💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

evet kuzum zayıfladığını başkalarından duymak gerçekten çok hoşuna gidiyor insanın

eline sağlık canım kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim

ben anlamiyorum oglumun antibiyoyigi yeni hitti.ki kusa kusa icti yavrum..simdi yine oksuruyor.nwden yeniledi bu oksuruk.tekrar ilac vermek istemiyorum.iyi gelen bildiginiz denediiniz birsey var mi kizlar.oglum 14 aylik.
ben de griipoldum ustune ustluk.k
ayinbalidem gelmisti cocuga bakmak icin cocugun mikrop ona da gecti.aparr topar bi bakici bulduk.yani sabah iyi biraktim 2 saat sonra g3ldim hasta idi cok fena.simdi acilde bi serum versinler diye goturdu esim.
yani su ara ne kadar girebilirim bilmyrm kizlar kusuruma bakmayin.

Çok geçmiş olsun

sabah kalkinca ceviz suyumu ictim
1 yumurta peynir ve yulaf kepwginden krep yaptim.5 zeytin ne guzel ohh mis dedim
oglen enginar( yemwgi az kiyma ve pirincli ) ve yogurt ve 1 dilm ekmek

ara maleswf ojulda arkadas sinifinin onunden gecerken gel gel dedi elimdem tuttu gotirdu ay ben ne bilen yerli mali varmis 1 tahinli kurabiye 2 kucuk sigara a pardon kalem boregi 1 kuabiye kaat serbetli tatli ve kisir koydu tabagima bak bu cok guzel su da guzel diye diye.bi de cayy ben zaten acim gozum donmus
yedim...sonra eve geldin bari uemw artik uok
aksam 6.15 gibi firinda patates kofte ama yagli odo ve patatesjnden de uedim hi tabak iste.bir de yogirt ve 1 dl ekmek.

Öglen voleyı vurmussun kız akşam yemeseydın bide patates Allahım mıgdem guruldadı afıyet olsun

Ahhh zuhal abla bu arkadaslar okuldan ben onlara yapmadigim iyilik kalmadi ama ne kadar ince ffikirli ve iyiyden kaybediyosun dogum dan once yuz felcivgecirdim dogumda olumden dondum bunlar ne aradi ne sordu sonra beni iki ay sonra gelecez diye aradi biri ben de kabul etmedim neyse okul acildi oyle.boyle konusuyoduk gecende sana gelmek istiyoz dediler bende allaha havale ettim.ablam

moralini bozma canım bacaklarda kollarda farklılık olur hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…