eee tamam abliş pro ye onda sıkıntı yok yaa bende hamur işi sandımKız protein yüklüyom daha ne kadar dikkatli olabilrimki..
Ya umarım fazla su tutmam. Cumartesi olacak tartıdan sonra diye sevinyordum bide..
ben bırakırım ömür boyu yememeyi düşünüyorum şahsen zaten 3 aydır ağzıma sürmedim hiç istek bile duymadımBende birakamam ya baksana bi gün YEMEDİM ruyama girdi..
eminim bırakırım desen bırakırsın adımın asya olduğu kadar eminim hele sor niye çünkü sen baştan bırakamam diyorsun sigara içenlerde ben bırakamam dediği için bırakamıyor zaten misal eşimGül gül niye rüyalarıma girdiği belli oldu bak. Vücudum bana komplo kuruyor..
Kız sen ne anladın davetsiz misafir regl..eee tamam abliş pro ye onda sıkıntı yok yaa bende hamur işi sandım
amaaaaaannnnnnnnnn ay abliş ben de misafir anladımmm ay gülmekten kırıldımmmmKız sen ne anladın davetsiz misafir regl..
Gıcık nolacakben bırakırım ömür boyu yememeyi düşünüyorum şahsen zaten 3 aydır ağzıma sürmedim hiç istek bile duymadım
Eee seviyorum ondan olabilirmi?eminim bırakırım desen bırakırsın adımın asya olduğu kadar eminim hele sor niye çünkü sen baştan bırakamam diyorsun sigara içenlerde ben bırakamam dediği için bırakamıyor zaten misal eşim
Anam o kadar ünlem ve tırnak işaretini boşunamı koydum ben şimdi.amaaaaaannnnnnnnnn ay abliş ben de misafir anladımmm ay gülmekten kırıldımmmm
yoooo hiç istemedi inan kiGıcık nolacakhiçmi istemez insanın canı ya şöyle sıcak çıtır çıtır..
Eee seviyorum ondan olabilirmi?
Anam o kadar ünlem ve tırnak işaretini boşunamı koydum ben şimdi.
abliş ekmeğin besleyiciliği yok be ya sırf su toplatıyor nimettir baş tacı ama bu konuda karataya katılıyorumGıcık nolacakhiçmi istemez insanın canı ya şöyle sıcak çıtır çıtır..
Eee seviyorum ondan olabilirmi?
Veee çok lezzetli iki gündür niyetliymişim gibi geziyorum..abliş ekmeğin besleyiciliği yok be ya sırf su toplatıyor nimettir baş tacı ama bu konuda karataya katılıyorum
Veee çok lezzetli iki gündür niyetliymişim gibi geziyorum..
Hele dün orucun ilk günü gibiydi...
Bende sabahtan beri diyorum ya bırakamam diye..tamam abliş pes sen bırakmazsın ekmeği
Valla senin menülerin maşallahı var.. Afiyet olsunMenümü bildireyim
Sabah 7 30
1 haşlmış yumurta 3 dal marul 1 kk peynir 1 dlm tb ekmeği
Öğlen 1 kase ıspanak çorbası 3 izmir köfte
Ara 1 hurma
Akşam 1 kase tarhana çorbası haşlanmış brokoli
Spor 20 dk yürüyebildim
Su şimdilik 2.5 lt
Azimliyim 31 aralıkta 68 olmalıyım. En azından ucundan göreyim. 68.9 a da razıyım :)Valla senin menülerin maşallahı var.. Afiyet olsun
Bende sabahtan beri diyorum ya bırakamam diye..
Ben kazandım..
Olursun inş. canım. Bende çok görmek istiyom 6lı rakam tartıda..Azimliyim 31 aralıkta 68 olmalıyım. En azından ucundan göreyim. 68.9 a da razıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?