Ay dizin etrafinzdakileri gordkce bnmkilere sukrettim. Her gordklernde cok zayfladgmi en faxla bes kilo daha versm aii olcagni soluolar. Etrafmdakilern kilo problmi yok gnlde. Blki ondan kiskanclik tripleri de yokPisliğinde yapıyorlar emel takma hiç.
Banada biri sordu kaç oldun diye (soran en az 10 kilo fazla benden bu arada)
71 deyince Aferin bana yaklasmissin dedi
Buyur buradan yak!
Öyle diyenlerde var gülüm ama yeter diyenler daha tehlikeli çünkü insan simariyor diyeti falan sallıyor.Ay dizin etrafinzdakileri gordkce bnmkilere sukrettim. Her gordklernde cok zayfladgmi en faxla bes kilo daha versm aii olcagni soluolar. Etrafmdakilern kilo problmi yok gnlde. Blki ondan kiskanclik tripleri de yok
mahsus öyle demiş takılmaKizlar bugun.okulda ogrt arkadasim dediki emel baya kilo verdin once cok kiloluydunneyse devami geliyorrr suan kacsin dedi 77.9 u gordum ama 78.5 larda gidip geliyorum dedim ne deseee begenirsiniz aaaa emel daha kilolu duruyosun
aynen katılıyorum sana çok haklısınHalt etmis bu da demek oluyo ki dogru yoldamisin moralini hic bozma sen devam et emelcim bu ara da bisey dikkatimi cekti biz kilo verirken zayif insanlarda bile bi hasetlenme oluyo kiloluyu anlarimda zayifa ne ....yemek dusuyo onu hala anlamis degilim
Günaydın tatlis.günaydınnnnn
günaydın ablacımm nasılsınGünaydın tatlis.
ayyyy evettttÖyle diyenlerde var gülüm ama yeter diyenler daha tehlikeli çünkü insan simariyor diyeti falan sallıyor.
Bu hasetler daha bi gaza getiriyorlar farkında değiller
Ekmek yemediğim halde iyiyim hayret!günaydın ablacımm nasılsın
sende bendensin abliş ekmeği çıkarınca pek bişey eksilmiyor ya emin ol abliş hele alışsan off süper olurEkmek yemediğim halde iyiyim hayret!
Sen nasılsın?
Ne güzel sporunuda yapmışın cnm
Menüde güzel
Mavişim sen arada salam yiyosun onun yerine salam dilimleri gibi füme, tavuk hindi göğsü falan oluyor. Onlardan yesen daha iyi salam gibi içlerinde binbirtürlü şey yok
Kizlar bugun.okulda ogrt arkadasim dediki emel baya kilo verdin once cok kiloluydunneyse devami geliyorrr suan kacsin dedi 77.9 u gordum ama 78.5 larda gidip geliyorum dedim ne deseee begenirsiniz aaaa emel daha kilolu duruyosun
olursun inş gülüm hatta hamişsindir de olmazsın inşGünaydın bu arada kızlar.
Düne göre acaip artıdayım ödem yaptım.
Bugün regl günüm daha olmadım.
Allah kavustursun canım. Bakalım Dr ne diyecek..sende bendensin abliş ekmeği çıkarınca pek bişey eksilmiyor ya emin ol abliş hele alışsan off süper olureşimi yolculadım dün gece çok üzüldüm Allah eksikliğini göstermesin gidene kadar dönüp dönüp baktı dün 3 gün sonra dönücek inş...onun dışında iyiyim diyip iyi olayım dr randevum var bugün saat 1 de inş yolundadır herşey
Geçer o odem tatlım hem reglde meto turboya takiyomus. Değerlendir bunu..Günaydın bu arada kızlar.
Düne göre acaip artıdayım ödem yaptım.
Bugün regl günüm daha olmadım.
söktürücü verirmi blimiyrum ama vereydi iyiydi abliş bu ay normalde bugün adet günümdü o lekelenme yüzünden ne belirti var ne de gelen giden varAllah kavustursun canım. Bakalım Dr ne diyecek..
Geçer o odem tatlım hem reglde meto turboya takiyomus. Değerlendir bunu..
Belli olur bugün ne olduğu asyam az daha sabır.söktürücü verirmi blimiyrum ama vereydi iyiydi abliş bu ay normalde bugün adet günümdü o lekelenme yüzünden ne belirti var ne de gelen giden var
ay abliş eşimi dönüşteşaşırtmak istiyorum ya daha zayıflamış görsün o baya motive edici oluyor keretaBelli olur bugün ne olduğu asyam az daha sabır.
Kız uç günlüğüne gitmiş adam uç haftalığına değilay abliş eşimi dönüşteşaşırtmak istiyorum ya daha zayıflamış görsün o baya motive edici oluyor kereta
olursun inş gülüm hatta hamişsindir de olmazsın inş
Geçer o odem tatlım hem reglde meto turboya takiyomus. Değerlendir bunu..
Ben Tersim galiba bende kabız olurum.Kuzum amin :)
Kilo verip hamile kalmak istiyorum ama hamileysem de hayır demem :)
Evet ablam biliyorum.
Hatta regl olunca ishal de oluyor insan genelde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?