- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Ahh güzelim boşver geçmişi bugüne bakalım biz
Şekersiz olduğu için ben içtiklerimi yazmıyorum
Ama gün boyu iş yapmıyosam illaki bişeyler içerim
@EMELinEMELi
Benim her seye herkese en basta kosan is arkadaslarim da hala bebek gormeye gelecekler. Oglum dogali 6 ayi gecti. Onlar hala gelecek:)) aralarndan biri de hamile kaldi bu esnada. Bn de beklemiyorum daha bu saatten snra gelseler de bi anlami yok zaten cnku onlara ihtiyacm oldgnda yanimda deildi hicbiri. Degerleri de ederleri kadar iste gozumde:) telefonla dahi aramadilar ki biz her gun birlikteyfik ben dogum iznine ayrilana kadar.
İyi geceler ablaiyi geceler
Özlerimmm çabuk sus zaten bugün ne açtığım ne tokluğum belliydiKzıartmada olabılır yanına bıde patlıcan kabak patates kızartma cacık offff ya
Cnm bnm dedigim soguk buhar makinesi. Nebulizator de diyorlar. Bronsitte falan siklikla kullanilio. Ablam oglu icin almsti. Evet bildgn kuru dut. Iki uc tane dutla bi kac yaprak ihlamuru kaynatip icir oglusuna.saol canim
bildigimiz kuru yemis olan kurudut mu birgul.
klima var diye buhar makinasi aldik gecen sene.ama yapinca yerler islandi bir anda odamiz rutibetli gibi oldu.ben de nem var herhal diye dusinmustum.onu calistirsam mi ki acep.
Bn de tartidan snraki kahvaltiya bayiliorummm:)) hele sana lapadan snra her sy kral sofrasi:)Özlerimmm çabuk sus zaten bugün ne açtığım ne tokluğum belliydi
Midemde bütün gün konser vardı
Bide çok mutsuz oldum sinirden başım ağrıdı
Şu anda tek düşündüğüm sabahki tartı ve Kahvaltı
Özlerimmm çabuk sus zaten bugün ne açtığım ne tokluğum belliydi
Midemde bütün gün konser vardı
Bide çok mutsuz oldum sinirden başım ağrıdı
Şu anda tek düşündüğüm sabahki tartı ve Kahvaltı
Şekersiz olduktan sonra şart değil cnmBende yazmam ama ozaman ben ıcmedıgım ıcın cay bıde ne yesem içsem sorumlu hıssedıyorum
Bn de pilav pek sevmem canm hatta epeyce ergen yaslarina gelene kdr ne pilav ne de makarna yedim. Hala manti yemem mesela:))Benım aklıma dırek et suyuyla yapılmıs tereyaglı pılav geldı
Valla öyle, şimdiden yarınki menüm hazırBn de tartidan snraki kahvaltiya bayiliorummm:)) hele sana lapadan snra her sy kral sofrasi:)
Haa haaa sende şu anı, duan yapmışınTamam tamam adımı özlerım yapmıssın yemeklere olan özlemden galıbaduan bende açım cay verdım kendımı sabah olsa yumurta yesem
Bn de pilav pek sevmem canm hatta epeyce ergen yaslarina gelene kdr ne pilav ne de makarna yedim. Hala manti yemem mesela:))
Oh valla ne şanslıymışınBn de pilav pek sevmem canm hatta epeyce ergen yaslarina gelene kdr ne pilav ne de makarna yedim. Hala manti yemem mesela:))
Haa haaa sende şu anı, duan yapmışın
Ama benimki cuk oturmuş
Doğru tespit
Ben niye böyle pis boğazım diye çok kızıyorum kendime
Mantiyi aevemedim ya. Manti yemeye kalksam da iki uc tane manti alip kase dolusu yogutla sosun icne atip ole yiorum:))Kız mantı yenmezmı gece 2 de mantı acarken ev halkına yakalanmışlığım var en yakın ark 65 olmamı beklıyor soz vermıstım ona 65 olunca yapıcam dıye makarna bende aramam anca soslu falan olcak
Kızlarrrrr
Hemen konuyu değiştiriyoruz
Yılbaşı geliyor diye ucuzluklar başlamıştır
Hele küçük bedenlerde ne güzel Modeller vardır
Sizin en çok giymek istediğiniz şey ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?