💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kızlar bu d kontrol hapı kilo şişlik ödem vs yapıyormu kızlar

Canım ben çok üzün süre kullandım bende yapmadı.
Sana hangisini verdi?

Reyhanım istersen perşembe tartıl
Eğer geçtiğimiz cumaya göre artı olursan, o gün lapa yap

Evet abla bu daha mantıklı.
Öyle yapayım ben.
Yarın tartılmayayım.

Olmuyor ben denedim..

Ay o zaman yapmayayım.
Daha da artı olmayayım.

Adı neymiş?
haşa isyan etmem abla sadece yorulmuş birinin tükenmişliği artık
Üzgünsn anlıyorum ama tevekkülde güç vardır asya..

Kız çayın içeriğinde ne var onu dememişin

Sana hangisini verdi?

Öyle yapayım ben.
Yarın tartılmayayım.

Ay o zaman yapmayayım.
Daha da artı olmayayım.
Sabah öğle akşam lapa yersen oluyor.
Ama kahvaltı artı iki öğün lapa olmuyor.

Sana hangisini verdi?

Öyle yapayım ben.
Yarın tartılmayayım.

Ay o zaman yapmayayım.
Daha da artı olmayayım.
Kız Reyhan biz şimdiye kadar niye birbirimizi izlememişiz

Üzülme Allah aşkına ne bu umutsuzluk ne kadar çok örnek var yıllarca cocugu olmayıp sonra anne baba olan sen kafanı bır rahat bırak sankı yaş 45 tabıkı zordur ben bılemem ama bu zorlugun sonu çok güzel bır ödül olucak buna ınan dakın pes etme kaybetmeyı kabul etmek yakışmıyor

kızlar bu d kontrol hapı kilo şişlik ödem vs yapıyormu kızlar
Bana adet sancıları ıcın vermıstı doktor cok agrılı sancılı gecıyodu yuzum benbeyaz oluyodu agrıdan kalkamıyodum 8,9 sene once 1 ay kullandım tabı ozaman ne ıse yaradıgı tam bılmıyodum ılgı alanım olmadıgı ıcın :) 1 ayda kıko aldırmaz hele senın gıbı dıkkatlı beslenen spor yapan bırıne aldırmaz merak etme

Kız çayın içeriğinde ne var onu dememişin

Anason rezene sınamekı kişniş meyankoku pımpınrlla anısum yabacı bıseler daha var ben zaten hergun ıcmem haftada 1 tane ıcerım çok çok sıkısınca anca onun dısında dogal yollara devam

İyi aksamlar herkese Asyacim canini sakin sıkma eger rahatsizligin pko sa ablam pko lu ve 2 tane cocugu var yani cocuk icin buyuk bi engel olmadigi gibi rabbim izin verirse engel bile degil doktorlar bi vesile biz herseyi Allahtan istiyoruz onun yiyecegi ekmek icecegi su varsa bu dunyada rizki varsa eninde sonunda alirsin kuagini moralini bozma ve bu konuyu cok kafana takma beynini vucudunu biraz serbest birak o sana istwsiklerini verir zaten

Ben bugun cok yorucu ve kotu bi gun gecirdim oglede yuruse ciktiktan yarim saat sonra kaynanam aradi oglum ateslenmis kosarak eve geldim atesi 39.7 nasil hazirladim nasil evden ciktimi hatirlamiyorum bile hemen esimi aradim hastaneye geldi gittigimde ates 40 i gormustu igneler ilaclar serumlar islak pamuklar derken dusurduk ve biraz once eve geldik oglusumu yatirdim menumu yazmaya geldim
Sabah
10:00
Lor peynirli 2 yumurta
2 ceri domates
1 salatalik
Maydonoz roka
Ogle
Yok
Aralar
Yok
Aksam
17:30
5 tane yagsiz tuzsuz cigkofte
1 bardak ayran
Biraz marul
Su
3 litre( hastanede diyet hicbisey yoktu bende tek saglikli olarak su dusundum devamli su ictim)
Spor
45 dk yuruyus( 15 dksi tempolu bi kosu oldu)

Kuzum bir şey yememişsin ama çok az olmuş

Aaa çok geçmiş olsun.

Çok az olmuş cnm 
Çok geçmiş olsun cnm
Niye ateşlenmiş üşütmüşmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…