Çok az olmuş be asya..menüm
sabah
1 kk peynir
domates salatalık
ara
2 küçük ceviz
akşam
1 tabak brokoli çorbası
yoğurt
su 1 lt yakın içerim daha dışarda wc sorun olur diye su içemedim
spor saat 12 den akşam 4 e kadar yürüdüm diyebilirim
Geçmiş olsun allah şifa versin. Şimdi iyimi?Ben bugun cok yorucu ve kotu bi gun gecirdim oglede yuruse ciktiktan yarim saat sonra kaynanam aradi oglum ateslenmis kosarak eve geldim atesi 39.7 nasil hazirladim nasil evden ciktimi hatirlamiyorum bile hemen esimi aradim hastaneye geldi gittigimde ates 40 i gormustu igneler ilaclar serumlar islak pamuklar derken dusurduk ve biraz once eve geldik oglusumu yatirdim menumu yazmaya geldim
Sabah
10:00
Lor peynirli 2 yumurta
2 ceri domates
1 salatalik
Maydonoz roka
Ogle
Yok
Aralar
Yok
Aksam
17:30
5 tane yagsiz tuzsuz cigkofte
1 bardak ayran
Biraz marul
Su
3 litre( hastanede diyet hicbisey yoktu bende tek saglikli olarak su dusundum devamli su ictim)
Spor
45 dk yuruyus( 15 dksi tempolu bi kosu oldu)
Tesekkur ederim umarim bununla kalir devam etmez atesi
Usutmus demedi ama abla bogazi yuzunden dedi bide benim oglumun tek kulaginin zari delik digeri de cok asinmis baya tedavi falan gorduk ama buyuyene kadar ameliyat falan yapamiyolarmis onunda etkisi olabilir dediÇok az olmuş cnm 
Çok geçmiş olsun cnm
Niye ateşlenmiş üşütmüşmü
Hastaneden geldikten sonra uyudu atesi iyi gibi ama terleyemiyo o yuzden tam anlamiyla dusuremiyoz bi fikri olan var mi napsam ateslenince ilaclar cok fayda etmiyo agri kesicilerÇok az olmuş be asya..
Geçmiş olsun allah şifa versin. Şimdi iyimi?
Neyse cnm zamanında götürmüşünüzUsutmus demedi ama abla bogazi yuzunden dedi bide benim oglumun tek kulaginin zari delik digeri de cok asinmis baya tedavi falan gorduk ama buyuyene kadar ameliyat falan yapamiyolarmis onunda etkisi olabilir dedi
Benim bildiğim ateşte, fitil daha çok işe yarıyorHastaneden geldikten sonra uyudu atesi iyi gibi ama terleyemiyo o yuzden tam anlamiyla dusuremiyoz bi fikri olan var mi napsam ateslenince ilaclar cok fayda etmiyo agri kesiciler
Valla sirkeli su ile kompres yapmak iyi gelir derler bi dene istersen..Hastaneden geldikten sonra uyudu atesi iyi gibi ama terleyemiyo o yuzden tam anlamiyla dusuremiyoz bi fikri olan var mi napsam ateslenince ilaclar cok fayda etmiyo agri kesiciler
Usutmus demedi ama abla bogazi yuzunden dedi bide benim oglumun tek kulaginin zari delik digeri de cok asinmis baya tedavi falan gorduk ama buyuyene kadar ameliyat falan yapamiyolarmis onunda etkisi olabilir dedi
Sirkenin ne sirkesi oldugu fark ediyomu abla acaba bende elma sirkesi varValla sirkeli su ile kompres yapmak iyi gelir derler bi dene istersen..
Elma sirkesi canım.Sirkenin ne sirkesi oldugu fark ediyomu abla acaba bende elma sirkesi var
benita_ask Kuzum bahsettiğin çayın içinde sinameki yoktur inşallah?
İnsallah tupe gerek kalmaz dedi abla doktor eger cok buyurse delik tup dusuyomus durmuyomus 7-8 yasina gelince bi operasyonu varmis dikim yapiliyomus belki biraz daha ilerler tip 6 senedeCanım geçmiş olsun.
Kulak tüpü mü takılacak büyüyünce?
Elma sirkesi canım.
varmış
İnsallah tupe gerek kalmaz dedi abla doktor eger cok buyurse delik tup dusuyomus durmuyomus 7-8 yasina gelince bi operasyonu varmis dikim yapiliyomus belki biraz daha ilerler tip 6 senede
öğlendi evden çıktığımda abla zaten hep dışardaydım mübarek çarşıdada hep yenilmemesi gereken şeyler var...çarşıda tesadüf eski iş arkadaşlarımı gördüm şokkk oldular şokk beni öyle görünce onlar öyle tepki verince çok hoşuma gitti keyfimi yerine getirdiler veeee ben hedefi 65 ten 60 a çektim kızlarÇok az olmuş cnm 
Çok geçmiş olsun cnm
Niye ateşlenmiş üşütmüşmü
çokk geçmiş olsun gülüm anlaşılan bugün çoğumuz için zor bir gün olmuşHastaneden geldikten sonra uyudu atesi iyi gibi ama terleyemiyo o yuzden tam anlamiyla dusuremiyoz bi fikri olan var mi napsam ateslenince ilaclar cok fayda etmiyo agri kesiciler
Usutmus demedi ama abla bogazi yuzunden dedi bide benim oglumun tek kulaginin zari delik digeri de cok asinmis baya tedavi falan gorduk ama buyuyene kadar ameliyat falan yapamiyolarmis onunda etkisi olabilir dedi
benita_ask Kuzum bahsettiğin çayın içinde sinameki yoktur inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?