💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

canim yaa insan umdugina kirilir tabi bari arasalarmis.ayip etmisler.boyke kotu gunlerde anliyor insan dostunu dusmanini.neyse bi elekten gecirmis oldun sen de.aci da olsa.ama ayni ortamdasin kabul et bence birgun gelsinler.

Kzıartmada olabılır yanına bıde patlıcan kabak patates kızartma cacık offff ya
Özlerimmm çabuk sus zaten bugün ne açtığım ne tokluğum belliydi
Midemde bütün gün konser vardı
Bide çok mutsuz oldum sinirden başım ağrıdı
Şu anda tek düşündüğüm sabahki tartı ve Kahvaltı

saol canim
bildigimiz kuru yemis olan kurudut mu birgul.
klima var diye buhar makinasi aldik gecen sene.ama yapinca yerler islandi bir anda odamiz rutibetli gibi oldu.ben de nem var herhal diye dusinmustum.onu calistirsam mi ki acep.
Cnm bnm dedigim soguk buhar makinesi. Nebulizator de diyorlar. Bronsitte falan siklikla kullanilio. Ablam oglu icin almsti. Evet bildgn kuru dut. Iki uc tane dutla bi kac yaprak ihlamuru kaynatip icir oglusuna.

Bn de tartidan snraki kahvaltiya bayiliorummm:)) hele sana lapadan snra her sy kral sofrasi:)

Tamam tamam adımı özlerım yapmıssın yemeklere olan özlemden galıbaduan bende açım cay verdım kendımı sabah olsa yumurta yesem

Bn de tartidan snraki kahvaltiya bayiliorummm:)) hele sana lapadan snra her sy kral sofrasi:)
Valla öyle, şimdiden yarınki menüm hazır
Sabah yumurtalı peynirli ekmekli kahvaltı
Öğlen döner yicemmmm tabiki ekmeksiz
Ama bu haftaki performansımla hakettim heralde

Tamam tamam adımı özlerım yapmıssın yemeklere olan özlemden galıbaduan bende açım cay verdım kendımı sabah olsa yumurta yesem
Haa haaa sende şu anı, duan yapmışın
Ama benimki cuk oturmuş
Doğru tespit
Ben niye böyle pis boğazım diye çok kızıyorum kendime

Bn de pilav pek sevmem canm hatta epeyce ergen yaslarina gelene kdr ne pilav ne de makarna yedim. Hala manti yemem mesela:))

Kız mantı yenmezmı gece 2 de mantı acarken ev halkına yakalanmışlığım var en yakın ark 65 olmamı beklıyor soz vermıstım ona 65 olunca yapıcam dıye makarna bende aramam anca soslu falan olcak

Haa haaa sende şu anı, duan yapmışın
Ama benimki cuk oturmuş
Doğru tespit
Ben niye böyle pis boğazım diye çok kızıyorum kendime

Açlık hallerı banada kız abla bende pıs bogazım hele bır ara hıç tadını bılmedıgım şeyler cekıyodu canım keske sadece yaşamak için yesem ben tam tersıyım

Kız mantı yenmezmı gece 2 de mantı acarken ev halkına yakalanmışlığım var en yakın ark 65 olmamı beklıyor soz vermıstım ona 65 olunca yapıcam dıye makarna bende aramam anca soslu falan olcak
Mantiyi aevemedim ya. Manti yemeye kalksam da iki uc tane manti alip kase dolusu yogutla sosun icne atip ole yiorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…