- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
20 günde daha bile fazla kilo verirsin canım
Agzindan bal damliyo fusun abla:)) bi kac gundur kilom ayni olmasna ragmen bu ara ne cok zayifladin die cok duyuyorum. Bi arkadas da bgn dedi spora devam ediyosun dimi die yoo dedm daha baslayamadik ( spor dalonuna gidicektm de ondan sordu) hadi ya bn gidiosun sandim bariz zayifladin bu ara dedi. Cok hosuma gtti tbiki:) daha da vericez topikce:)
hoşbulduk canımİnş salı 66 düz olmustum bakalım cumayı ıple cekıyorum
Bu arada hoşgeldin
haftada 1 kilo giderse gider canım yılbaşına epey varayy yibasina kadar 3 kilo gider mi ki.61 ile hamiskalmistim.
Benden de 6.8 gitse de 90'lari gorsem yeni yilda
nasilhaftada 1 kilo giderse gider canım yılbaşına epey var
4 Aralık-----11 Aralık
Mefkurem ______75.7 /kilosu sabit
Storeperde ____ 73.4
Dunyadamisafir _ 70 /kilosu sabit
Canan456 ______ 65/64.3/0.7/%1.08
EMELinEMELi __ /78.5/78/0.5/%0.64
BBD ___________ 80.2/ kilosu sabit
Ekim85 _______ 97.2/97 /0.2/%21
Mimoza1974 ___54.3/55/-0.7/%-1.29
Ylmzesra _______ 87.8/bildirim yapmadı
Asya_01 ________ 71.5/71/0.5/%0.70
Muska77 _______71.5/ kilosu sabit
Benita_ask _____66.8/66.2/0.6/0%0.90
Ayse_MM________68.1/67.7/0.4/%0.59
Mstb __________72.6/71.3/1.3/%1.79
Umutfakiri _____73.9/71.5/2.4/%3.25
Brcstegul _______72/ kilosu sabit
xDerinmavix______108.1/106.8/1.3/%1.20
servet85_________114.6 /bildirim yapmadı
BU HAFTA DERECEYE GİREN
________GÜZELLERRRRR _________
1.____umutfakiri ________%3.25
2.____mstb _______________%1.79

3.____xDerinMavix ________%1.20
KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER
Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle...
ben anlamiyorum oglumun antibiyoyigi yeni hitti.ki kusa kusa icti yavrum..simdi yine oksuruyor.nwden yeniledi bu oksuruk.tekrar ilac vermek istemiyorum.iyi gelen bildiginiz denediiniz birsey var mi kizlar.oglum 14 aylik.
ben de griipoldum ustune ustluk.k
ayinbalidem gelmisti cocuga bakmak icin cocugun mikrop ona da gecti.aparr topar bi bakici bulduk.yani sabah iyi biraktim 2 saat sonra g3ldim hasta idi cok fena.simdi acilde bi serum versinler diye goturdu esim.
yani su ara ne kadar girebilirim bilmyrm kizlar kusuruma bakmayin.
Yarn sebze yemegi ypiym ablam o zmnnn:)Bugünde hiç sebze salata yok cnm Sabah zaten az da
Öğünlerin eksik geldi bana
emin misin ozlem
son kararin mi
sabah kalkinca ceviz suyumu ictim
1 yumurta peynir ve yulaf kepwginden krep yaptim.5 zeytin ne guzel ohh mis dedim
oglen enginar( yemwgi az kiyma ve pirincli ) ve yogurt ve 1 dilm ekmek
ara maleswf ojulda arkadas sinifinin onunden gecerken gel gel dedi elimdem tuttu gotirdu ay ben ne bilen yerli mali varmis 1 tahinli kurabiye 2 kucuk sigara a pardon kalem boregi 1 kuabiye kaat serbetli tatli ve kisir koydu tabagima bak bu cok guzel su da guzel diye diye.bi de cayy ben zaten acim gozum donmus
yedim...sonra eve geldin bari uemw artik uok
aksam 6.15 gibi firinda patates kofte ama yagli odo ve patatesjnden de uedim hi tabak iste.bir de yogirt ve 1 dl ekmek.
moralini bozma canım bacaklarda kollarda farklılık olur hepKiloma seviniyom tabi abla annem burdaykrn 1 tepsi baklava yaptik sirf yalan yok 20 tane ondan yemistirim 2 gundeama kucuk kesilmisti baya yedim ama yaninda baska seyler yemiyodum fazla
Moral bozuklugumun sebebi bacaklarimda farklilasma basladi sabah mezura ile olctum ameliyat olacagim bacak incelmeye baslamis kaslarim eriyo sanirim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?