- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
Abla ayni benim kafadasin ekmek ne guzel mi nimet ya bir oturusta eger bi de taze citir citirsa bir ekmek yiyip kalkan bi insandim bende ama diyette tamamen cikarmak zorunda kaldim cunku ekmek yerken kilo veremiyorum benVeee çok lezzetli iki gündür niyetliymişim gibi geziyorum..
Hele dün orucun ilk günü gibiydi...
Yakınız zaten seninle. Görürüz inşallahOlursun inş. canım. Bende çok görmek istiyom 6lı rakam tartıda..
Mısır soslulardan değilse güzel cnmkızlar menüm
sabah kalkınca 1 bardak suda bekletilmiş suyu ve ceviz 1 taneydi
ıspanaklı omlet,1 bardak süt
ara
1 sade türk kahvesi
ara
1 avuçtan biraz fazla kuruyemiş (leblebi,fıstık,mısır)
akşam
salata
tavuk
su 2 lt
spor 1 saat egzersiz yaptım
Tabi ki salata :)))Melihacigim menun cok saglikli.
Ben gene yedm tabineyse sorucam su aksam icin k.fasulye yaptim ne kadar yesem yanina pilav var ama salatami yesem bilemedim
Çok güzel herzamankli gibi..kızlar menüm
ara
1 sade türk kahvesi
ara
akşam
salata
tavuk
su 2 lt
Bir kepçe fasulye+salata yap bence..Melihacigim menun cok saglikli.
Ben gene yedm tabineyse sorucam su aksam icin k.fasulye yaptim ne kadar yesem yanina pilav var ama salatami yesem bilemedim
Bende öyleydim şindi sadece sabahları...Abla ayni benim kafadasin ekmek ne guzel mi nimet ya bir oturusta eger bi de taze citir citirsa bir ekmek yiyip kalkan bi insandim bende ama diyette tamamen cikarmak zorunda kaldim cunku ekmek yerken kilo veremiyorum ben
Bende verıyım menümü hazır nasılsa
Kahvaltı olmadı basın çok fena agrıyor
12:00 2 yumurtalı omlet ( bırının beyazı dıgerı tam )1koz bıber,2 dılım çavdar.1 çay kaşıgı labne
15:40 1 bardak sut tarcınlı zencefıllı,1 medıne hurma,2 kayısı,3 kuru erık
18:00 1,5 kepçe yayla corbası(hazır),karabugday salatası
Salatayı 2 günlük hazırladım 2 kucuk havuç,1 orta boy turp,çeyrek gobek,5,6 dal kıvırcık,nane,maydanoz, dereotu,3,4 yaprak roka 3 cevız,5 badem,3 kaju,2 ,3 fıstık,2 kız bıber salatayı ıkıye boldum hergune 3 yk karabugday
Su 2,5 lt
yılbaşına az kaldı hedefleri tutturmamız lazımmm kızlarrrrrrÇok güzel herzamankli gibi..
Bir kepçe fasulye+salata yap bence..
Bende öyleydim şindi sadece sabahları...
Of pilav ustu kuru fasulye bayilirim ama tabiki salata yemen lazim hedefimizie ulasmak icinMelihacigim menun cok saglikli.
Bence gayet iyi bir menü yapmışsın..Bende verıyım menümü hazır nasılsa
12:00 2 yumurtalı omlet ( bırının beyazı dıgerı tam )1koz bıber,2 dılım çavdar.1 çay kaşıgı labne
Salatayı 2 günlük hazırladım 2 kucuk havuç,1 orta boy turp,çeyrek gobek,5,6 dal kıvırcık,nane,maydanoz, dereotu,3,4 yaprak roka 3 cevız,5 badem,3 kaju,2 ,3 fıstık,2 kız bıber salatayı ıkıye boldum hergune 3 yk karabugday
Su 2,5 lt
Ayyy inşallah..Yakınız zaten seninle. Görürüz inşallah
Asyacım menü güzel ama kuruyemişi mısır yerine badem ceviz fındık seçrrsen daha iyi olurkızlar menüm
ara
1 sade türk kahvesi
ara
akşam
salata
tavuk
su 2 lt
İnsallah Aysa benim hedefim yilbasina 70 ti ama degisti 67-68 koydum hedefi cunku bugun 70 i ortalarindan gordum:)yılbaşına az kaldı hedefleri tutturmamız lazımmm kızlarrrrrr
Emelim fasülye bol salata Yoğurt yiyebilirsinMelihacigim menun cok saglikli.
Maşallah çok güzel..İyi aksamlar herkese bugunki menum
Sabah
10:00
1 bardak ilik limonlu su
10:30
2haslanmis yumurta
2 ceri domates
Maydonoz
Roka
Salatalik
1 fincan yesil cay
13:00
4 tane izgara kofte
1 kase yogurt
Salata
Aksam
17:00
Sarmisakli yogurtlu brokoli
Su
3 litre oldu
Spor
1 saat bisiklet
1 saat plates
30 dk yuruyus
Başüstüne komutanım..yılbaşına az kaldı hedefleri tutturmamız lazımmm kızlarrrrrr
Keşke hazır çorba olmasaydı. Onları çok sağlıklı bulmuyorum.
eşim almış abla hani şu karışık çerzler varya ondan toplasan 10 tane falan denk gelmiştir o mısırdan ama daha dikkat ederimAsyacım menü güzel ama kuruyemişi mısır yerine badem ceviz fındık seçrrsen daha iyi olur
evet abliş benim hedef 68 di senin hedef kaçtı ablaMaşallah çok güzel..
Başüstüne komutanım..
Ayy bide o hedef vardı dimi ya..
Sabah olmaması iyi değil cnmBende verıyım menümü hazır nasılsa
Su 2,5 lt
süpermişşşşşşşşş gülümmmmmİnsallah Aysa benim hedefim yilbasina 70 ti ama degisti 67-68 koydum hedefi cunku bugun 70 i ortalarindan gordum:)
Bence gayet iyi bir menü yapmışsın..
Karabuğday hiç yemedim tadı güzelmi?
Ayyy inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?