yol boyu ağladım gözlerim patlak patlak oldu ilacı kullanmicam dedim abim baya bağarıp çağardı bana kafanı boşalt diye ilacınıda kalk git al dedi aldım mecbur...tek olumlu şey demek baya zayıflamışımki adam daha da kilo ver diye falan lafını getirmedi ona şükür ettim....Aaaa ama hemen açma muslukları adam bi ay müsade demiş işte kist gidince bebek gelecek tatlım. Olumlu düşünki olumlu olsun...
Asya sen böyle konuşunca gerçekten çok kızıyorumsol overde kist var 1 ay d kontrol kullanmanı istiyorum dedi tahlil yaptı meğer gebelik testiymiş 3 saat onu bekledim boş boş sonuçtan sonra bana 1 ay müsade et bu hapı kullan kist erisin adet olucaksın 3. günü gel dedi çok yoruldum çokkkkk...benim hiç çocuğum olmicak ben biliyorum naparsam yapayım zayıflıktan ölsemde olmicak....adam daha da kilo ver falan diye kelimesini bile etmedi yani tedavi için olumsuzluk teşkil etmiyor kilom şeker dediler insülin kullanıyorum 2 yıl olacak aama hepsi boşuna boşuna
abla çok yorucu bir süreç görüyorsunuz elimden gelen fazla fazla yapıyorum sonuç hep olumsuzz eşimde yokk tam kasvet çöktüAsya sen böyle konuşunca gerçekten çok kızıyorum
Demekki sen Allahtan dahamı iyi biliyon
Herşeyin bi vakti saati var
Sen sebeplerini yap gerisini Allaha bırak
Sende birçok kişiden duymuşundur
Ne zamanki bu konuyu bir tarafa bırakıp can sıkmayı stresi bırakırlarsa o zaman hamile kalmışlar
Zor tutuyor ama tutuyor..Ufff abla çok güzel menü.
Full protein. Böyle çok güzel kilo verirsin.
Ama şu ekmeksiz soğansız, yumurtasız köfte nasıl oluyor ki?
Birbirini nasıl tutuyor o kıyma
abla çok yorucu bir süreç görüyorsunuz elimden gelen fazla fazla yapıyorum sonuç hep olumsuzz eşimde yokk tam kasvet çöktü
Reyhanım sabah güzelde öğlen akşam olmamış cnmMenüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6 siyah zeytin, 2 sade Wasa, 2 kuru kayısı, 1 ceviz.
Öğle: 6 tane köfte, 1 dilim ekmek.
Ara: 1 sticks bitter çikolata 43 kalorilik (Regl kaynaklı tatlı krizi).
Akşam: 2 tane paprikalı Wasa, 1 bardak soğuk kahve (Latte).
Spor: 40 dk yürüyüş.
Su: Şimdilik 1.5 lt.
Bugün benüm saçma sapan oldu regl tatlı krizleri yüzünden.
Akşam yemeği de canım istemiyor kurtarıcım Wasa ile geçiştirdim.
Bugün daha bir şey yemiycem.
Ben de yarın sırf protein veya lapa yapıcam.
Sizce hangisini yapayım?
olmicak gülüm benim umuudum sıfır artık..Allahtan istiyorum ona sığınıyorum sabır istiyorum sabırrr bende kalmadı çünküTatlım bebek ha deyince olmuyor.
Umutsuzluğa kapılma.
Beklemek gerçekten zor ama stres yaptıkça daha da erteliyorsun.
Reyhanım sabah güzelde öğlen akşam olmamış cnm
Çok eksik
Daha başlangıçta bu kadar azaltmak doğru değil
Çalışan metoyu yavaşlatacaksın
Hem daha şimdiden ne detoksu cnm
Şu anda olumsuz ne anlamadımabla çok yorucu bir süreç görüyorsunuz elimden gelen fazla fazla yapıyorum sonuç hep olumsuzz eşimde yokk tam kasvet çöktü
olmicak gülüm benim umuudum sıfır artık..Allahtan istiyorum ona sığınıyorum sabır istiyorum sabırrr bende kalmadı çünkü
Abin çok haklı.. Doktorun bi bildiği var çünkü.. Regl olamazsan kistler gitmez. EEee kistler gitmezse allah korusun bebek gelmez.. Biraz rahatla lütfen.yol boyu ağladım gözlerim patlak patlak oldu ilacı kullanmicam dedim abim baya bağarıp çağardı bana kafanı boşalt diye ilacınıda kalk git al dedi aldım mecbur...tek olumlu şey demek baya zayıflamışımki adam daha da kilo ver diye falan lafını getirmedi ona şükür ettim....
