablam biliyorum.
Hatta regl olunca ishal de oluyor insan genelde :)
abla motive ki ne motive yıldönümüne 14 gün var ondan 1 hafta sonra ne kadar tanıdığımız varsa onların katılacağı düğün varE hadi bakalım, senin motivasyon belli oldu
dur bakalım dr ne dicek bugün söktürücü verirse eğer onun tarifini alayım senden gülümHadi ya nasıl beceriyorsun onu abla
Hemşire kuzenim var o söylüyordu.
Adet olunca ishal de olunur bu sağlıklı olduğunu gösterir, demek ki metabolizma çalışıyor der.
Kullandım kuzum.
Geçen söylemiştim hatta sana.
Ama ben tek onu kullanmadım 3 bitkiyi karıştırıp kullandım.
İlk gün bendede oluyor genelde
Zorlama bacağını tatlım Yoksa ağrıyor diye duramazsınHerkese gunaydin gunler sonra yuruyerek ise gidiyom sismez ins aksam hadi bakaalim
dur bakalım dr ne dicek bugün söktürücü verirse eğer onun tarifini alayım senden gülüm
Ooo düğün var heabla motive ki ne motive yıldönümüne 14 gün var ondan 1 hafta sonra ne kadar tanıdığımız varsa onların katılacağı düğün var
kullanıcam tabi gülüm bu dr unda sanki bana ilaç yazmicakmış gibi hipokrat yemini etmiş sanki adam ilaç vermiyor ama bide son dk golu atıp aşılama tüp derse o zaman filmi görsen yıkılırım heraldeTamam kuzum.
Ama benimki uzun süreli kürdü.
Söktürücü verirse sen kullan onu yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?