💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Veee çok lezzetli iki gündür niyetliymişim gibi geziyorum..
Hele dün orucun ilk günü gibiydi...
Abla ayni benim kafadasin ekmek ne guzel mi nimet ya bir oturusta eger bi de taze citir citirsa bir ekmek yiyip kalkan bi insandim bende ama diyette tamamen cikarmak zorunda kaldim cunku ekmek yerken kilo veremiyorum ben

Bende verıyım menümü hazır nasılsa

Kahvaltı olmadı basın çok fena agrıyor

12:00 2 yumurtalı omlet ( bırının beyazı dıgerı tam )1koz bıber,2 dılım çavdar.1 çay kaşıgı labne

15:40 1 bardak sut tarcınlı zencefıllı,1 medıne hurma,2 kayısı,3 kuru erık

18:00 1,5 kepçe yayla corbası(hazır),karabugday salatası

Salatayı 2 günlük hazırladım 2 kucuk havuç,1 orta boy turp,çeyrek gobek,5,6 dal kıvırcık,nane,maydanoz, dereotu,3,4 yaprak roka 3 cevız,5 badem,3 kaju,2 ,3 fıstık,2 kız bıber salatayı ıkıye boldum hergune 3 yk karabugday

Su 2,5 lt

Olursun inş. canım. Bende çok görmek istiyom 6lı rakam tartıda..
Yakınız zaten seninle. Görürüz inşallah

Mısır soslulardan değilse güzel cnm

Melihacigim menun cok saglikli.

Ben gene yedm tabi neyse sorucam su aksam icin k.fasulye yaptim ne kadar yesem yanina pilav var ama salatami yesem bilemedim
Tabi ki salata :)))

İyi aksamlar herkese bugunki menum
Sabah
10:00
1 bardak ilik limonlu su
10:30
2haslanmis yumurta
2 ceri domates
Maydonoz
Roka
Salatalik
1 fincan yesil cay
13:00
4 tane izgara kofte
1 kase yogurt
Salata
Aksam
17:00
Sarmisakli yogurtlu brokoli
Su
3 litre oldu
Spor
1 saat bisiklet
1 saat plates
30 dk yuruyus

Çok güzel herzamankli gibi..
Melihacigim menun cok saglikli.

Ben gene yedm tabi neyse sorucam su aksam icin k.fasulye yaptim ne kadar yesem yanina pilav var ama salatami yesem bilemedim
Bir kepçe fasulye+salata yap bence..
Abla ayni benim kafadasin ekmek ne guzel mi nimet ya bir oturusta eger bi de taze citir citirsa bir ekmek yiyip kalkan bi insandim bende ama diyette tamamen cikarmak zorunda kaldim cunku ekmek yerken kilo veremiyorum ben
Bende öyleydim şindi sadece sabahları...

Keşke hazır çorba olmasaydı. Onları çok sağlıklı bulmuyorum.

Bence gayet iyi bir menü yapmışsın..
Karabuğday hiç yemedim tadı güzelmi?
Yakınız zaten seninle. Görürüz inşallah
Ayyy inşallah..

Asyacım menü güzel ama kuruyemişi mısır yerine badem ceviz fındık seçrrsen daha iyi olur

Maşallah çok güzel..
yılbaşına az kaldı hedefleri tutturmamız lazımmm kızlarrrrrr
Başüstüne komutanım..
Ayy bide o hedef vardı dimi ya..

Keşke hazır çorba olmasaydı. Onları çok sağlıklı bulmuyorum.

Valla bır doktorun yazısını okumustum kremalı olmayanlat ıcılebılır demıstı bazıalrının kalorısı evde yaptıklarımızla es deger corbada pek takmıyorum kafama haftada bır oluyor onun dısında krndım yapıyorum basım dun geceden berı ılac almama ragmen cok kotu agrıyor pazara bıle cıkamadım

Asyacım menü güzel ama kuruyemişi mısır yerine badem ceviz fındık seçrrsen daha iyi olur
eşim almış abla hani şu karışık çerzler varya ondan toplasan 10 tane falan denk gelmiştir o mısırdan ama daha dikkat ederim

Sabah olmaması iyi değil cnm
Ama diğer öğünler güzel
Salatayda bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…