Şu an reglsin normal bunlar. İyi bile atlatmışsın.Menüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6 siyah zeytin, 2 sade Wasa, 2 kuru kayısı, 1 ceviz.
Öğle: 6 tane köfte, 1 dilim ekmek.
Ara: 1 sticks bitter çikolata 43 kalorilik (Regl kaynaklı tatlı krizi).
Akşam: 2 tane paprikalı Wasa, 1 bardak soğuk kahve (Latte).
Spor: 40 dk yürüyüş.
Su: Şimdilik 1.5 lt.
Bugün benüm saçma sapan oldu regl tatlı krizleri yüzünden.
Akşam yemeği de canım istemiyor kurtarıcım Wasa ile geçiştirdim.
Bugün daha bir şey yemiycem.
Ben de yarın sırf protein veya lapa yapıcam.
Sizce hangisini yapayım?
Kesinlikle katılıyorum.Asya sen böyle konuşunca gerçekten çok kızıyorum
Demekki sen Allahtan dahamı iyi biliyon
Herşeyin bi vakti saati var
Sen sebeplerini yap gerisini Allaha bırak
Sende birçok kişiden duymuşundur
Ne zamanki bu konuyu bir tarafa bırakıp can sıkmayı stresi bırakırlarsa o zaman hamile kalmışlar
Yapma be gülüm... Ağlama lütfen..abla çok yorucu bir süreç görüyorsunuz elimden gelen fazla fazla yapıyorum sonuç hep olumsuzz eşimde yokk tam kasvet çöktü
Sen bilirsin cnmYok ablacım detoks değil.
Lapayı yapıp ödemden kurtulsam iyi olur dedim.
Dün içtiğim su yapıştı kaldı sanki üstümde can sıkıcı bir durum.
Öğlen akşam olmadı farkındayım, bugün böyle oldu.
Şu an reglsin normal bunlar. İyi bile atlatmışsın.
Regl olduğun için lapa yap derim ben..
Sen bilirsin cnm
Ama zaten reglin bitince ödemin gider haftaya daha çok düşersin
Böyle şeyler elinde joker olarak dursunki gerçekten ihtiyacın olduğunda yaparsın
Reyhanım istersen perşembe tartılO da doğru ama alıştımya eksi görmeye şimdi artı görünce kötü hissettim.
Acaba sabah mesela yumurta falan yesem öğlen ve akşam lapa yapsam olmaz mı ki?
Duanı et allaha güven.. İsyana giriyor lafların. Allahın gücüne gider..olmicak gülüm benim umuudum sıfır artık..Allahtan istiyorum ona sığınıyorum sabır istiyorum sabırrr bende kalmadı çünkü
Rabbim isteyen herkese versin..İnşallah.Kuzum ben senden daha vahim durumdayım ama umutsuzluğa kapılmıyorum.
Bak 26 yaşındayım daha adam gibi kontrol bile olmadım.
2 seneye yaklaştı korunmayı bırakalı.
Hem sen bir defa hamile kalmışsın kürtaj oldum dediğine göre.
Bir defa kaldıysan bir daha kalabilirsin, sen kalabildiğini gördün.
Bende o da yok.
Olmuyor ben denedim..O da doğru ama alıştımya eksi görmeye şimdi artı görünce kötü hissettim.
Acaba sabah mesela yumurta falan yesem öğlen ve akşam lapa yapsam olmaz mı ki?
Bu çok iyiydi
Yok kız tadı kötü diye programlama kendini.
Ben de ilk akşam cevizleri suya koyarken ben bunu içemem dedim ama alıştım bile.
haşa isyan etmem abla sadece yorulmuş birinin tükenmişliği artıkDuanı et allaha güven.. İsyana giriyor lafların. Allahın gücüne gider..
Rabbim isteyen herkese versin..İnşallah.
Olmuyor ben denedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?