Adı ne hapın?kızlar bu d kontrol hapı kilo şişlik ödem vs yapıyormu kızlar
kızlar bu d kontrol hapı kilo şişlik ödem vs yapıyormu kızlar
Reyhanım istersen perşembe tartıl
Eğer geçtiğimiz cumaya göre artı olursan, o gün lapa yap
Olmuyor ben denedim..
Adı neymiş?Kotude olsa ıctım
muska77 hoca bana sordu nasıl gıdıyor bende anlattım az degıl ayda3 kılo hele sporla hıc az degıl dedı sıkılasman onemlı dedı 3 verırsın ama 5 gıbı durur dedı soyledım olculerımı orda bır bayan daha vardı maşallah dedı ıyı takma dedı sonra benım kabızlıgım var malesef bır ogun fazla yesem ınanılmaz artı oluyor dedım o zaman bu çayı dene gece ıc yat sbah cıkarsın cıkamazsan sabahta ıc dedı kardesıme anlattım eczaneye gıtmısken aktara gıtmıs bulmus adamda cıkartır demıs bıde kuru ıncırı zeytınyagda bekletıp sabah yesın demıs ama o ınkansız ben yıyemem zeytın yag bıle ıcemem :)
Üzgünsn anlıyorum ama tevekkülde güç vardır asya..haşa isyan etmem abla sadece yorulmuş birinin tükenmişliği artık
olaristaAdı ne hapın?
Kız çayın içeriğinde ne var onu dememişinKotude olsa ıctım
muska77 hoca bana sordu nasıl gıdıyor bende anlattım az degıl ayda3 kılo hele sporla hıc az degıl dedı sıkılasman onemlı dedı 3 verırsın ama 5 gıbı durur dedı soyledım olculerımı orda bır bayan daha vardı maşallah dedı ıyı takma dedı sonra benım kabızlıgım var malesef bır ogun fazla yesem ınanılmaz artı oluyor dedım o zaman bu çayı dene gece ıc yat sbah cıkarsın cıkamazsan sabahta ıc dedı kardesıme anlattım eczaneye gıtmısken aktara gıtmıs bulmus adamda cıkartır demıs bıde kuru ıncırı zeytınyagda bekletıp sabah yesın demıs ama o ınkansız ben yıyemem zeytın yag bıle ıcemem :)
olarista adıCanım ben çok üzün süre kullandım bende yapmadı.
Sana hangisini verdi?
Evet abla bu daha mantıklı.
Öyle yapayım ben.
Yarın tartılmayayım.
Ay o zaman yapmayayım.
Daha da artı olmayayım.
Sabah öğle akşam lapa yersen oluyor.Canım ben çok üzün süre kullandım bende yapmadı.
Sana hangisini verdi?
Öyle yapayım ben.
Yarın tartılmayayım.
Ay o zaman yapmayayım.
Daha da artı olmayayım.
Kız Reyhan biz şimdiye kadar niye birbirimizi izlememişizCanım ben çok üzün süre kullandım bende yapmadı.
Sana hangisini verdi?
Öyle yapayım ben.
Yarın tartılmayayım.
Ay o zaman yapmayayım.
Daha da artı olmayayım.
Rahatla asyam her bünye aynı değil tabii ama olmaz inşallah ödem falan..olarista
geçicek abla şu ağlama krizi geçsin rahatlicamRahatla asyam her bünye aynı değil tabii ama olmaz inşallah ödem falan..
olarista adı
Sabah öğle akşam lapa yersen oluyor.
Ama kahvaltı artı iki öğün lapa olmuyor.
