💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Pisliğinde yapıyorlar emel takma hiç.
Banada biri sordu kaç oldun diye (soran en az 10 kilo fazla benden bu arada)
71 deyince Aferin bana yaklasmissin dedi
Buyur buradan yak!
Ay dizin etrafinzdakileri gordkce bnmkilere sukrettim. Her gordklernde cok zayfladgmi en faxla bes kilo daha versm aii olcagni soluolar. Etrafmdakilern kilo problmi yok gnlde. Blki ondan kiskanclik tripleri de yok

Ay dizin etrafinzdakileri gordkce bnmkilere sukrettim. Her gordklernde cok zayfladgmi en faxla bes kilo daha versm aii olcagni soluolar. Etrafmdakilern kilo problmi yok gnlde. Blki ondan kiskanclik tripleri de yok
Öyle diyenlerde var gülüm ama yeter diyenler daha tehlikeli çünkü insan simariyor diyeti falan sallıyor.
Bu hasetler daha bi gaza getiriyorlar farkında değiller

Kizlar bugun.okulda ogrt arkadasim dediki emel baya kilo verdin once cok kiloluydun neyse devami geliyorrr suan kacsin dedi 77.9 u gordum ama 78.5 larda gidip geliyorum dedim ne deseee begenirsiniz aaaa emel daha kilolu duruyosun
mahsus öyle demiş takılma

aynen katılıyorum sana çok haklısın

Ekmek yemediğim halde iyiyim hayret!
Sen nasılsın?
sende bendensin abliş ekmeği çıkarınca pek bişey eksilmiyor ya emin ol abliş hele alışsan off süper olureşimi yolculadım dün gece çok üzüldümAllah eksikliğini göstermesin gidene kadar dönüp dönüp baktı dün 3 gün sonra dönücek inş...onun dışında iyiyim diyip iyi olayım dr randevum var bugün saat 1 de inş yolundadır herşey

Ablacım salam çocukluk aluşkanlığı fümeyi midem almıyor nedense :)

Kizlar bugun.okulda ogrt arkadasim dediki emel baya kilo verdin once cok kiloluydun neyse devami geliyorrr suan kacsin dedi 77.9 u gordum ama 78.5 larda gidip geliyorum dedim ne deseee begenirsiniz aaaa emel daha kilolu duruyosun

Kuzum bırak Allah aşkına.
Şu çekemeyenler için moralini bozmaya değmez.
Daha da hırslan bunun için.

Allah kavustursun canım. Bakalım Dr ne diyecek..
Günaydın bu arada kızlar.
Düne göre acaip artıdayım ödem yaptım.
Bugün regl günüm daha olmadım.
Geçer o odem tatlım hem reglde meto turboya takiyomus. Değerlendir bunu..

Allah kavustursun canım. Bakalım Dr ne diyecek..

Geçer o odem tatlım hem reglde meto turboya takiyomus. Değerlendir bunu..
söktürücü verirmi blimiyrum ama vereydi iyiydi abliş bu ay normalde bugün adet günümdü o lekelenme yüzünden ne belirti var ne de gelen giden var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…