💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

sporrrr harikaaaa

Sadece kalori açısından değil cnm hazırlarda katkı maddeleri var
Mümkün olduğunca tercih etmemeliyiz

Geçmiş.olsun cnm

eşim almış abla hani şu karışık çerzler varya ondan toplasan 10 tane falan denk gelmiştir o mısırdan ama daha dikkat ederim

Karışıklardaki pek soslu olmuyor genelde. Onlar madum afiyet olsun canım

8,00
Kıymalı yumurta (2kaşık kıyma,2yumurta ile)
14,00
Tonbalıklı yeşil salata
19,00
Tavuk ızgara/4 kaşık yoğurt
2,5 oldu 3olur yatana kadar
1,5 saatte yürüdüm kızlar..

Güzelllllllll

Tesekkur ederim canimcim ya insallah 65 te istedigim olculere de kavusmus olurum hedef 65 ama bi de hala kilolu durursam o zaman diyete devam ederim ama moralim de bozulur
ayy benimde hedef 65 ti ama ben aşağı çektim gülüm devam ederim 60 a indimmi tamamdırne zamana inerim bilmiyorum ama inene kadar devam

Kızım senin nasıl bir meton var ya.. Afaroz edecem seni haaaa.
Bu metoyla nasıl kilo aldın sen?

67 Uçmuşum dimi?
Abla evde ekmek yiyen 3 kisi var birisi kizim 5 yasinda ne kadar yiyebilir dusun benim evime gunde 4 ekmek giriyodu nerdeyse ve ben hep pasta borek corek cok yapiyorum evimde hic eksik olmazdi esimde cok seviyodu aman kalmasin atilir aman kalmasin dokulur diye diye midemi copten degersiz kullandim nasil kilo almiyim

Valla menü su spor dört dörtlük olmuş
Gayette sağlıklı

yok abla neden uçasın senin meton çok iyi her zaman söylüyorum reçellere rağmen harika yani
Ay taktı bu cadı benim ekmeciğimle reçelciğime....
ayyyyy inşallah kızlarr bu aralar hepimizin maşşallahı var hani az da gitse ne olursa olsun azimliyiz ondan bahsediyorum bırakmak yokk
Tabisi...
Bende öyleydim ama senin gibi üçer üçer gitmiyo ya kıskandım azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…