Kız Reyhan biz şimdiye kadar niye birbirimizi izlememişiz
sol overde kist var 1 ay d kontrol kullanmanı istiyorum dedi tahlil yaptı meğer gebelik testiymiş 3 saat onu bekledim boş boş sonuçtan sonra bana 1 ay müsade et bu hapı kullan kist erisin adet olucaksın 3. günü gel dedi çok yoruldum çokkkkk...benim hiç çocuğum olmicak ben biliyorum naparsam yapayım zayıflıktan ölsemde olmicak....adam daha da kilo ver falan diye kelimesini bile etmedi yani tedavi için olumsuzluk teşkil etmiyor kilom şeker dediler insülin kullanıyorum 2 yıl olacak aama hepsi boşuna boşuna
Bana adet sancıları ıcın vermıstı doktor cok agrılı sancılı gecıyodu yuzum benbeyaz oluyodu agrıdan kalkamıyodum 8,9 sene once 1 ay kullandım tabı ozaman ne ıse yaradıgı tam bılmıyodum ılgı alanım olmadıgı ıcın :) 1 ayda kıko aldırmaz hele senın gıbı dıkkatlı beslenen spor yapan bırıne aldırmaz merak etmekızlar bu d kontrol hapı kilo şişlik ödem vs yapıyormu kızlar
Kız çayın içeriğinde ne var onu dememişin
geçicek abla şu ağlama krizi geçsin rahatlicam
tüm gün yürüdüm kız ben eczaneye uğrayıp geliyorumKız senı koşu bandıda rahatlatır sonrafa ılık bır dus ohhhh
menüm
sabah
1 kk peynir
domates salatalık
ara
2 küçük ceviz
akşam
1 tabak brokoli çorbası
yoğurt
su 1 lt yakın içerim daha dışarda wc sorun olur diye su içemedim
spor saat 12 den akşam 4 e kadar yürüdüm diyebilirim
Ben bugun cok yorucu ve kotu bi gun gecirdim oglede yuruse ciktiktan yarim saat sonra kaynanam aradi oglum ateslenmis kosarak eve geldim atesi 39.7 nasil hazirladim nasil evden ciktimi hatirlamiyorum bile hemen esimi aradim hastaneye geldi gittigimde ates 40 i gormustu igneler ilaclar serumlar islak pamuklar derken dusurduk ve biraz once eve geldik oglusumu yatirdim menumu yazmaya geldim
Sabah
10:00
Lor peynirli 2 yumurta
2 ceri domates
1 salatalik
Maydonoz roka
Ogle
Yok
Aralar
Yok
Aksam
17:30
5 tane yagsiz tuzsuz cigkofte
1 bardak ayran
Biraz marul
Su
3 litre( hastanede diyet hicbisey yoktu bende tek saglikli olarak su dusundum devamli su ictim)
Spor
45 dk yuruyus( 15 dksi tempolu bi kosu oldu)
Çok az olmuş cnm menüm
sabah
1 kk peynir
domates salatalık
ara
2 küçük ceviz
akşam
1 tabak brokoli çorbası
yoğurt
su 1 lt yakın içerim daha dışarda wc sorun olur diye su içemedim
spor saat 12 den akşam 4 e kadar yürüdüm diyebilirim
Çok geçmiş olsun cnmBen bugun cok yorucu ve kotu bi gun gecirdim oglede yuruse ciktiktan yarim saat sonra kaynanam aradi oglum ateslenmis kosarak eve geldim atesi 39.7 nasil hazirladim nasil evden ciktimi hatirlamiyorum bile hemen esimi aradim hastaneye geldi gittigimde ates 40 i gormustu igneler ilaclar serumlar islak pamuklar derken dusurduk ve biraz once eve geldik oglusumu yatirdim menumu yazmaya geldim
Sabah
10:00
Lor peynirli 2 yumurta
2 ceri domates
1 salatalik
Maydonoz roka
Ogle
Yok
Aralar
Yok
Aksam
17:30
5 tane yagsiz tuzsuz cigkofte
1 bardak ayran
Biraz marul
Su
3 litre( hastanede diyet hicbisey yoktu bende tek saglikli olarak su dusundum devamli su ictim)
Spor
45 dk yuruyus( 15 dksi tempolu bi kosu oldu)
Tesekkur ederim umarim bununla kalir devam etmez atesiKuzum bir şey yememişsin ama çok az olmuş
Aaa çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?