- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
Ben sabahlari da biraktim ama sadece kacamak yaptigim gunler ekmek hakkimda puaca yiyorum cok pisman oluyorum ama dayanamiyorum isteÇok güzel herzamankli gibi..
Bir kepçe fasulye+salata yap bence..
Bende öyleydim şindi sadece sabahları...
sporrrr harikaaaaİyi aksamlar herkese bugunki menum
Sabah
10:00
1 bardak ilik limonlu su
10:30
2haslanmis yumurta
2 ceri domates
Maydonoz
Roka
Salatalik
1 fincan yesil cay
13:00
4 tane izgara kofte
1 kase yogurt
Salata
Aksam
17:00
Sarmisakli yogurtlu brokoli
Su
3 litre oldu
Spor
1 saat bisiklet
1 saat plates
30 dk yuruyus
Sadece kalori açısından değil cnm hazırlarda katkı maddeleri varValla bır doktorun yazısını okumustum kremalı olmayanlat ıcılebılır demıstı bazıalrının kalorısı evde yaptıklarımızla es deger corbada pek takmıyorum kafama haftada bır oluyor onun dısında krndım yapıyorum basım dun geceden berı ılac almama ragmen cok kotu agrıyor pazara bıle cıkamadım
menüde sporda iyi bence ablişş8,00
Kıymalı yumurta (2kaşık kıyma,2yumurta ile)
14,00
Tonbalıklı yeşil salata
19,00
Tavuk ızgara/4 kaşık yoğurt
2,5 oldu 3olur yatana kadar
1,5 saatte yürüdüm kızlar..
Kızzz bu hafta yine 1.mi olacanİnsallah Aysa benim hedefim yilbasina 70 ti ama degisti 67-68 koydum hedefi cunku bugun 70 i ortalarindan gordum:)
Daha ne olsun şekercim8,00
14,00
Tonbalıklı yeşil salata
19,00
paylaş menü nü göreli abliş ayy bu aralar herkess çok iyyiiiiiKızzz bu hafta yine 1.mi olacan
Bugünden çok ümitliyim
Belki sana rakip olabilirim
Tesekkur ederim canimcim ya insallah 65 te istedigim olculere de kavusmus olurum hedef 65 ama bi de hala kilolu durursam o zaman diyete devam ederim ama moralim de bozulursüpermişşşşşşşşş gülümmmmmtebriklerrrrr
Kızım senin nasıl bir meton var ya.. Afaroz edecem seni haaaa.İnsallah Aysa benim hedefim yilbasina 70 ti ama degisti 67-68 koydum hedefi cunku bugun 70 i ortalarindan gordum:)
67 Uçmuşum dimi?evet abliş benim hedef 68 di senin hedef kaçtı abla
Sabah olmaması iyi değil cnm
Ama diğer öğünler güzel
Salatayda bayıldım
Valla bır doktorun yazısını okumustum kremalı olmayanlat ıcılebılır demıstı bazıalrının kalorısı evde yaptıklarımızla es deger corbada pek takmıyorum kafama haftada bır oluyor onun dısında krndım yapıyorum basım dun geceden berı ılac almama ragmen cok kotu agrıyor pazara bıle cıkamadım
eşim almış abla hani şu karışık çerzler varya ondan toplasan 10 tane falan denk gelmiştir o mısırdan ama daha dikkat ederim
8,00
14,00
Tonbalıklı yeşil salata
19,00
Ben kilo veriyimde abla sen 1.olursun insallah:)Kızzz bu hafta yine 1.mi olacan
Bugünden çok ümitliyim
Belki sana rakip olabilirim
yok abla neden uçasın senin meton çok iyi her zaman söylüyorum reçellere rağmen harika yaniKızım senin nasıl bir meton var ya.. Afaroz edecem seni haaaa.
Bu metoyla nasıl kilo aldın sen?
67 Uçmuşum dimi?
yılbaşına az kaldı hedefleri tutturmamız lazımmm kızlarrrrrr
ayy benimde hedef 65 ti ama ben aşağı çektim gülüm devam ederim 60 a indimmi tamamdırTesekkur ederim canimcim ya insallah 65 te istedigim olculere de kavusmus olurum hedef 65 ama bi de hala kilolu durursam o zaman diyete devam ederim ama moralim de bozulur
Sağol şekerim..menüde sporda iyi bence ablişş
Kız bide erkendenn regl geldi ya aklım çıkıyo artı görürüm cuma diye..Daha ne olsun şekercim
Geçmiş olsun özlemcim..Basım cok agrıyor erken yattım ama uyanmama ragmen kalkamadım agrı gozume vurdu mıgdem kalkıyor zor bela evı supurdum salatamı yaptım onun dısında hıc bıse yapamadım
ayyyyy inşallah kızlarr bu aralar hepimizin maşşallahı varTutturcaz inşAllah
Abla evde ekmek yiyen 3 kisi var birisi kizim 5 yasinda ne kadar yiyebilir dusun benim evime gunde 4 ekmek giriyodu nerdeyse ve ben hep pasta borek corek cok yapiyorum evimde hic eksik olmazdi esimde cok seviyodu aman kalmasin atilir aman kalmasin dokulur diye diye midemi copten degersiz kullandim nasil kilo almiyimKızım senin nasıl bir meton var ya.. Afaroz edecem seni haaaa.
Bu metoyla nasıl kilo aldın sen?
67 Uçmuşum dimi?
Valla menü su spor dört dörtlük olmuşİyi aksamlar herkese bugunki menum
Sabah
10:00
1 bardak ilik limonlu su
10:30
2haslanmis yumurta
2 ceri domates
Maydonoz
Roka
Salatalik
1 fincan yesil cay
13:00
4 tane izgara kofte
1 kase yogurt
Salata
Aksam
17:00
Sarmisakli yogurtlu brokoli
Su
3 litre oldu
Spor
1 saat bisiklet
1 saat plates
30 dk yuruyus
Ay taktı bu cadı benim ekmeciğimle reçelciğime....yok abla neden uçasın senin meton çok iyi her zaman söylüyorum reçellere rağmen harika yani
Tabisi...ayyyyy inşallah kızlarr bu aralar hepimizin maşşallahı varhani az da gitse ne olursa olsun azimliyiz ondan bahsediyorum bırakmak yokk
Bende öyleydim ama senin gibi üçer üçer gitmiyo ya kıskandım azıcıkAbla evde ekmek yiyen 3 kisi var birisi kizim 5 yasinda ne kadar yiyebilir dusun benim evime gunde 4 ekmek giriyodu nerdeyse ve ben hep pasta borek corek cok yapiyorum evimde hic eksik olmazdi esimde cok seviyodu aman kalmasin atilir aman kalmasin dokulur diye diye midemi copten degersiz kullandim nasil kilo almiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?