💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Çok az olmuş be asya..
Geçmiş olsun allah şifa versin. Şimdi iyimi?

Çok az olmuş cnm 

Çok geçmiş olsun cnm
Niye ateşlenmiş üşütmüşmü
Usutmus demedi ama abla bogazi yuzunden dedi bide benim oglumun tek kulaginin zari delik digeri de cok asinmis baya tedavi falan gorduk ama buyuyene kadar ameliyat falan yapamiyolarmis onunda etkisi olabilir dedi

Usutmus demedi ama abla bogazi yuzunden dedi bide benim oglumun tek kulaginin zari delik digeri de cok asinmis baya tedavi falan gorduk ama buyuyene kadar ameliyat falan yapamiyolarmis onunda etkisi olabilir dedi
Neyse cnm zamanında götürmüşünüz
İnşallah en kısa sürede şifa bulur

Hastaneden geldikten sonra uyudu atesi iyi gibi ama terleyemiyo o yuzden tam anlamiyla dusuremiyoz bi fikri olan var mi napsam ateslenince ilaclar cok fayda etmiyo agri kesiciler
Benim bildiğim ateşte, fitil daha çok işe yarıyor

Bende verıyım menumu

ceviz ev suyu

11:30 4,5 badem,2 kaju,3 cam fıstık,4 fıstık,1 kayısı,3 kuru üzüm

12:30 1,5 çavdar ekmegınden peynırlı domateslı tost(3 dılım çavdar,1 kk peynır,yarım domates)5 dal kıvırcık

Spor
40 dk zumba
30 dk total bady

Zumba erkek hocayla oldu kardıo yonelık baya zorluyor kardıo yapmanıza gerek yok dedı sonra baska ders başladı gırdım total bady agırlıklarla vucut her bolgesı çalısıyor o yuzden hoca 2 derse gıren başka bıse yapmasın dedı

Bıde kızlar erkek hoca egzerrsız yaparken su içmeyın su toplar vucut dedı tabı ben yarım lt hupletmıstım

16:35 yarım sımıt :)Spor sonrası ben acıkıyorum mıgdem senfonı orkestırası gıbı oluyor

18:30 1,5 kepce corba,2 yk tavuklu bulgur, bır buyuk ayran az tuz

Su 3 ,5 lt

Aaa varsa kullanmasın

İnsallah tupe gerek kalmaz dedi abla doktor eger cok buyurse delik tup dusuyomus durmuyomus 7-8 yasina gelince bi operasyonu varmis dikim yapiliyomus belki biraz daha ilerler tip 6 senede

Anladım kuzum.
Tüp takılacaksa korkma diyecektim. Çok basit bir şey çünkü.
İnşallah ilerler tıp, çok geçmiş olsun.

Çok az olmuş cnm 

Çok geçmiş olsun cnm
Niye ateşlenmiş üşütmüşmü
öğlendi evden çıktığımda abla zaten hep dışardaydım mübarek çarşıdada hep yenilmemesi gereken şeyler var...çarşıda tesadüf eski iş arkadaşlarımı gördüm şokkk oldular şokk beni öyle görünce onlar öyle tepki verince çok hoşuma gitti keyfimi yerine getirdiler veeee ben hedefi 65 ten 60 a çektim kızlar incecik olmak lazımm

Hastaneden geldikten sonra uyudu atesi iyi gibi ama terleyemiyo o yuzden tam anlamiyla dusuremiyoz bi fikri olan var mi napsam ateslenince ilaclar cok fayda etmiyo agri kesiciler
çokk geçmiş olsun gülüm anlaşılan bugün çoğumuz için zor bir gün olmuş

Çok gecmıs olsun

benita_ask Kuzum bahsettiğin çayın içinde sinameki yoktur inşallah?

Var canım ama ben baktım benım ecde bır tane daha karısık bıtkı cayım var haftada 1 ,2 ıcerım o da cıkarır zaten hergub ıcmem ondada var bunuda hergun ıcmem hergun ıcınce benum bunye alısıyor o yzden ıcmem hergun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…